Udskriv dine egne fotografier

Du kan udskrive fotografier i flere standardstørrelser, eller du kan vælge en speciel størrelse. Du kan også udskrive mere end et fotografi pr. side ved at bruge udskriftsformatet Kontaktark. Du kan udskrive fotografier i sort-hvid eller i farve, afhængig af printerens egenskaber.

Åbn Fotos for mig

1. Klik på Fotos i indholdsoversigten, og vælg et eller flere fotografier.

2. Vælg Arkiv > Udskriv.

3. Vælg et format på listen til højre under udskriftsindstillingerne.

Vindue, der viser udskriftsindstillinger.

I eksempelområdet til venstre vises, hvordan de udskrevne fotografier vil se ud.

Med visse formater, f.eks. Speciel og Kontaktark, kan du bruge betjeningsmulighederne til størrelse til at ændre fotoudskrifternes størrelse. Der vises andre muligheder, f.eks. til at flytte fotografier rundt, vælge et billedformat eller indstille margener, afhængig af det format, du har valgt.

4. Vælg en printer, og vælg de ønskede printerindstillinger.

5. Klik på Udskriv.

6. Vælg udskriftsindstillinger i dialogen Udskriv, og klik derefter på Udskriv.