Hvis du har glemt dit Apple-id

Følg disse trin for at finde dit Apple-id.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til alle Apple-tjenester. Hvis du har glemt dit Apple-id eller ikke er sikker på, om du har et, kan du finde ud af det på flere måder. Du kan også nulstille din adgangskode for at få adgang igen.

Se, om du allerede er logget ind med dit Apple-id

Følg disse trin for at kontrollere, om du allerede er logget ind med dit Apple-id på en af dine enheder:

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan finde dit Apple-id under indstillingerne for iCloud eller Medier og køb.

iCloud

Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på [dit navn].

Medier og køb

Tryk på Indstillinger, tryk på [dit navn], og tryk derefter på Medier og køb. I iOS 13 eller tidligere skal du i stedet trykke på iTunes & App Store.

Du kan også prøve disse andre tjenester:

• Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Adgangskoder. I iOS 13 eller tidligere skal du trykke på Adgangskoder og konti.
  • Tryk på Indstillinger, vælg Beskeder, og tryk derefter på Send og modtag.
  • Tryk på Indstillinger og derefter på FaceTime.

Hvis du kender dit Apple-id, men ikke kan slå aktiveringslåsen fra, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

På Mac

• Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id.
  • Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Internetkonti, og vælg derefter en iCloud-konto i indholdsoversigten.
  • Åbn App Store, og vælg derefter Butik > Vis min konto.
  • Åbn FaceTime, og vælg derefter FaceTime > Indstillinger.
  • Åbn Beskeder, vælg Beskeder > Indstillinger, og klik derefter på iMessage.

På dit Apple TV

• Åbn Indstillinger, vælg Brugere og konti, og vælg derefter iCloud.
  • Åbn Indstillinger, vælg Brugere og konti, vælg din konto, og vælg derefter Butik.

På din pc

• Åbn iCloud til Windows.
  • Åbn iTunes på din pc, vælg Konto, og vælg derefter Vis min konto. Hvis du er logget ind på iTunes med dit Apple-id, vil du kunne se dit kontonavn og din e-mailadresse.

På nettet

Du kan kontrollere, om du er logget ind med dit Apple-id på iCloud.com eller ved at gå til Apple ID-kontosiden. Hvis du ikke er logget ind, kan det være, at dit Apple-id automatisk indsættes på loginskærmen.

Du kan også slå dit Apple-id op ved at indtaste det fulde navn og den e-mailadresse, der er tilknyttet dit Apple-id.

Hvis dit mobilnummer er dit Apple-id, kan du muligvis ikke slå dit Apple-id op.

Fra iCloud.com

1. Gå til iCloud.com.
  2. Hvis du allerede er logget på iCloud, skal du gå til Kontoindstillinger.

Fra kontosiden for dit Apple-id

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?
  2. Når du bliver bedt om at indtaste dit Apple-id, skal du klikke på "Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du slå det op".
  3. Indtast dit fornavn, efternavn og din e-mailadresse. Hvis du skriver den forkerte e-mailadresse, kan du prøve igen med en anden.

Disse trin vil ikke fungere, hvis dit mobilnummer er dit Apple-id.

Prøv at bruge en anden e-mailadresse

I de fleste tilfælde er dit Apple-id din e-mailadresse.* Hvis fremgangsmåden ovenfor ikke hjalp, kan du prøve at logge på med alle e-mailadresser, som du tidligere har brugt som Apple-id.

* I nogle lande og områder kan du bruge dit telefonnummer som Apple-id.

Læs mere om dit Apple-id

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.