Indstilling og brug af iCloud til Windows

Med iCloud til Windows opdateres billeder, dokumenter og bogmærker på din pc automatisk på dine Apple-enheder.

Før du begynder

Du skal downloade iCloud til Windows på din pc. Før du gør det, skal du indstille iCloud på alle dine Apple-enheder. Log på iCloud med dit Apple-id, og følg derefter vejledningen på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Vil du gerne have adgang til de nyeste funktioner i iCloud? Se de anbefalede systemkrav. iCloud kræver en internetforbindelse. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og funktionerne kan variere. Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Indstil iCloud til Windows

1. Download iCloud til Windows på din pc.
  2. Genstart computeren.
  3. Sørg for, at iCloud til Windows er åbent. Hvis programmet ikke åbnes automatisk, skal du gå til Start, åbne Apps eller Programmer og derefter åbne iCloud til Windows.
  4. Indtast dit Apple-id for at logge på iCloud.
  5. Vælg de funktioner og det indhold, der skal holdes opdateret på dine enheder.
  6. Klik på Anvend.

* Hvis du ikke er sikker på, hvilket Windows-system du bruger, kan du finde ud af det.

Download og del dine billeder

Når du slår Fotos til, opretter iCloud til Windows en Fotos-mappe, der hedder iCloud-fotos, i Stifinder. iCloud-fotos overfører nye billeder og videoer, som du føjer til mappen iCloud-fotos på din pc, så du kan se dem i appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac og på iCloud.com. Nye billeder og videoer, som du tager, downloades automatisk fra iCloud-fotos.

Del dine billeder

Du kan også dele dine billeder. Fælles album giver dig mulighed for at se, dele og kommentere de billeder og videoer, du deler med andre. Hvis du bruger den nyeste version af iCloud til Windows, kan du desuden fastgøre billeder for at beholde dem lokalt på din enhed. Når du frigør dem, overføres de i stedet til iCloud.

Find dine billeder på din pc

I Windows 10:

1. Åbn Stifinder.
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden.

Windows 8.1:

1. Gå til startskærmen.
  2. Klik på pil ned i nederste venstre hjørne.
  3. Klik på programmet iCloud-fotos.

Windows 8:

1. Gå til startskærmen.
  2. Vælg iCloud-fotos.

Windows 7:

1. Klik på knappen Start i Windows, og klik derefter på Billeder.
  2. Klik på iCloud-fotos eller Fotostream på menuen Favoritter i panelet til venstre.
  3. Dobbeltklik på Min fotostream for at se dine fotos. De vises også som en mappe i det vindue, der åbnes.

Min fotostream er ikke tilgængelig til iCloud til Windows 10 eller nyere.

Se dine arkiver og mapper med iCloud Drive

Når du åbner iCloud Drive, opretter iCloud til Windows en iCloud Drive-mappe i Stifinder. Denne mappe indeholder de dokumenter, du har gemt i iCloud. Når du opretter et arkiv på din pc og gemmer det i mappen iCloud Drive, vises det også på dine andre enheder.

Hvis du vil arbejde på arkiver med venner eller kolleger, kan du dele individuelle arkiver eller oprette en delt mappe for at dele en gruppe arkiver. Du kan også fastgøre arkiver og mapper, så du kan bruge dem offline og nemt kan kontrollere statussen for et downloadet eller delt arkiv.

Du har også adgang til dine iCloud Drive-arkiver og -mapper på iCloud.com.

Hvis der opstår en fejl, når du forsøger at flytte et arkiv fra iCloud til Windows, skal du muligvis downloade arkivet til din Windows-pc. Prøv at flytte arkivet igen, når du har downloadet det.

Hold dine billeder opdateret

Du kan holde Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver* opdateret på dine enheder ved at sørge for, at iCloud er indstillet på din pc, iPhone, iPad, iPod touch eller Mac ved at følge trinnene nedenfor. Hvis du logger ind på iCloud ved hjælp af en Mail-app fra en anden producent uden for iCloud til Windows, kan du læse om, hvordan du opretter en appspecifik adgangskode.

På din pc:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Marker afkrydsningsfeltet "Mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver", og klik derefter på Anvend.
  3. Du kan se din iCloud Mail-konto i mapperuden i venstre side af Microsoft Outlook 2007 til Outlook 2016.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] og derefter på iCloud.
  2. Slå Mail, Kontakter, Kalendere og Påmindelser til.

På Mac:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id.
  2. Klik på iCloud, og marker derefter afkrydsningsfelterne Mail, Kontakter, Kalendere og Påmindelser.

* På en Mac eller iOS-enhed får du vist Påmindelser i stedet for Opgaver.

Administrer din brug af iCloud-lagringsplads og dine kontooplysninger

Administrer din brug af iCloud-lagringsplads

• Hvis du vil se den ledige iCloud-lagringsplads, skal du åbne iCloud til Windows.
  • Hvis du vil administrere din lagringsplads, skal du klikke på Lagringsplads. Vælg en app for at se, hvor meget lagringsplads du bruger, eller klik på Køb mere plads for at opgradere lagringspladsen.

Hvis du bruger iCloud til Windows 10 eller en nyere version, kan du fastgøre arkiver for at beholde dem lokalt på din enhed. Når du frigør dem, overføres de i stedet til iCloud.

Administrer dine kontooplysninger

Hvis du vil ændre dit Apple-id, for eksempel opdatere din e-mailadresse, postadresse eller andre kontooplysninger, skal du åbne iCloud til Windows og klikke på Kontooplysninger. Klik på Administrer Apple-id.

Opdater din version af iCloud til Windows

I iCloud til Windows 10 eller en nyere version:

Gå til Microsoft Store for at søge efter softwareopdateringer.

I tidligere versioner af iCloud til Windows:

Hvis du vil søge efter opdateringer, skal du åbne Apple-softwareopdatering på din pc. Hvis du vil have besked, når der er en ny opdatering tilgængelig via Apple-softwareopdatering, skal du vælge Rediger > Indstillinger og derefter vælge, hvornår du vil søge efter opdateringer. Du kan vælge Dagligt, Ugentligt, Månedligt eller Aldrig.

Sådan deaktiverer eller afinstallerer du iCloud til Windows

Hvis du slår en tjeneste i iCloud til Windows fra, opdateres dine oplysninger ikke automatisk i iCloud, og du kan ikke se opdateringer foretaget på dine andre enheder. Følg disse trin for at slå en tjeneste eller iCloud fra:

• Hvis du vil slå en tjeneste fra på din pc, skal du åbne iCloud til Windows og derefter vælge eller fravælge denne tjeneste. Klik på Anvend for at gemme ændringerne.
  • Hvis du vil slå iCloud til Windows fra, skal du åbne iCloud til Windows og logge af.

Hvis du vil afinstallere iCloud til Windows, skal du huske at lave en kopi af dine iCloud-data og gemme dem på pc'en. Log derefter af iCloud til Windows på pc'en, og følg disse trin:

Windows 8 og nyere:

1. Gå til skærmbilledet Start, højreklik i nederste venstre hjørne, eller klik og vælg Kontrolpanel.
  2. Klik på Fjern et program.
  3. Klik på iCloud > Fjern.
  4. Når du bliver bedt om at bekræfte, skal du vælge Ja.

Windows 7:

1. Vælg menuen Start > Kontrolpanel.
  2. Klik på Programmer > Programmer og funktioner.
  3. Vælg iCloud > Fjern.
  4. Klik på OK for at fortsætte.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.