Rediger Live Photo

Redigeringer, du foretager på et Live Photo, gælder for både stillbilledet og videoen, bortset fra retoucheringsværktøjet, værktøjet til røde øjne og markeringsværktøjerne – disse ændringer gælder stadig kun for stillbilledet. Du kan tilpasse længden på videoen, slå lyden til eller fra, ændre stillbilledet (eller nøglefotografiet), du ser for dit Live Photo, og afspille fotografiet i en sløjfe, få det til at hoppe og simulere en lang eksponering.

Åbn Fotos for mig

1. Dobbeltklik på et Live Photo, og klik derefter på Rediger på værktøjslinjen.

2. Brug redigeringsværktøjerne til at foretage ændringer.

3. Du ændrer afspilningen af dit Live Photo ved at klikke på Juster på værktøjslinjen og gøre et af følgende:

Et Live Photo i redigeringsoversigten med et mærke under, der viser fotografiets billeder. Knappen Live Photo og knappen Højttaler vises til venstre for mærket, og til højre vises en lokalmenu, du kan bruge til at tilføje en sløjfe, et hop eller en lang eksponering.
    • Tilpas længden af videoen: Træk i mærkets ender for at ændre, hvor videoen starter og slutter.

• Slå lyden til eller fra: Klik på knappen Højttaler.

• Vælg et videobillede som nøglefotografi: Træk mærket til det ønskede billede, og klik på Opret nøglefoto.

• Afspil dit Live Photo i en sløjfe, få det til at hoppe, eller simuler en lang eksponering: Klik på lokalmenuen Live, og vælg derefter den ønskede effekt.

• Omdan dit Live Photo til et stillbillede: Klik på knappen Live Photo nederst i vinduet.

Efter du har redigeret et Live Photo, kan du vende tilbage til originalen ved at klikke på Tilbage til original.