Arkivering eller kopiering af oplysninger, der opbevares i iCloud

Læs mere om, hvordan du kopierer de oplysninger, du bruger med iCloud.

Det anbefales at oprette en kopi af de oplysninger, du opbevarer i iCloud. Hvis du ved et uheld sletter en vigtig kontakt, e-mail eller et dokument, kan du genoprette dem fra iCloud eller fra en anden kopi, som du har.

iCloud Drive-arkiver

Brug disse trin til at kopiere dokumenter fra din Mac, iPhone, iPad, iPod touch, iCloud.com eller PC. Hvis du har brug for hjælp til data fra tredjepart, der er lagret i iCloud, skal du kontakte appudvikleren direkte. Tredjepartsdata kan bruge dit iCloud lager, selvom du ikke kan se detaljerne.

Sådan kopierer du arkiver på din Mac

1. Åbn det program, der blev brugt til at oprette dokumentet med, og vælg derefter Arkiv > Åbn.
  2. Klik på iCloud i øverste venstre hjørne af dialogen Åbn.
  3. Åbn det dokument, der skal kopieres, tryk derefter på Alternativtasten, og hold den nede, og vælg Arkiv > Arkiver som.
  4. Vælg en placering til dokumentet, og klik derefter på Arkiver.

Hvis du bruger OS X Yosemite eller nyere, kan du kopiere dine filer fra mappen iCloud Drive i Finder.

Hvis du bruger OS X Mountain Lion eller nyere, skal du åbne Forhåndsvisning og TextEdit filer, som opbevares i iCloud fra listen iCloud i dialogen Åbn.

Sådan kopierer du arkiver fra appen Arkiver på din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug disse trin til at sende kopier af filer som opbevares i iCloud Drive:

1. Åbn appen Filer og tryk på iCloud Drive.
  2. Tryk på den mappe, som du ønsker at åbne, og tryk derefter på filen for at åbne den.
  3. Tryk på Del i nederste venstre hjørne.
  4. Vælg den måde, hvorpå du ønsker at sende en kopi af filen.

Hvis du har iOS 9 eller iOS 10, skal du udføre de samme trin, men i appen iCloud Drive.

Sådan kopierer du arkiver fra iCloud.com

Brug disse trin til at downloade arkiver fra iCloud Drive eller arkiver, der er tilgængelige fra iWork-apps på iCloud.com:

1. Log på iCloud.com på en Mac eller pc.
  2. Åbn programmet iCloud Drive.
  3. Find og vælg arkivet.
  4. Klik på pil ned, eller vælg Download dokument i menuen Handling  tandhjulssymbol. Dokumentet downloades til standardmappen for overførsler.

Kopier arkiver fra Windows

Hvis du har aktiveret iCloud Drive fra iCloud til Windows på en pc, kan du kopiere dine filer fra mappen iCloud Drive i Stifinder. Du kan også kopiere arkiverne fra iCloud.com.

Billeder og videoer

Det er muligt at du allerede har en kopi af dine billeder i iCloud Billeder.

Hvis du aktiverede iCloud Billeder uploades dine billeder og videoer automatisk til iCloud i fuld opløsning. Du kan oprette kopier af dine billeder og videoer ved at følge disse trin:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos. Vælg derefter Hent og behold originaler, og importer dine billeder på computeren
  • På din Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere: Åbn programmet Fotos. Vælg Fotos > Arkiv > Eksporter.
  • På din PC kan du indstille iCloud til Windows og aktivere iCloud Billeder.

Hvis du vil downloade nogle få billeder eller videoer skal du bruge iCloud.com til at downloade den seneste version af billeder og videoer til din computer. Du skal bare gå til iCloud.com og åbne programmet Fotos. Vælg derefter de billeder og videoer, du vil downloade, og klik på .

Du kan også bruge trinnene nedenfor til manuelt at kopiere billeder og videoer. Kommentarer eller likes, som er forbundet til delte billeder gemmes ikke, og billeder og videoer gemt fra delte albums er ikke i fuld opløsning.

Kopiér billeder fra delte albums på din iPhone, iPad eller iPod touch

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere:

1. Åbn Billeder og tryk på Albums.
  2. Find Delte albums og klik på navnet for det album, som du vil have. Det kan være nødvendigt at feje til venstre for at finde det delte album.
  3. Gem billeder fra albummet med en af disse metoder:
    • Tryk på et billede for at åbne det, og tryk derefter på Del. Du kan vælge flere billeder ved at rulle til venstre eller højre og trykke på de billeder, du vil arkivere. Tryk på Arkiver billede.
    • Tryk på Vælg, og tryk på de billeder, du vil arkivere. Tryk på symbolet for Del, og tryk derefter på Arkiver billede.
  4. Importer billederne på computeren.

Kopiér billeder og videoer fra delte albums på din Mac

Benyt denne fremgangsmåde til manuelt at importere billeder og videoer i Delte albums til dit Billedbibliotek:

1. Åbn Billeder og vælg Delte albums.
  2. Dobbeltklik på et delt album.
  3. Højreklik (eller Ctrl-klik) på et billede, og vælg Importer.

Når du har importeret billederne, kan det være en god ide at sikkerhedskopiere biblioteket. Du kan arkivere dem som et separat bibliotek på din computer eller på et andet drev.

Kopiér indhold fra Delte albums i Windows

Delte billeder er tilgængelige, selv hvis du deaktiverer Billeder i iCloud til Windows. For at gemme billeder og videoer fra et delt album skal du gemme dem i en anden mappe på din harddisk:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Indstillinger ved siden af Billeder. Læg mærke til den sti, der vises under iCloud-fotoenes placering.
  3. Åbn et Stifinder-vindue (Windows 8) eller Windows Stifinder-vinduet (Windows 7).
  4. Gå til mappen iCloud-fotos ved hjælp af ovenstående sti. Åbn mappen Shared.
  5. Vælg de billeder, der skal gemmes, og kopier dem derefter til en anden mappe på computeren. Medtag denne mappe, hvis du sikkerhedskopierer computeren.

Oplysninger om at sikkerhedskopiere en Windows-computer kan ses på Microsoft Support-webstedet.

Mail

Brug disse trin til at flytte, slette eller kopiere iCloud-e-mail på din Mac.

Kontakter

Følg trinnene nedenfor for at eksportere kontakter fra din Mac, iCloud.com eller din pc.

Sådan eksporterer du kontakter på din Mac

1. Åbn Kontakter og vælg Vis > Vis Grupper.
  2. Vælg Alle kontakter på listen Grupper.
  3. Klik på en kontakt på listen Kontakter.
  4. Vælg Rediger > Vælg alle for at eksportere alle kort.
  5. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter vCard.
  6. Vælg en placering til arkivet, og klik derefter på Arkiver.

Hvis du bruger Grupper bør du overveje at gemme hele din database med Kontakter eller Adressebog, samt at eksportere dine vCards. vCard-metoden ovenfor kopierer dine kontakter, men ikke dine grupper. Arkiver er mere komplekse, og du kan muligvis ikke gendanne data fra arkiver, når du har oprettet internetforbindelse og er logget på iCloud.

Hvis du vil eksportere et arkiv i OS X Mountain Lion eller nyere, skal du åbne Kontakter og vælge Arkiv > Eksporter > Kontaktarkiv.

Eksport af kontakter fra iCloud.com

Eksport af kontakter i Outlook på din pc

Kalender

Brug trinnene nedenfor til at eksportere en kalender fra din Mac, iCloud.com eller PC.

Sådan eksporterer du en kalender på din Mac

1. Klik på kalenderens navn i Kalender. Hvis dine kalendere ikke vises, skal du klikke på Kalendere.
  2. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter.
  3. Vælg en placering til arkivet, og klik på Eksporter.

Sådan downloader du en kalender fra iCloud.com

1. Log på iCloud.com med dit Apple-id, og åbn Kalender.
  2. Del kalenderen med andre offentligt.
  3. Kopier den fælles kalenders URL-adresse, og sæt den ind i adresselinjen i browseren. Tryk ikke på Enter eller Retur.
  4. Skift "webcal" til "http" og klik på Enter eller Return. Der downloades et ICS-arkiv til standardmappen for overførsler.
  5. Føj kalenderen til en kalenderklient som Kalender på en Mac eller Outlook på en Windows-computer.
  6. Stop deling af kalenderen.

iCloud Kalender gemmer oplysninger fra de sidste seks måneder, og op til tre år ud i fremtiden.

Sådan eksporterer du en kalender i Outlook på din pc

1. Åbn Outlook, og gå til Kalender.
  2. Vælg den kalender, der skal kopieres, på kalenderlisten.
  3. Fjern markeringen af alle andre kalendere.
  4. Vælg Filer > Gem kalender.
  5. Klik på Flere indstillinger for at tilpasse datoområdet og antallet af oplysninger, som skal medtages i kalenderen. Fremgangsmåden afhænger af din version af Outlook.
  6. Klik på OK.
  7. Vælg en placering til kalenderen, og klik derefter på Gem.
  8. Gentag fremgangsmåden for hver kalender, der skal kopieres.

Påmindelser

Sådan eksporteres en kopi af Påmindelser til din Mac:

1. Åbn Påmindelser.
  2. Gå til den påmindelsesliste, du vil eksportere.
  3. Vælg Arkiv > Eksporter.
  4. Indtast et navn, vælg en placering, og klik på Eksporter.

Safari

Sådan eksporteres en kopi af bogmærker fra Safari på din Mac:

1. Vælg Arkiv > Eksporter bogmærker.
  2. Vælg, hvor arkivet skal eksporteres til, og klik på Arkiver. Arkivets navn er Safari Bookmarks.html, medmindre du ændrer det.

Hvis du vil eksportere en kopi af bogmærker fra Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, kan du få hjælp i artiklerne om eksport fra Mozilla, Google og Microsoft.

Bemærkningerog Voice Memos

Lav en kopi af en note på din Mac eller på iCloud.com:

1. Åbn appen Noter og vælg den note, som du vil se.
  2. Kopiér og indsæt teksten i et dokument på din computer, så som Pages eller TextEdit.
  3. Arkiver dokumentet på din computer.

Du kan også eksportere en note. Du skal blot vælge noten, klikke på Fil > eksportér som PDF, og vælge placeringen.

Opret en kopi af en Voice Memo på din iPhone eller iPad:

1. Åbn appen Voice Memos og tryk på den optagelse, som du vil duplikere.
  2. Klik på  > Dupliker. Du kan også trykke på Del for at sende optagelsen via Besked eller Mail, eller for at gemme den til Filer.

iTunes Store-køb

Med iTunes får du adgang til tidligere købt musik, film og tv-udsendelser på alle dine enheder. Hvis du vil oprette en komplet sikkerhedskopi, er det en god idé også at kopiere dine iTunes-data. Læs mere om, hvordan du sikkerhedskopierer dit iTunes-bibliotek ved at kopiere det til en ekstern harddisk.

Husk sikkerhedskopiering

iCloud sikkerhedskopierer automatisk din iPhone, iPad og iPod touch hver nat, når enheden er tilsluttet en strømkilde og Wi-Fi, og når enhedens skærm er låst. Hvis du vælger at oprette endnu en kopi, kan du sikkerhedskopiere til din computer. Du bør også jævnligt sikkerhedskopiere dine iOS-enheder. Med en sikkerhedskopi er det muligt at gendanne dine data, hvis computeren eller iOS-enheden bliver beskadiget eller stjålet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.