Om lagring på din enhed og i iCloud

Læs mere om forskellen mellem lagringspladsen på din enhed og i iCloud, bl.a. hvordan du administrerer lagringspladsen og køber mere plads, hvis du løber tør.

Lagring på enheden

Når du køber en iPhone, iPad eller iPod touch, leveres den med følgende lagringsplads: iPhone: 16 til 256 GB, iPad: 16 til 512 GB og iPod touch: 8 til 128 GB. Købt musik, downloadede apps, optagede billeder og alt andet indhold på din enhed bruger lagringsplads. Du kan løbe tør for lagringsplads, afhængigt af lagringspladsens størrelse og mængden af indhold. Det er ikke muligt at udvide enhedens lagringsplads, når den er fyldt. Men du kan frigøre plads.

iPhone, som viser iPhone lagringsskærm

Sådan ser du, hvor meget lagringsplads du har

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på [enhed] Lagringsplads eller Lagring og brug af iCloud.

Der vises muligvis en liste med anbefalinger til optimering af lagringspladsen på din enhed, efterfulgt af en liste over installerede apps og den anvendte lagringsplads for hver. Tryk på et programs navn for at få flere oplysninger om den anvendte lagringsplads.

Hvis du bruger iOS 10 eller tidligere, skal du trykke på Lagringsplads under Lagringsplads for at se, hvilke apps der optager mest plads.

Frigør plads på din enhed

Du kan frigøre lagerplads på din iPhone, iPad eller iPod touch ved at bruge iCloud Photos og aktivere optimér lagring. Du kan også fjerne indhold fra dine apps, f.eks. billeder, musik og podcasts, eller slette apps, du ikke bruger.

Lagring i iCloud

Når du indstiller iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplads. Du kan bruge denne lagringsplads til at sikkerhedskopiere din enhed og holde alle dine fotos, videoer, dokumenter og sms'er sikkert lagret og opdateret på alle dine enheder. Du kan løbe tør for lagringsplads, afhængigt af størrelsen på sikkerhedskopien og mængden af indhold i iCloud. Du kan frigøre plads ved at købe mere iCloud-lagringsplads eller slette indhold.

Køb mere iCloud-lagringsplads

Hvis du bruger hele din iCloud-lagringsplads, kan du købe mere plads, f.eks. 50 GB for 0,99 USD om måneden. Hvis du vælger et abonnement på 200 GB eller 2 TB, kan du dele iCloud-lagringsplads med din familieLæs mere om priser i dit land eller område.

Frigør plads i iCloud

Du kan frigøre iCloud-lagringsplads ved at slette indhold, f.eks. sikkerhedskopier, billeder og arkiver, som du ikke længere bruger. Før du sletter noget, kan det være en god ide at oprette kopier af iCloud-indholdet.

Du kan bruge iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og dit Apple TV og på din pc med iCloud til Windowshvis du logger på med dit Apple-id.