Se fotografier efter lokalitet

Hvis dit kamera har GPS-funktion (som iPhone har), eller du har føjet GPS-oplysninger til dine fotografier, kan Fotos automatisk vise fotografierne på et kort.

Fotos-vindue, der viser et kort med miniaturefotografier grupperet efter lokalitet.

Åbn Fotos for mig

1. Gør et af følgende for at se dine fotografier på et kort:

• Klik på Steder i indholdsoversigten.

• Klik på Fotografier i indholdsoversigten, klik på lokaliteten i overskriften til en samling eller et øjeblik, og rul derefter ned til Steder.

Overskriften til et minde med lokaliteten lige nedenunder.
    • Klik på Minder i indholdsoversigten, dobbeltklik på et minde, og rul ned til Steder.

2. Gør et af følgende:

• Se fotografier på et større kort: Dobbeltklik på miniaturefotografiet. Dobbeltklik på det igen for at zoome ind eller se det i et net.

Miniaturer af fotografier på et kort.
    • Se fotografier, der er taget i nærheden: Klik på Vis fotografier i nærheden.

• Zoom ind eller ud: Klik på zoomknapperne. Klik og hold nede for at blive ved med at zoome ind eller ud.

Zoomknapper på kort.
    • Flyt kortets position: Træk det.

• Vis kortet i forskellige formater, eller vis fotografierne i et net: Klik på Kort eller Satellit for at vise kortet i forskellige formater, eller klik på Net for at se miniaturer af fotografier grupperet efter lokalitet.

Knapperne Kort, Satellit og Net.

Du kan få oplysninger om, hvordan du tilføjer eller ændrer et fotografis lokalitet, i Føj titler, beskrivelser m.m. til fotografier.