Arkivering eller kopiering af oplysninger, der opbevares i iCloud

Læs mere om, hvordan du kopierer de oplysninger, du bruger med iCloud.

Det anbefales at oprette en kopi af de oplysninger, du opbevarer i iCloud. Hvis du ved et uheld sletter en vigtig kontakt, e-mail eller et dokument, kan du genoprette dem fra iCloud eller fra en anden kopi, som du har.

iCloud Drive-arkiver

Brug disse trin til at kopiere dokumenter fra din Mac, iPhone, iPad, iPod touch, iCloud.com eller pc. Hvis du har brug for hjælp til data fra tredjepart, der er lagret i iCloud, skal du kontakte appudvikleren direkte. Tredjepartsdata kan bruge din iCloud-lagringsplads, selvom du ikke kan se detaljerne.

Kopier arkiver fra iCloud Drive til din Mac

1. Klik på iCloud Drive i indholdsoversigten i et hvilket som helst Finder-vindue.
  2. Hold Alternativtasten nede, og træk arkivet over på en ny placering.
  3. Vælg en placering til dokumentet, og klik derefter på Arkiver.

Sådan kopierer du arkiver fra appen Arkiver på din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug disse trin til at sende kopier af arkiver, som opbevares i iCloud Drive:

1. Åbn appen Arkiver, og tryk på iCloud Drive.
  2. Tryk på den mappe, som du ønsker at åbne, og tryk derefter på arkivet for at åbne det.
  3. Tryk på Del  i nederste venstre hjørne.
  4. Vælg den måde, hvorpå du ønsker at sende en kopi af arkivet.

Hvis der er tale om et dokument, et regneark eller en præsentation, skal du trykke på Mere  øverst til højre, vælge Eksporter og vælge, hvordan du vil eksportere arkivet.

Hvis du har iOS 9 eller iOS 10, skal du udføre de samme trin, men i appen iCloud Drive.

Sådan kopierer du arkiver fra iCloud.com

Brug disse trin til at downloade arkiver fra iCloud Drive eller arkiver, der er tilgængelige fra iWork-apps på iCloud.com:

1. Log på iCloud.com.
  2. Åbn iCloud Drive.
  3. Find og vælg arkivet.
  4. Klik på Download  øverst på siden, eller dobbeltklik på arkivet. Dokumentet downloades til standardmappen for overførsler.

Kopier arkiver fra Windows

Hvis du har aktiveret iCloud Drive fra iCloud til Windows på en pc, kan du kopiere dine arkiver fra mappen iCloud Drive i Stifinder. Du kan også kopiere arkiverne fra iCloud.com.

Billeder og videoer

Det er muligt, at du allerede har en kopi af dine billeder i iCloud-fotos.

Hvis du aktiverede iCloud-fotos, uploades dine billeder og videoer automatisk til iCloud i fuld opløsning. Du kan oprette kopier af dine billeder og videoer ved at følge disse trin:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere eller iPadOS: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos. Vælg derefter Hent og behold originaler, og importer dine billeder på computeren
  • På din Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere: Åbn programmet Fotos. Vælg Arkiv > Eksporter.
  • På din pc kan du indstille iCloud til Windows og aktivere iCloud-fotos.

Hvis du vil downloade nogle få billeder eller videoer, skal du bruge iCloud.com til at downloade den seneste version af billeder og videoer. Du skal bare gå til iCloud.com og åbne programmet Fotos. Vælg derefter de billeder og videoer, du vil downloade, og klik på Download .

Du kan også bruge trinnene nedenfor til manuelt at kopiere billeder og videoer. Kommentarer eller likes, som er forbundet til delte billeder, gemmes ikke, og billeder og videoer gemt fra fælles album er ikke i fuld opløsning.

Kopiér billeder fra Fælles album på din iPhone, iPad eller iPod touch

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere eller iPadOS:

1. Åbn Fotos, og tryk på Album.
  2. Find Fælles album, og klik på navnet for det album, som du vil have. Det kan være nødvendigt at feje til venstre for at finde det fælles album.
  3. Gem billeder fra albummet med en af disse metoder:
    • Tryk på et billede for at åbne det, og tryk derefter på Del . Du kan vælge flere billeder ved at rulle til venstre eller højre og trykke på de billeder, du vil arkivere. Tryk på Arkiver billede.
    • Tryk på Vælg, og tryk på de billeder, du vil arkivere. Tryk på Del , og tryk derefter på Arkiver billede.
  4. Importer billederne på computeren.

Kopiér billeder og videoer fra Fælles album på din Mac

Benyt denne fremgangsmåde til manuelt at importere billeder og videoer i Fælles album til dit Billedbibliotek:

1. Åbn Fotos, og vælg Fælles album.
  2. Dobbeltklik på et delt album.
  3. Ctrl+klik (eller højreklik) på et billede, og vælg Importer.

Når du har importeret billederne, kan det være en god ide at sikkerhedskopiere biblioteket. Du kan arkivere dem som et separat bibliotek på din computer eller på et andet drev.

Kopiér indhold fra Fælles album i Windows

Gemte billeder er tilgængelige, selvom du slår Fotos fra i iCloud til Windows. For at gemme billeder og videoer fra et fælles album skal du gemme dem i en anden mappe på din harddisk:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Indstillinger ved siden af Fotos. Læg mærke til den sti, der vises under iCloud-fotoenes placering.
  3. Åbn et Stifinder-vindue (Windows 8 eller nyere) eller Windows Stifinder-vindue (Windows 7).
  4. Gå til mappen iCloud-fotos ved hjælp af ovenstående sti. Åbn mappen Shared.
  5. Vælg de billeder, der skal gemmes, og kopier dem derefter til en anden mappe på computeren. Medtag denne mappe, hvis du sikkerhedskopierer computeren.

Oplysninger om at sikkerhedskopiere en Windows-computer kan ses på Microsoft Support-webstedet.

Mail

Brug disse trin til at flytte, slette eller kopiere iCloud-e-mail på din Mac.

Kontakter

Følg trinnene nedenfor for at eksportere kontakter fra din Mac, iCloud.com eller din pc.

Sådan eksporterer du kontakter på din Mac

1. Åbn Kontakter.
  2. Vælg Alle kontakter.
  3. Klik på en kontakt på listen Kontakter.
  4. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter vCard, eller vælg Rediger > Vælg alt for at eksportere alle kort.
  5. Vælg en placering til arkiverne, og klik derefter på Arkiver.

Hvis du bruger Grupper, bør du overveje at gemme hele din database med Kontakter eller Adressebog samt at eksportere dine vCards. vCard-metoden ovenfor kopierer dine kontakter, men ikke dine grupper. Arkiver er mere komplekse, og du kan muligvis ikke gendanne data fra arkiver, når du har oprettet internetforbindelse og er logget på iCloud.

Hvis du vil eksportere et arkiv, skal du åbne Kontakter og vælge Arkiv > Eksporter > Kontaktarkiv.

Eksporter kontakter fra iCloud.com

Eksporter kontakter i Outlook på din pc

Kalender

Brug trinnene nedenfor til at eksportere en kalender fra din Mac, iCloud.com eller pc.

Sådan eksporterer du en kalender på din Mac

1. Klik på kalenderens navn i Kalender. Hvis dine kalendere ikke vises, skal du klikke på Kalendere.
  2. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter.
  3. Vælg en placering til arkivet, og klik på Eksporter.

Sådan downloader du en kalender fra iCloud.com

1. Log på iCloud.com med dit Apple-id, og åbn Kalender.
  2. Del kalenderen med andre offentligt.
  3. Kopier den fælles kalenders URL-adresse, og sæt den ind i adresselinjen i browseren. Tryk ikke på Enter eller Retur.
  4. Skift "webcal" til "http", og klik på Enter eller Return. Der downloades et ICS-arkiv til standardmappen for overførsler.
  5. Føj kalenderen til en kalenderklient som Kalender på en Mac eller Outlook på en Windows-computer.
  6. Stop deling af kalenderen.

iCloud-kalender gemmer oplysninger fra de sidste seks måneder, og op til tre år ud i fremtiden.

Sådan eksporterer du en kalender i Outlook på din pc

1. Åbn Outlook, og gå til Kalender.
  2. Vælg den kalender, der skal kopieres, på kalenderlisten.
  3. Fjern markeringen af alle andre kalendere.
  4. Vælg Filer > Gem kalender.
  5. Klik på Flere indstillinger for at tilpasse datoområdet og antallet af oplysninger, som skal medtages i kalenderen. Fremgangsmåden afhænger af din version af Outlook.
  6. Klik på OK.
  7. Vælg en placering til kalenderen, og klik derefter på Gem.
  8. Gentag fremgangsmåden for hver kalender, der skal kopieres.

Påmindelser

Sådan eksporteres en kopi af Påmindelser til din Mac:

1. Åbn Påmindelser.
  2. Gå til den påmindelsesliste, du vil eksportere.
  3. Vælg Arkiv > Eksporter.
  4. Indtast et navn, vælg en placering, og klik på Eksporter.

Safari

Sådan eksporteres en kopi af bogmærker fra Safari på din Mac:

1. Vælg Arkiv > Eksporter bogmærker.
  2. Vælg, hvor arkivet skal eksporteres til, og klik på Arkiver. Arkivets navn er Safari Bookmarks.html, medmindre du ændrer det.

Hvis du vil eksportere en kopi af bogmærker fra Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, kan du få hjælp i artiklerne om eksport fra Mozilla, Google og Microsoft.

Noter

Lav en kopi af en note på din Mac eller på iCloud.com:

1. Åbn appen Noter, og vælg den note, som du vil se.
  2. Klik på Arkiv > Eksporter som PDF.
  3. Vælg, hvor på din computer du vil arkivere dokumentet.

Memoer

Opret en kopi af et memo på din iPhone eller iPad:

1. Åbn appen Memoer, og tryk på den optagelse, som du vil duplikere.
  2. Tryk på Mere  > Dubler. Du kan også trykke på Del for at sende optagelsen via Beskeder eller Mail eller for at gemme den til Arkiver.

På Mac: Træk optagelsen, som du vil duplikere, til dens nye placering for at kopiere den dertil, eller tryk på Del  for at sende optagelsen via Beskeder eller Mail.

Husk sikkerhedskopiering

iCloud sikkerhedskopierer automatisk din iPhone, iPad og iPod touch hver nat, når enheden er tilsluttet en strømkilde og Wi-Fi, og når enhedens skærm er låst. Hvis du vælger at oprette endnu en kopi, kan du sikkerhedskopiere til din computer. Du bør også sikkerhedskopiere dine iOS- og iPadOS-enheder regelmæssigt. Med en sikkerhedskopi er det muligt at gendanne dine data, hvis din computer eller enhed bliver beskadiget eller stjålet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.