Opbevaring af alle dine beskeder i iCloud

iCloud holder nu hele din beskedhistorik opdateret og tilgængelig på alle dine enheder – også når du indstiller en helt ny enhed.

Sådan fungerer det

Beskeder i iCloud opdateres automatisk, så du altid får vist det samme uanset, hvor du bruger iMessage. Når du sletter en besked, et billede eller en samtale på en enhed, fjernes den fra alle dine enheder. Og eftersom alle dine bilag lagres i iCloud, kan du spare plads på din enhed.

Du kan bruge Beskeder i iCloud på din iPhone, iPad og Mac.

Før du begynder

Sådan slår du Beskeder til i iCloud

Slå Beskeder til i iCloud fra Indstillinger på din iPhone og iPad eller Indstillinger på din Mac.

iPhone, der viser apps, som bruger iCloud

På iPhone og iPad

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på [dit navn].
  3. Tryk på iCloud.
  4. Slå Beskeder til.

På din Mac

1. Åbn Beskeder.
  2. Gå til menulinjen, og vælg Beskeder > Indstillinger.
  3. Klik på iMessage.
  4. Marker afkrydsningsfeltet ud for Slå beskeder til i iCloud.

Indstillingsskærmen for Mac iMessage, hvor Slå beskeder til i iCloud er valgt

Sådan slår du Beskeder fra i iCloud

Når du slår Beskeder fra på din iPhone, iPad eller Mac, kan du vælge at slå Beskeder fra i iCloud for kun denne enhed eller for alle dine enheder. Alle enheder, hvor Beskeder i iCloud stadig er slået til, lagrer fortsat det, der sendes og modtages fra den pågældende enhed i iCloud.

På din iPhone og iPad:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på [dit navn] > iCloud.
  3. Slå Beskeder fra.

På din Mac:

1. Åbn Beskeder.
  2. Gå til menulinjen, og vælg Beskeder > Indstillinger.
  3. Klik på iMessage.
  4. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet ud for Slå beskeder til i iCloud.

Hvis du slår Beskeder fra i iCloud på en iPhone eller iPad, inkluderes din beskedhistorik i en separat iCloud-sikkerhedskopi.

Få mest muligt ud af Beskeder