Indstilling af Apple TV App på smart-tv

Køb eller lej film, find dine foretrukne tv-udsendelser, og abonner på lige netop de kanaler, du vil se. Med Apple TV App på dit smart-tv kan du opdage flere af de ting, du elsker, og se det hele på et sted.

Før du begynder

• Kontroller, at dit smart-tv understøtter Apple TV App. Du kan kontrollere dette ved at gå til sektionen for apps på dit smart-tv og se efter Apple TV App. Du kan også søge efter Apple TV App i appbutikken på dit smart-tv for at se, om den er tilgængelig. Hvis du ikke kan se Apple TV App, kan du kontakte producenten for at høre, om dit smart-tv understøtter den.
  • Sørg for at have dit Apple-id og din adgangskode klar. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et. Du skal have et Apple-id for at bruge Apple TV App.

Sådan indstiller du Apple TV App

1. Åbn Apple TV App, og vælg Start afspilning.
  2. Gå til Indstillinger > Konti > Log ind.
  3. Her kan du logge ind med dit Apple-id og fuldføre indstillingen på to måder:
    • Log ind på mobilenhed: Brug kameraet på din telefon til at scanne QR-koden på tv-skærmen. Følg derefter vejledningen på din mobilenhed til at logge ind med dit Apple-id og afslutte indstillingen.
    • Log ind på dette tv: Brug den fjernbetjening, der fulgte med dit tv for at logge manuelt ind med dit Apple-id og fuldføre indstillingen.

Hvis du vil tilføje ekstra Apple-id-konti til køb af indhold, skal du gå til Indstillinger > Konti.

Sådan bruger du Apple TV App

Gennemse indhold, du kan købe eller leje, opdag nyheder, og abonner på tv-kanaler – alt sammen i Apple TV App.

Find dine favoritter i Apple TV App

Find forslag til film og tv-udsendelser, der er udvalgt lige netop til dig, særligt indhold baseret på alt, hvad du ser, og opdag mere af det, du elsker at se.

Køb film og tv-udsendelser

Gennemse kategorierne for at finde film og tv-udsendelser, du kan købe, find film, du kan leje, og se dem på en hvilken som helst af dine Apple-enheder ved hjælp af Apple TV App.

Abonner på Apple TV-kanaler

Abonner på lige netop de kanaler, du ser, uden at skulle downloade apps, og se indhold fra disse kanaler direkte i Apple TV App.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i dit land eller område.

Sådan nulstiller du Apple TV App

Du kan gendanne Apple TV App til de oprindelige indstillinger, fjerne alle dine personlige oplysninger og logge ud af alle konti. Gå blot til Indstillinger > Nulstil.

Hvis du vil bruge Apple TV App, skal du indstille den igen.

Sådan gør du, hvis du er logget ind på et smart-tv, du ikke længere har adgang til

Hvis du er logget ind på Apple TV App med dit Apple-id på en andens smart-tv eller et smart-tv, du ikke længere har adgang til, skal du følge disse trin for at logge ud.

På Mac eller pc:

1. Gå til appleid.apple.com, og log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Rul ned til enheder, og vælg dit smart-tv.
  3. Vælg Fjern fra konto.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Rul ned, og tryk på dit smart-tv.
  3. Tryk på Fjern fra konto.