Administration af dit AppleCare-abonnement

Vi er parat til at hjælpe, hvis du har brug for at administrere eller annullere et AppleCare+ abonnement eller en AppleCare Protection Plan.

Hvis du har brug for hjælp til et AppleCare-abonnement, skal du vælge din betalingsmetode nedenfor. Hvis du har brug for hjælp til et abonnement på en app eller tjeneste, kan du læse mere om, hvordan du annullerer dine abonnementer.

Sådan administrerer eller annullerer du et AppleCare-abonnement, der betales månedligt

Hvis du betaler for dit AppleCare-abonnement månedligt, kan du administrere eller annullere abonnementet på din iOS-enhed, Mac eller pc. Læs mere om, hvordan du annullerer dit abonnement.

Hvis du ikke kan se dit abonnement, kan du færdiggøre indstillingen af din konto på nettet, hvorefter du kan administrere dit abonnement og din betalingsmetode .

Hvis dit AppleCare-abonnement stadig ikke er angivet sammen med dine andre tjenester, eller hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Når du annullerer dit AppleCare-abonnement, kan den månedlige fakturering ikke fornys. Hvis du ikke længere er kvalificeret til et AppleCare-abonnement, kan du ikke føje det til din enhed igen.

Sådan annullerer du et AppleCare-abonnement, der er betalt fuldt ud

Hvis du har betalt for dit AppleCare-abonnement fuldt ud, skal du være opmærksom på nogle få ting, når du annullerer det:

• Hvis du ønsker at annullere dit AppleCare-abonnement i løbet af de første 30 dage efter købsdatoen, kan du få tilbagebetalt hele beløbet fratrukket eventuelle serviceydelser, du har gjort brug af siden købsdatoen. Du kan finde flere oplysninger om AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ i vilkår og betingelser for AppleCare-produktet. Hvis du har AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, kan du finde flere oplysninger i forsikringsdokumenterne.
  • Hvis du ønsker at annullere dit AppleCare-abonnement mere end 30 dage efter købsdatoen, kan du få en delvis tilbagebetaling svarende til den resterende del af AppleCare-abonnementet beregnet i procent fratrukket eventuelle serviceydelser, du har gjort brug af siden købsdatoen. Du kan finde flere oplysninger om AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ i vilkår og betingelser for AppleCare-produktet. Hvis du har AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, kan du finde flere oplysninger i forsikringsdokumenterne.

Når du er klar til at annullere dit AppleCare-abonnement, skal du kontakte Apple-support og fortælle rådgiveren, at du har brug for hjælp til at annullere dit AppleCare-abonnement. Det er en god idé at have AppleCare-abonnementsnummeret fra dækningsbeviset, serienummeret for den enhed, som AppleCare-abonnementet dækker, eller den oprindelige kvittering.

Retningslinjerne for tilbagebetaling kan afhænge af, hvilket land du bor i. Læs mere om de vilkår og betingelser, der gælder for dit produkt og land eller område.