Brugerhåndbog til iPhone

Alt, hvad du har brug for at vide om iPhone

Den låste skærm med en streg nederst, som angiver at du kan skubbe op fra bunden.

Hils på fremtiden

Lær iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR at kende. Lær intuitive bevægelser, brug dit ansigt som din adgangskode, og se mulighederne med det fantastiske TrueDepth-kamera.

Mød næste generation af iPhone

Kameraskærmen i fotofunktion, med andre funktioner til venstre og højre under fremviseren. Knapper til blitz, Live Photo, Tidtagning og Filtre vises øverst på skærmen. Et miniaturebillede nederst til venstre giver adgang til at se eksisterende fotos og videoer. Lukkerknappen findes nederst i midten, og knappen Skift kamera er nederst til højre.

Tag billeder som en prof

Brug dit iPhone-kamera til at tage imponerende, professionelle fotos, som du nemt kan redigere og dele med familie og venner.

Lær at tage det bedste billede

En ugentlig rapport i Skærmtid, der viser den mængde tid, der er brugt på apps i alt, efter kategori og efter app.

Bliv informeret med Skærmtid

Skærmtid fortæller dig, hvor meget tid du bruger på apps, websteder osv. Brug Skærmtid til at tage beslutninger om, hvordan du vil bruge din iPhone, og til at sætte grænser, hvis det er det, du ønsker.

Hold styr på, hvordan du bruger tid på iPhone

Skærmen Sundhedsdata i appen Sundhed, der viser et diagram over de samlede daglige skridt. Øverst i diagrammer er der knapper, som viser, hvor mange skridt, du har taget i løbet af dagen, ugen, måneden eller året.

Start sunde vaner

Brug iPhone til at holde dig aktiv om dagen og få en bedre søvn om natten.

Opfyld dine sundheds- og velværemål med iPhone

Du kan gennemse Brugerhåndbog til iPhone ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Gå til webstedet om support til iPhone, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.