Lagring i iCloud

Læs om, hvordan du kan bruge, administrere og opgradere din lagringsplads i iCloud.

Hvad er lagring i iCloud?

I iCloud kan du gemme vigtige data fra dine enheder, f.eks. dine fotos og videoer, dokumenter, appdata og meget mere. Så er dine data sikre, også selvom du mister din enhed.

Sådan udnytter du din lagringsplads i iCloud

Du får 5 GB gratis lagringsplads, når du tilmelder dig iCloud. Både din sikkerhedskopi i iCloud, alt det, du gemmer i iCloud Drive, din iCloud Mail-konto og dit iCloud-fotobibliotek optager noget af din lagringsplads. Men andet indhold, f.eks. det, du har købt i iTunes, fylder ikke i din lagringsplads i iCloud. Læs mere om, hvordan du får mest muligt ud af din lagringsplads, i disse emner.

Administration af din lagringsplads

Læs mere

Se disse ressourcer, hvis du har flere spørgsmål om sikkerhedskopiering i iCloud, iCloud Drive eller iCloud-fotobibliotek.