Indstil og brug iCloud til Windows

Med iCloud til Windows opdateres billeder, dokumenter og bogmærker på din pc automatisk på dine Apple-enheder.

Kontroller, at du opfylder minimumsystemkravene

Sørg for, at du bruger den nyeste version af Windows på din pc og den nyeste version af iOS, iPadOS eller macOS på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Kontroller, at du opfylder de anbefalede iCloud-systemkrav til pc.

iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og funktionerne kan variere. iCloud til Windows understøtter ikke administrerede Apple-id'er.

Download iCloud til Windows

Download iCloud til Windows på din pc. Indtast derefter dit Apple-id for at logge på iCloud.

Læs mere om, hvordan du downloader iCloud til Windows på din pc.

Indstil og brug iCloud til Windows

Vælg de funktioner og det indhold, der skal holdes opdateret på dine enheder. Dette omfatter iCloud Drive, iCloud-fotos, Mail, Kontakter og Kalendere samt Bogmærker og iCloud-adgangskoder. Klik derefter på Anvend.

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger alle de forskellige iCloud-funktioner, i Windows-brugerhåndbogen til iCloud

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.