Hent Apple TV-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol

Læs mere om at downloade og indstille Apple TV-appen på dit kompatible smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol.

Kontroller, at din enhed er kompatibel

Du kan kontrollere, om dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol er kompatibel med Apple TV-appen på Apples websted.1,2

Sådan får du Apple TV-appen

1. På dit kompatible smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol: Gå til enhedens appbutik, og download Apple TV-appen.
  2. Åbn Apple TV-appen, og vælg Start afspilning.
  3. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Konti.
  4. Vælg Log ind. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du oprette et. Brug derefter en af disse valgmuligheder til at logge ind med dit Apple-id og fuldføre indstillingen:
    • Log ind fra en mobilenhed: Brug kameraet på din telefon til at scanne QR-koden på tv-skærmen. Følg derefter vejledningen på din mobilenhed.
    • Log ind fra tv'et: Brug din tv-fjernbetjening til at logge ind manuelt med dit Apple-id og fuldføre indstillingen.

Brug af Apple TV-appen

Lej eller køb indhold, og se dine foretrukne film og tv-serier. Du kan også abonnere på premiumkanaler i Apple TV-appen med mere.3

Se originale tv-serier og film fra Apple TV+

Når du abonnerer på Apple TV+, kan du se tv-serier og film fra Apple Originals samt andet eksklusivt indhold på alle dine enheder.

Log af Apple TV-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Vælg Konti, og vælg derefter Log ud.

Nulstil Apple TV-appen til de oprindelige indstillinger

Derved logges du ud af din konto på den pågældende enhed, og dine personlige oplysninger fjernes. Hvis du også er logget på Apple Music-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed, nulstilles appen Apple Music også til de oprindelige indstillinger, og alle dine personlige oplysninger fjernes.

1. På dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol: Gå til Apple TV-appen eller appen Apple Music.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. På dit smart-tv eller din streamingenhed: Vælg "Nulstil Apple TV-appen og Apple Music", og bekræft derefter dit valg. På din spillekonsol: Vælg "Nulstil Apple TV-app".

Log af et smart-tv, en streamingenhed eller en spillekonsol, som du ikke kan få adgang til

Hvis du er logget på Apple TV-appen på et smart-tv, en streamingenhed eller en spillekonsol, som du ikke kan få adgang til, kan du fjerne enheden fra listen på din konto.

Hvis du har brug for hjælp

1. Tilgængeligheden af Apple TV-appen kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område. Funktioner til Apple TV-appen og understøttede enheder kan også variere alt efter land og område.
  2. Du kan også besøge Samsungs websted for at læse mere om, hvilke smart-tv'er fra Samsung der er understøttet, og Rokus websted for at læse mere om, hvilke af Rokus streamingafspillere og tv'er der er understøttet. Hvis du vil se, om andre enheder er understøttet, som f.eks. Amazon Fire TV-enheder, kan du besøge Apples websted.
  3. Du kan ikke købe indhold fra Apple TV-appen på Amazon Fire TV-enheder. Du kan dog godt købe indhold på en anden understøttet enhed og se det i Apple TV-appen på din Amazon Fire TV-enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.