Se Friday Night Baseball i Apple TV-appen

Se MLB-livekampe og on-demand-dækning med Apple TV+. I en begrænset periode kan du se med uden et abonnement.

Friday Night Baseball er tilgængeligt på Apple TV+ i USA, Canada, Australien, Brasilien, Den Dominikanske Republik, Colombia, Tyskland, Italien, Japan, Mexico, Puerto Rico, Sydkorea og Storbritannien. Friday Night Baseball tilbydes ikke i alle lande og områder, hvor Apple TV-appen er tilgængelig. Funktionerne kan variere afhængigt af land og område. Indhold er kun tilgængeligt på engelsk og kan indeholde betalt annoncering.

Kom godt i gang med Apple TV-app

For at se Friday Night Baseball skal du opdatere til den nyeste software på din Apple-enhed og logge ind med dit Apple-id. Hvis du bruger en streamingenhed eller spillekonsol, skal du indstille Apple TV-appen.

Opdater til den nyeste software

For at bruge alle funktionerne med Friday Night Baseball skal du sørge for, at din enhed er opdateret med den nyeste software.

Sådan indstiller du Apple TV-appen

Hvis du bruger et smart-TV, en streamingenhed eller en spillekonsol, skal du muligvis først starte med at indstille Apple TV-appen.

Log ind med dit Apple‑id

For at logge ind på Apple TV-appen skal du bruge et Apple-id og en adgangskode. Læs om, hvordan du opretter et Apple-idHvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du nulstille den.

Sådan ser du Friday Night Baseball

Du kan se Friday Night Baseball i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K og Apple TV HD, smart-tv, streamingenheder, kabel-tv-boks og på tv.apple.com. Sådan kommer du i gang med at streame et spil:

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Gå til fanen Søg.
  3. Tryk eller klik på Apple TV+ Major League Baseball.

Sådan finder du ud af, hvornår et hold spiller

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Gå til Søg.
  3. Tryk eller klik på Apple TV+ Major League Baseball. Eller søg efter det hold, du gerne vil se.

Du kan også følge dine yndlingshold i Apple TV-appen og se en liste over planlagte MLB-kampe.