Et symbol for FileVault på en MacBook Pro.

Hurtig oversigt over personlig sikkerhed

Denne håndbog indeholder oplysninger om personlig sikkerhed for alle, der er udsat for eller er bekymret for at blive udsat for angreb, stalking eller chikane baseret på teknologi. Den kan hjælpe dig med at afbryde digitale forbindelser til dem, du ikke længere vil have kontakt med, og beskriver Apple-enheders indbyggede funktioner til beskyttelse af den personlige sikkerhed.

Læs mere om personlig sikkerhed på Apple-enheder

En iPhone med skærmen Sikkerhedskontrol.

Brug Sikkerhedskontrol

Læs, hvordan Sikkerhedskontrol gør det nemt for dig at gennemse og opdatere deling med enkelte personer og apps.

Sådan beskytter Sikkerhedskontrol på iPhone dig

Appen Kort på iPhone, som viser en persons lokalitet, der deles med fire andre personer.

Gennemgang af oplysninger og efterfølgende handlinger

Læs, hvordan du kan gennemgå oplysninger om og ændre, hvad du deler, og beskytte din enhed, når en anden person måske har haft fysisk adgang.

Sådan gør du

En iPhone-skærm, der viser, at tofaktorgodkendelse er slået til.

Beskyt dine oplysninger

Læs om de indbyggede funktioner i Apple-enheder, der understøtter din personlige sikkerhed og din anonymitet.

Læs mere om værktøjer og metoder til beskyttelse af anonymitet og sikkerhed

Tre tjeklistesymboler.

Alle de tjeklister, du skal bruge

Med disse tjeklister kan du hurtigt finde ud, hvordan du styrer, hvem der har adgang.

Tjeklisten Begræns adgang

Tjeklisten Stop deling

Tjeklisten Administrer deling af lokalitet

Du kan udforske Brugerhåndbog om personlig sikkerhed ved at vælge Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente håndbogen (hvor den er tilgængelig).

Udgivelsesdato: Februar 2024
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.