Hvis det abonnement, du vil opsige, ikke findes på listen

Hvis du har forsøgt at opsige et abonnement, men ikke kan se det på listen, kan du prøve dette.

Hvis abonnementet ikke faktureres via Apple

Kan du ikke se abonnementet, når du følger trinene til at opsige dit abonnement? Du kan muligvis have købt abonnementet fra en anden virksomhed.

Find abonnementsopkrævningen på dit kontoudtog fra dit pengeinstitut. Hvis der ikke står Apple, apple.com/bill eller lignende på dit kontoudtog, har du ikke købt abonnementet af Apple. Hvis du vil opsige abonnementet, skal du kontakte det firma, du har købt abonnementet gennem. Kontoudtog indeholder ofte navnet på firmaet, f.eks. Hulu, Pandora, YouTube, Amazon, HBO osv.

Hvis du har mere end ét Apple-id

Når du følger trinene til at opsige dit abonnement, vises abonnementer, du er tilmeldt med dit Apple-id. Hvis du har et andet Apple-id, skal du logge på med det pågældende Apple-id og derefter prøve at opsige igen.

Har du glemt dit Apple-id?

Tilhører abonnementet et familiemedlem

Du kan ikke opsige et familiemedlems abonnement. Bed dit familiemedlem om at bruge sin egen enhed til at opsige abonnementet. Hvis I deles om en enhed, skal du bede familiemedlemmet om at logge ind med sit Apple-id og opsige abonnementet.

Hvis du vil have, at børn skal bede om tilladelse, før de køber et abonnement, skal du slå Spørg før køb til.

Kontakt Apple-support

Hvis du stadig ikke kan finde abonnementet og opsige det, kan du kontakte Apple-support.