Sådan administrerer du dit AppleCare-abonnement

Vi er parat til at hjælpe, hvis du har brug for at administrere eller annullere en AppleCare+ Plan eller AppleCare Protection Plan.

Administrer en AppleCare+ Plan, der betales månedligt

Hvis du betaler for dit AppleCare-abonnement månedligt, kan du administrere abonnementet på din iOS-enhed, Mac, eller pc. Dit AppleCare-abonnement bruger betalingsoplysningerne, der er tilknyttet dit Apple-id. Læs mere om, hvordan du ændrer betalingsoplysningerne for dit Apple-id.

Du kan se eller annullere et AppleCare-abonnement, der faktureres månedligt sammen med resten af dine Apple-tjenester. Administrer dine tjenester.

Hvis dit AppleCare-abonnement ikke er angivet sammen med dine andre tjenester, eller hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Annuller et AppleCare-abonnement, der er betalt fuldt ud

Hvis du har betalt for dit AppleCare-abonnement fuldt ud, skal du være opmærksom på nogle få ting, når du annullerer det:

• Hvis du ønsker at ophæve AppleCare-abonnementet i løbet af de første 30 dage efter købsdatoen, kan du få tilbagebetalt hele beløbet fratrukket eventuelle serviceydelser, du har gjort brug af siden købsdatoen.
  • Hvis du ønsker at ophæve et AppleCare-abonnementet senere end 30 dage efter købsdatoen, kan du få en delvis tilbagebetaling svarende til den resterende del af AppleCare-abonnementet beregnet i procent fratrukket eventuelle serviceydelser, du har gjort brug af siden købsdatoen. Du kan finde flere oplysninger om AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ i vilkår og betingelser for AppleCare-produktet. Hvis du har AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, kan du finde flere oplysninger i forsikringsdokumenterne.

Retningslinjerne for tilbagebetaling kan afhænge af, hvilket land du bor i. Læs mere om de vilkår og betingelser, der gælder for dit produkt og land eller område.

Sådan gør du for at annullere

Når du er klar til at annullere dit AppleCare-abonnement, skal du kontakte Apple-supportt og fortælle rådgiveren, at du har brug for hjælp til annullere dit AppleCare-abonnement. Sørg for at have disse ting klar:

• AppleCare-aftalenummeret fra dækningsbeviset.
  • Serienummeret på den Apple-enhed, som er dækket af din AppleCare-aftale.
  • Den originale kvittering. Hvis du har købt AppleCare-abonnementet og den enhed, den dækker, direkte hos Apple, er det muligvis ikke nødvendigt at fremvise kvitteringen.