Arkivering eller kopiering af oplysninger, der opbevares i iCloud

Læs mere om, hvordan du kopierer de oplysninger, du bruger med iCloud.

Det anbefales at oprette en kopi af de oplysninger, du opbevarer i iCloud. Hvis du ved en fejl kommer til at slette en vigtig kontakt, e-mail eller et dokument, kan du gendanne dem fra iCloud eller en anden kopi.

iCloud Drive-arkiver

Følg trinnene nedenfor for at kopiere dokumenter fra din Mac, iPhone, iPad, iPod touch, iCloud.com eller en Windows-pc. Hvis du har brug for hjælp til data fra tredjepart, der er lagret i iCloud, skal du kontakte appudvikleren direkte. Data fra tredjeparter kan bruge din iCloud-lagringsplads, selvom du ikke kan se oplysningerne.

Sådan kopierer du arkiver på din Mac

1. Åbn det program, der blev brugt til at oprette dokumentet med, og vælg derefter Arkiv > Åbn.
  2. Klik på iCloud i øverste venstre hjørne af dialogen Åbn.
  3. Åbn det dokument, der skal kopieres, tryk derefter på Alternativtasten, og hold den nede, og vælg Arkiv > Arkiver som.
  4. Vælg en placering til dokumentet, og klik derefter på Arkiver.

Hvis du bruger OS X Yosemite eller en nyere version, kan du kopiere dine arkiver fra mappen iCloud Drive i Finder.

I OS X Mountain Lion og nyere kan du åbne Billedfremviser- og TextEdit-arkiver, der er lagret i iCloud, via iCloud-listen i dialogen Åbn.

Sådan kopierer du arkiver fra appen Arkiver på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du har iOS 11 eller nyere, skal du følge disse trin for at sende kopier af arkiver, der er lagret på iCloud Drive.

1. Åbn appen Arkiver på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på et arkiv for at åbne det.
  3. Tryk på Del i nederste venstre hjørne.
  4. Vælg, hvordan du vil sende en kopi af arkivet.

Hvis du har iOS 9 eller iOS 10, skal du udføre de samme trin, men i appen iCloud Drive.

Sådan kopierer du arkiver fra iCloud.com

Brug disse trin til at downloade arkiver fra iCloud Drive eller arkiver, der er tilgængelige fra iWork-apps på iCloud.com.

1. Log på iCloud.com på en Mac eller pc.
  2. Åbn programmet iCloud Drive.
  3. Find og vælg arkivet.
  4. Klik på pil ned, eller vælg Download dokument i menuen Handling tandhjulssymbol. Dokumentet downloades til standardmappen for overførsler.

Kopier arkiver fra Windows

Hvis du har aktiveret iCloud Drive fra iCloud til Windows på en pc, kan du kopiere dine filer fra mappen iCloud Drive i Stifinder. Du kan også kopiere filerne fra iCloud.com.

Billeder og videoer

Der findes muligvis allerede en kopi af dit bibliotek i dit iCloud-fotobibliotek, eller en kopi af de seneste 30 dages billeder i Min fotostream.*

Hvis du har slået iCloud-fotobibliotek til, overføres dine billeder og videoer automatisk til iCloud i fuld opløsning. Du kan oprette kopier af dine billeder og videoer ved at følge disse trin:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du trykke på Indstillinger > iCloud > Fotos. Vælg derefter Hent og behold originaler, og importer dine billeder på computeren
  • På din Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere: Åbn programmet Fotos. Vælg Fotos > Arkiv > Eksporter.
  • På en pc skal du indstille iCloud til Windows og slå iCloud-fotobibliotek til.

Hvis du bare vil downloade nogle få billeder eller videoer, kan du bruge iCloud.com til at downloade den nyeste version af billeder og videoer til computeren. Du skal bare gå til iCloud.com og åbne programmet Fotos. Vælg derefter de billeder og videoer, du vil downloade, og klik på .

Billeder i Min fotostream* importeres automatisk til fotobiblioteket på din Mac, medmindre Min fotostream og Automatisk import er slået fra i programmets indstillinger. Hvis du slår iCloud-fotobibliotek til, findes dine billeder i mappen Alle fotografier i stedet for i Min fotostream.

Du kan også bruge nedenstående trin til manuelt at kopiere dine billeder og videoer. Hvis der er kommentarer og "Synes om"-tilkendegivelser knyttet til et billede, arkiveres de ikke, og billeder og videoer, der arkiveres fra fælles album, er ikke i fuld opløsning.

Sådan kopierer du billeder fra iCloud-fotodeling på din iPhone, iPad eller iPod touch

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere:

1. Åbn Fotos, tryk på Delt > Deling, og tryk derefter på navnet på det fælles album.
  2. Arkiver billeder på en af følgende måder:
    • Tryk på et billede for at åbne det, og tryk derefter på Del. Du kan vælge flere billeder ved at rulle til venstre eller højre og trykke på de billeder, du vil arkivere. Tryk på Arkiver billede.
    • Tryk på Vælg, og tryk på de billeder, du vil arkivere. Tryk på symbolet for Del, og tryk derefter på Arkiver billede.
  3. Importer billederne på computeren.

Sådan kopierer du billeder og videoer fra iCloud-fotodeling til din Mac

Følg disse trin for at importere billeder og videoer manuelt fra fælles streams til dit Fotos-bibliotek:

1. Åbn Fotos, og tryk på fanen Fælles.
  2. Dobbeltklik på en fælles stream.
  3. Højreklik (eller Ctrl-klik) på et billede, og vælg Importer.

Når du har importeret billederne, kan det være en god ide at sikkerhedskopiere biblioteket. Du kan arkivere dem som et separat bibliotek på din computer eller på et andet drev.

Kopiering af indholdet af Min fotostream og iCloud-fotodeling i Windows

Alle billeder i Min fotostream gemmes automatisk på pc'en, og gemte billeder er tilgængelige, selv om du deaktiverer Fotos i iCloud til Windows. Hvis du vil gemme billeder og videoer fra en fælles stream, skal du gemme dem i en anden mappe på harddisken:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på knappen Indstillinger ud for Fotos (eller Fotostream). Læg mærke til den sti, der vises under iCloud-fotoenes placering.
  3. Åbn et Stifinder-vindue (Windows 8) eller Windows Stifinder-vinduet (Windows 7).
  4. Gå til mappen iCloud-fotos ved hjælp af ovenstående sti. Åbn mappen Shared.
  5. Vælg de billeder, der skal gemmes, og kopier dem derefter til en anden mappe på computeren. Medtag denne mappe, hvis du sikkerhedskopierer computeren.

Oplysninger om at sikkerhedskopiere en Windows-computer kan ses på Microsoft Support-webstedet.

* Hvis du har oprettet dit Apple-id for nyligt, er Min fotostream muligvis ikke tilgængelig. Brug iCloud-fotobibliotek til at opbevare alle dine billeder og videoer i iCloud.

Mail

Brug disse trin til at flytte, slette eller kopiere iCloud-e-mail på din Mac.

Kontakter

Følg trinnene nedenfor for at eksportere kontakter fra din Mac, iCloud.com eller din pc.

Sådan eksporterer du kontakter på din Mac

1. Åbn Kontakter.
  2. Vælg Oversigt > Vis grupper.
  3. Vælg Alle kontakter på listen Grupper.
  4. Klik på en kontakt på listen Kontakter.
  5. Vælg Rediger > Vælg alle for at eksportere alle kort.
  6. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter vCard.
  7. Vælg en placering til arkivet, og klik derefter på Arkiver.

Hvis du bruger Grupper, skal du overveje at arkivere hele databasen med kontakterne eller adressebogen og eksportere vCard. Ved vCard-metoden kopieres kontakterne, men ikke grupperne. Arkiver er mere komplekse, og du kan muligvis ikke gendanne data fra arkiver, når du har oprettet internetforbindelse og er logget på iCloud.

Hvis du vil eksportere et arkiv i OS X Mountain Lion eller nyere, skal du åbne Kontakter og vælge Arkiv > Eksporter > Kontaktarkiv.

Eksport af kontakter fra iCloud.com

Eksport af kontakter i Outlook på din pc

Kalendere

Følg trinnene nedenfor for at eksportere kalendere fra din Mac, iCloud.com eller din pc.

Sådan eksporterer du en kalender på din Mac

1. Klik på kalenderens navn i Kalender. Hvis dine kalendere ikke vises, skal du klikke på Kalendere.
  2. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter.
  3. Vælg en placering til arkivet, og klik på Eksporter.

Sådan downloader du en kalender fra iCloud.com

1. Log på iCloud.com med dit Apple-id, og åbn Kalender.
  2. Del kalenderen med andre offentligt.
  3. Kopier den fælles kalenders URL-adresse, og sæt den ind i adresselinjen i browseren. Tryk ikke på Enter eller Retur.
  4. Erstat "webcal" med "http", og tryk på Enter eller Retur. Der downloades et ICS-arkiv til standardmappen for overførsler.
  5. Føj kalenderen til en kalenderklient som Kalender på en Mac eller Outlook på en Windows-computer.
  6. Stop deling af kalenderen.

iCloud-kalendere opbevarer oplysninger fra de seneste seks måneder og op til tre år frem i tiden.

Sådan eksporterer du en kalender i Outlook på din pc

1. Åbn Outlook, og gå til Kalender.
  2. Vælg den kalender, der skal kopieres, på kalenderlisten.
  3. Fjern markeringen af alle andre kalendere.
  4. Vælg Filer > Gem kalender.
  5. Klik på Flere indstillinger for at tilpasse datoområdet og antallet af oplysninger, som skal medtages i kalenderen. Fremgangsmåden afhænger af din version af Outlook.
  6. Klik på OK.
  7. Vælg en placering til kalenderen, og klik derefter på Gem.
  8. Gentag fremgangsmåden for hver kalender, der skal kopieres.

Påmindelser

Sådan eksporteres en kopi af Påmindelser til din Mac:

1. Åbn Påmindelser.
  2. Gå til den påmindelsesliste, du vil eksportere.
  3. Vælg Arkiv > Eksporter.
  4. Indtast et navn, vælg en placering, og klik på Eksporter.

Safari

Sådan eksporteres en kopi af bogmærker fra Safari på din Mac:

1. Vælg Arkiv > Eksporter bogmærker.
  2. Vælg, hvor arkivet skal eksporteres til, og klik på Arkiver. Arkivets navn er Safari Bookmarks.html, medmindre du ændrer det.

Hvis du vil eksportere en kopi af bogmærker fra Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, kan du få hjælp i artiklerne om eksport fra Mozilla, Google og Microsoft.

Noter

Hvis du vil kopiere noter, skal du åbne programmet Noter på din Mac eller på iCloud.com. Kopier teksten fra hver enkelt note, og indsæt den i et dokument på din computer, f.eks. et Pages- eller TextEdit-dokument. Arkiver dokumentet på din computer.

Sådan eksporterer du noter som et PDF-arkiv:

1. Åbn programmet Noter.
  2. Vælg den note, du vil eksportere.
  3. Klik på Arkiv > Eksporter som PDF, og vælg en placering.

iTunes Store-køb

Med iTunes får du adgang til tidligere købt musik, film og tv-udsendelser på alle dine enheder. Hvis du vil oprette en komplet sikkerhedskopi, er det en god idé også at kopiere dine iTunes-data. Læs mere om, hvordan du sikkerhedskopierer dit iTunes-bibliotek ved at kopiere det til en ekstern harddisk.

Husk sikkerhedskopiering

iCloud sikkerhedskopierer automatisk din iPhone, iPad og iPod touch hver nat, når enheden er tilsluttet en strømkilde og Wi-Fi, og når enhedens skærm er låst. Hvis du vælger at oprette endnu en kopi, kan du sikkerhedskopiere til din computer. Du bør også jævnligt sikkerhedskopiere dine iOS-enheder. Med en sikkerhedskopi er det muligt at gendanne dine data, hvis computeren eller iOS-enheden bliver beskadiget eller stjålet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.