Temavælgeren er åben og viser en række eksempelpræsentationer, du kan vælge mellem.

Kom godt i gang med et tema

Alle præsentationer starter med et tema – et sæt fordesignede lysbilledlayouts, som du kan bruge som udgangspunkt. Erstat temaets billede og tekst med dine egne elementer, og tilføj derefter flere lysbilleder efter behov.

Opret en præsentation

Knapperne for objekterne Tabeller, Diagrammer, Tekst, Figurer og Billede vises på værktøjslinjen. Lokalmenuen Diagrammer er åben, og knapperne 2D og Interaktiv vises øverst. Knappen 2D er valgt, og der vises en række miniaturer af 2D-diagrammer, du kan vælge mellem.

Tilføj tekst, fotos, diagrammer m.m.

Tilføj objekter, f.eks. tabeller, diagrammer, figurer og billeder, på et lysbillede. Du kan lagdele objekter, ændre størrelsen på dem og oprette et link fra dem til websider eller andre lysbilleder i din præsentation.

Introduktion til tekstfelter, billeder og andre objekter

Det valgte billede på lysbilledet har en kant til billedrammen, og vinduet Format i indholdsoversigten for formatering er åben med Billedramme valgt i menuen for kanter.

Tilpas alle detaljer

Tilpas udseendet af alt det, du tilføjer på et lysbillede. Vælg en ny farve, tilføj en skygge, skift gennemsigtighed m.m.

Skift objekters udseende

Et tekstfelt er valgt i et lysbillede, og fanen Byg ind er valgt øverst i indholdsoversigten for animation til højre. Animationen Drift er valgt i lokalmenuen, og der vises indstillinger for tilpasning af animationen under den i indholdsoversigten.

Flotte effekter med animation

Tilføj visuelle effekter eller animationer for at fange dit publikum. Du kan f.eks. tilføje en overgang, så alle lysbilleder opløses til det næste, eller få alle bogstaver i et ord til at flyde ind på lysbilledet.

Tilføj en lysbilledovergang

Menuen Samarbejde, der viser navnene på personer, der samarbejder om præsentationen. Indstillinger for deling er under navnene.

Samarbejd i realtid

Inviter andre til at arbejde sammen med dig om din præsentation. Alle, du inviterer, kan se ændringer, efterhånden som de foretages, men du styrer, hvem der kan redigere eller kun se præsentationen.

Introduktion til samarbejde

Du kan gennemse denne brugerhåndbog ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.