Arkivering eller kopiering af oplysninger, der opbevares i iCloud

Læs mere om, hvordan du kopierer de oplysninger, du bruger med iCloud.

Det anbefales at oprette en kopi af de oplysninger, du opbevarer i iCloud. Hvis du ved et uheld sletter en vigtig kontakt, en vigtig e-mail eller et vigtigt dokument, kan du gendanne dem fra iCloud eller fra en anden kopi, som du har lavet.

iCloud Drive-arkiver

Følg disse trin for at kopiere dokumenter fra Mac, iPhone, iPad, iPod touch, iCloud.com eller pc. Hvis du kopierer et arkiv fra en delt mappe i iCloud Drive til en anden mappe, kopieres adgangen til deling ikke. Læs mere om deling af mapper.

Kopier arkiver fra iCloud Drive til din Mac

1. Klik på iCloud Drive i indholdsoversigten i et hvilket som helst Finder-vindue.
  2. Hold Alternativtasten nede, og træk arkivet over på en ny placering.

Kopier arkiver fra appen Arkiver på din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin for at sende kopier af arkiver, som opbevares i iCloud Drive:

1. Åbn appen Arkiver, og tryk på iCloud Drive.
  2. Tryk på den mappe, som du vil åbne, og tryk derefter på arkivet for at åbne det.
  3. Tryk på Del  i nederste venstre hjørne.
  4. Vælg, hvordan du vil sende en kopi af arkivet.

Hvis der er tale om et dokument, et regneark eller en præsentation, skal du trykke på Mere  øverst til højre, vælge Eksporter og vælge, hvordan du vil eksportere arkivet. Du kan også gemme en kopi af dit arkiv lokalt

Sådan kopierer du arkiver fra iCloud.com

Følg disse trin for at downloade arkiver fra iCloud Drive eller arkiver, der er tilgængelige fra iWork-apps på iCloud.com:

1. Log på iCloud.com.
  2. Åbn iCloud Drive.
  3. Find og vælg arkivet.
  4. Klik på Hent  øverst på siden, eller dobbeltklik på arkivet. Dokumentet downloades til standardmappen for overførsler.

Kopier arkiver fra Windows

Hvis du har slået iCloud Drive til ved hjælp af iCloud til Windows på en pc, kan du kopiere dine arkiver fra mappen iCloud Drive i Stifinder. Du kan også kopiere arkiverne fra iCloud.com.

Hvis du har brug for hjælp til data fra tredjepart, der er lagret i iCloud, skal du kontakte appudvikleren direkte. Data fra andre producenter bruger muligvis din iCloud-lagringsplads, selvom du ikke kan se detaljerne.

Billeder og videoer

Hvis du bruger iCloud-fotos, bliver dine fotos og videoer automatisk overført til iCloud i fuld opløsning.

Download kopier af dine fotos og videoer fra din enhed

Download kopier af dine fotos og videoer fra iCloud.com

Hvis du vil downloade nogle få fotos eller videoer, skal du bruge iCloud.com til at downloade den nyeste version af fotos og videoer.

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til iCloud.com, tryk på Fotos, og tryk på Vælg. Vælg derefter de fotos og videoer, du vil downloade, og tryk på Mere . Vælg Hent for at downloade dine fotos og videoer til iCloud Drive som et .zip-arkiv.
  • På din Mac eller pc: Gå til iCloud.com, og klik på Fotos. Vælg derefter de fotos og videoer, du vil downloade, og klik på Hent

Kopier fotos fra Delte album

Du kan også bruge trinnene nedenfor til manuelt at kopiere fotos og videoer. Kommentarer eller Synes godt om-tilkendegivelser, som er knyttet til delte fotos, gemmes ikke, og fotos og videoer, der gemmes fra delte album, er ikke i fuld opløsning.

Kopier fotos fra Delte album på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Fotos, og tryk på Album.
  2. Find Delte album, og klik på navnet på det ønskede album. Det kan være nødvendigt at skubbe til venstre for at finde det delte album.
  3. Gem fotos fra albummet med en af disse metoder:
    • Tryk på et billede for at åbne det, og tryk derefter på Del . Du kan vælge flere billeder ved at rulle til venstre eller højre og trykke på de billeder, du vil arkivere. Tryk på Gem billede.
    • Tryk på Vælg, og tryk på de billeder, du vil arkivere. Tryk på Del , og tryk derefter på Gem billede.
  4. Importer fotoene på computeren.

Kopier fotos og videoer fra Delte album på din Mac

Følg disse trin for manuelt at importere fotos og videoer i Delte album til dit Fotobibliotek:

1. Åbn Fotos, og vælg Delte album.
  2. Dobbeltklik på et delt album.
  3. Ctrl-klik (eller højreklik) på et foto, og vælg Importer.

Når du har importeret billederne, kan det være en god ide at sikkerhedskopiere biblioteket. Du kan arkivere dem som et separat bibliotek på din computer eller på et andet drev.

Kopier fotos og videoer fra Delte album i Windows

Gemte fotos er tilgængelige, selvom du slår Fotos fra i iCloud til Windows. Hvis du vil gemme fotos og videoer fra et delt album, skal du gemme dem i en anden mappe på din harddisk:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Indstillinger ved siden af Fotos. Læg mærke til den sti, der vises under iCloud-fotoenes placering.
  3. Åbn et Stifinder-vindue (Windows 8 eller nyere) eller Windows Stifinder-vindue (Windows 7).
  4. Gå til mappen iCloud-fotos ved hjælp af ovenstående sti. Åbn den delte mappe.
  5. Vælg de billeder, der skal gemmes, og kopier dem derefter til en anden mappe på computeren. Dette gør du ved at holde Ctrl-tasten nede og trække emnerne til den ønskede mappe. Inkluder denne mappe, hvis du sikkerhedskopierer computeren.

Oplysninger om at sikkerhedskopiere en Windows-computer kan ses på Microsoft Support-webstedet.

Download fotos fra Min fotostream på din iPhone, iPad eller iPod touch

Fotos i Min fotostream downloades automatisk til din Mac. Følg disse trin for at downloade dem til din iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Tryk på Fotos, og tryk derefter på fanen Album.
  2. Tryk på Min fotostream.
  3. Tryk på Vælg, og tryk derefter på alle de fotos, du vil gemme.
  4. Tryk på Del , og tryk derefter på Gem billede.

Mail

Læs mere om, hvordan du kan flytte, slette eller kopiere iCloud-e-mails på din Mac.

Kontakter

Følg trinnene nedenfor for at eksportere kontakter fra din Mac, iCloud.com eller din pc.

Sådan eksporterer du kontakter på din Mac

1. Åbn Kontakter.
  2. Vælg Alle kontakter.
  3. Klik på en kontakt på listen Kontakter.
  4. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter vCard, eller vælg Rediger > Vælg alt for at eksportere alle kort.
  5. Vælg en placering til arkiverne, og klik derefter på Gem.

Hvis du bruger Grupper, bør du overveje at gemme hele din database med Kontakter eller Adressebog samt at eksportere dine vCards. vCard-metoden ovenfor kopierer dine kontakter, men ikke dine grupper. Arkiver er mere komplekse, og du kan muligvis ikke gendanne data fra arkiver, når du har oprettet internetforbindelse og er logget på iCloud.

Hvis du vil eksportere et arkiv, skal du åbne Kontakter og vælge Arkiv > Eksporter > Kontaktarkiv.

Eksporter kontakter fra iCloud.com

Eksporter kontakter i Outlook på din pc

Kalender

Følg trinnene nedenfor for at eksportere en kalender fra din Mac, iCloud.com eller pc.

Sådan eksporterer du en kalender på din Mac

1. Klik på kalenderens navn i Kalender. Hvis dine kalendere ikke vises, skal du klikke på Kalendere.
  2. Vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter.
  3. Vælg en placering til arkivet, og klik på Eksporter.

Sådan downloader du en kalender fra iCloud.com

1. Log på iCloud.com med dit Apple-id, og åbn Kalender.
  2. Del kalenderen offentligt med andre.
  3. Kopier den fælles kalenders URL-adresse, og sæt den ind i adresselinjen i browseren. Tryk ikke på Enter eller Retur.
  4. Udskift "webcal" med "http", og tryk på Enter eller Retur. Der downloades et ICS-arkiv til standardmappen for overførsler.
  5. Føj kalenderen til en kalenderklient som Kalender på en Mac eller Outlook på en Windows-computer.
  6. Stop deling af kalenderen.

iCloud-kalender gemmer oplysninger fra de sidste seks måneder og op til tre år ud i fremtiden.

Eksporter en kalender i Outlook på din pc

1. Åbn Outlook, og gå til Kalender.
  2. Vælg den kalender, der skal kopieres, på kalenderlisten.
  3. Fjern markeringen af alle andre kalendere.
  4. Vælg Filer > Gem kalender.
  5. Klik på Flere indstillinger for at tilpasse datoområdet og antallet af oplysninger, som skal medtages i kalenderen. Fremgangsmåden afhænger af din version af Outlook.
  6. Klik på OK.
  7. Vælg en placering til kalenderen, og klik derefter på Gem.
  8. Gentag fremgangsmåden for hver kalender, der skal kopieres.

Påmindelser

Eksporter en kopi af dine påmindelser på din Mac, der kører macOS Mojave eller en tidligere version:

1. Åbn Påmindelser.
  2. Gå til den påmindelsesliste, du vil eksportere.
  3. Vælg Arkiv > Eksporter.
  4. Indtast et navn, vælg en placering, og klik på Eksporter.

Safari

Sådan eksporteres en kopi af bogmærker fra Safari på din Mac:

1. Vælg Arkiv > Eksporter bogmærker.
  2. Vælg, hvor arkivet skal eksporteres til, og klik på Gem. Arkivets navn er Safari Bookmarks.html, medmindre du ændrer det.

Hvis du vil eksportere en kopi af bogmærker fra Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, kan du få hjælp i artiklerne om eksport fra Mozilla, Google og Microsoft.

Noter

Lav en kopi af en note på din Mac eller på iCloud.com:

1. Åbn appen Noter, og vælg den ønskede note.
  2. Klik på Arkiv > Eksporter som PDF.
  3. Vælg, hvor på din computer du vil gemme dokumentet.

Memoer

Opret en kopi af et indtalt memo på din iPhone eller iPad:

1. Åbn appen Memoer, og tryk på den optagelse, som du vil dublere.
  2. Tryk på Mere  > Dubler. Du kan også trykke på Del for at sende optagelsen via Beskeder eller Mail eller for at gemme den i Arkiver.

På Mac: Træk den optagelse, som du vil dublere, til dens nye placering for at kopiere den dertil, eller tryk på Del  for at sende optagelsen via Beskeder eller Mail.

Husk sikkerhedskopiering

iCloud sikkerhedskopierer automatisk din iPhone, iPad og iPod touch hver dag, når enheden er tilsluttet en strømkilde og Wi-Fi, og enhedens skærm er låst. Hvis du gerne vil have en ekstra kopi, kan du sikkerhedskopiere til din computer. Du bør også sikkerhedskopiere dine iOS- og iPadOS-enheder regelmæssigt. Med en sikkerhedskopi er det muligt at gendanne dine data, hvis din computer eller enhed bliver beskadiget, eller du mister den.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.