Indstilling og brug af iCloud til Windows

Med iCloud til Windows opdateres billeder, dokumenter og bogmærker på din pc automatisk på dine Apple-enheder.

Det skal du bruge

Før du downloader iCloud til Windows, skal du installere iCloud på alle dine Apple-enheder. Du kan logge på iCloud med dit Apple-id. Du skal bare følge instruktionerne for din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller nyere eller din Mac med OS X Lion 10.7.4 eller nyere.

Vil du gerne have adgang til de nyeste funktioner i iCloud? Se de anbefalede systemkrav. Hvis du ikke er sikker på, hvilket Windows-system du bruger, kan du finde ud af det. iCloud kræver en internetforbindelse. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og funktionerne kan variere. Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Indstil iCloud til Windows

1. Download af iCloud til Windows. Hvis programmet ikke installeres automatisk, skal du gå til Windows Stifinder og åbne iCloud Setup.
  2. Genstart computeren.
  3. Sørg for, at iCloud til Windows er åbent. Hvis programmet ikke åbnes automatisk, skal du gå til Start, åbne Apps eller Programmer og derefter åbne iCloud til Windows.
  4. Indtast dit Apple-id for at logge på iCloud.
  5. Vælg de funktioner og det indhold, der skal holdes opdateret på dine enheder.
  6. Klik på Anvend.

Download dine billeder, og del dem med dine venner

Når du slår Fotos til, opretter iCloud til Windows en Fotos-mappe, der hedder iCloud-fotos, i Stifinder. iCloud-fotos overfører de nye billeder og videoer, som du føjer til mappen iCloud-fotooverførsler på din pc, så du kan se dem i appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac og på iCloud.com. Nye billeder og videoer, du optager, overføres automatisk fra iCloud-fotos, og du kan vælge at downloade hele samlingen efter år. Og med Fælles album kan du også se, dele og kommentere de billeder og videoer, du deler med andre.

Du kan også bruge disse trin til at finde dine billeder på din pc:

• Windows 10: Klik på pil op nederst til højre på proceslinjen i Windows. Klik på skysymbolet (for iCloud), og klik derefter på Hent fotos.
  • Windows 8.1: Gå til skærmbilledet Start, klik på pil ned i nederste venstre hjørne, og klik derefter på appen iCloud-fotos.
  • Windows 8: Vælg iCloud-fotos på startskærmen.
  • Windows 7: Klik på knappen Start i Windows, og klik derefter på Billeder. Klik på iCloud-fotos eller Fotostream på menuen Favoritter i panelet til venstre. Dobbeltklik på Min fotostream for at se dine fotos. De vises også som en mappe i det vindue, der åbnes.

Min fotostream er ikke tilgængelig til iCloud til Windows 10 eller en nyere version.

Se dine arkiver med iCloud Drive

Når du åbner iCloud Drive, opretter iCloud til Windows en iCloud Drive-mappe i Stifinder. Dokumenter, der er lagret i iCloud, downloades automatisk til iCloud Drive-mappen i Stifinder. Arkiver, som du opretter på din pc og arkiverer i denne mappe, vises automatisk på dine andre enheder.

Du har også adgang til dine iCloud Drive-arkiver på iCloud.com.

Sådan holder du dine billeder opdateret

Du kan holde Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver opdaterede* på dine enheder ved at sikre, at iCloud apps er indstillet på alle dine enheder:

• På pc: Åbn iCloud til Windows, vælg Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver, og klik på Anvend. Du kan se din iCloud Mail-konto i mapperuden i venstre side af Microsoft Outlook 2007 til Outlook 2016.
  • På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå Mail, Kontakter, Kalendere og Påmindelser til.
  • På Mac: Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger > Apple-id >, klik på iCloud, og vælg derefter Mail, Kontakter, Kalendere og Påmindelser.

*På en Mac eller iOS-enhed får du vist Påmindelser i stedet for Opgaver.

Administrer dine lagrings- og kontooplysninger i iCloud

Du kan administrere din iCloud-lagringsplads ved at opgradere din lagringsplads eller begrænse den mængde lagringsplads, du bruger. Hvis du vil ændre dit Apple-id, kan du opdatere din e-mail, postadresse og andre kontooplysninger.

• Hvis du vil se den ledige lagringsplads, skal du åbne iCloud til Windows.
  • Hvis du vil administrere din lagringsplads, skal du klikke på Lagringsplads. Vælg en app for at se, hvor meget lagringsplads du bruger, eller klik på Køb mere lagringsplads for at opgradere.
  • Hvis du vil administrere dit Apple-id, skal du åbne iCloud til Windows og klikke på Kontooplysninger. Klik på Administrer Apple-id.

Hvis du bruger iCloud til Windows 10 eller en nyere version, kan du fastgøre arkiver for at beholde dem lokalt på din enhed. Når du fjerner fastgørelsen, overføres de i stedet til iCloud.

Opdater din version af iCloud til Windows

Hvis du vil søge efter opdateringer, skal du åbne Apple-softwareopdatering på din pc. Hvis du vil have besked, når der er en ny opdatering via Apple-softwareopdatering, skal du vælge Rediger > Indstillinger og derefter vælge, hvornår du vil søge efter opdateringer. Du kan vælge Dagligt, Ugentligt, Månedligt eller Aldrig.

Log af iCloud på din pc, inden du opgraderer og installerer iCloud til Windows.

Sådan deaktiverer eller afinstallerer du iCloud til Windows

Hvis du slår en tjeneste i iCloud til Windows fra, opdateres dine oplysninger ikke automatisk i iCloud, og du kan ikke se opdateringer foretaget på dine andre enheder. Følg disse trin for at slå en tjeneste eller iCloud fra:

• Hvis du vil slå en tjeneste fra på din pc, skal du åbne iCloud til Windows og derefter vælge eller fravælge denne tjeneste. Klik på Anvend for at gemme ændringerne.
  • Hvis du vil slå iCloud til Windows fra, skal du åbne iCloud til Windows og logge af.

Hvis du vil afinstallere iCloud til Windows, skal du huske at lave en kopi af dine iCloud-data og gemme dem på pc'en. Log derefter af iCloud til Windows på pc'en, og følg disse trin:

Windows 8 og nyere:

1. Gå til skærmbilledet Start, højreklik i nederste venstre hjørne, eller klik og vælg Kontrolpanel.
  2. Klik på Fjern et program.
  3. Klik på iCloud > Fjern.
  4. Når du bliver bedt om at bekræfte, skal du vælge Ja.

Windows 7:

1. Vælg menuen Start > Kontrolpanel.
  2. Klik på Programmer > Programmer og funktioner.
  3. Vælg iCloud > Fjern.
  4. Klik på OK for at fortsætte.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.