Hvis du har glemt dit Apple-id

Følg disse trin for at finde dit Apple-id.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til alle Apple-tjenester. Hvis du har glemt dit Apple-id eller ikke er sikker på, om du har et, kan du finde ud af det på flere måder. Du kan også nulstille din adgangskode for at få adgang igen.

Se, om du allerede er logget ind med dit Apple-id

Du har muligvis allerede logget ind på en af dine Apple-enheder. Få vist det Apple-id, som du bruger til Apple-tjenester.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan finde dit Apple-id under indstillingerne for iCloud eller iTunes & App Store.

iCloud

Apple-id-skærm på iPhone

Tryk på Indstillinger > [dit navn]. I iOS 10.2 eller ældre versioner skal du trykke på Indstillinger > iCloud.

iTunes & App Store

iTunes og App Stores skærme på iPhone, som viser muligheden Vis Apple ID

Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store. I iOS 10.2 eller tidligere skal du trykke på Indstillinger > iTunes & App Store.

Du kan også prøve disse andre tjenester:

• Tryk på Indstillinger > Konti & adgangskoder. I iOS 10.3 eller en tidligere version skal du trykke på Indstillinger > Mail, kontakter, kalendere.
  • Tryk på Indstillinger > Beskeder > Send og modtag.
  • Tryk på Indstillinger > FaceTime.
  • Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere.

Hvis du kender dit Apple-id, men ikke kan slå aktiveringslåsen til Find min iPhone fra, kan du læse mere om, hvad du skal gøre

På din Mac

• Åbn Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.
  • Åbn Apple-menuen () > Systemindstillinger > Internetkonti, og kig efter konti med iCloud.
  • Åbn iTunes, og vælg derefter Konto > Vis min konto. Hvis du er logget ind på iTunes med dit Apple-id, vil du kunne se dit kontonavn og din e-mailadresse.
  • Åbn App Store, og vælg derefter Butik > Vis min konto.
  • Åbn iBooks, og vælg derefter Butik > Vis mit Apple-id.
  • Åbn FaceTime, vælg FaceTime > Indstillinger, og klik derefter på Indstillinger.
  • Åbn Beskeder, vælg Beskeder > Indstillinger, og klik derefter på Konti.

På dit Apple TV

• Åbn Indstillinger, og vælg derefter Konti > iCloud.
  • Åbn Indstillinger, og vælg derefter Konti > iTunes og App Store.

På din pc

• Åbn iCloud til Windows.
  • Åbn iTunes, og vælg derefter Konto > Vis min konto. Hvis du er logget ind på iTunes med dit Apple-id, vil du kunne se dit kontonavn og din e-mailadresse.

På iCloud.com

Gå til iCloud.com. Hvis du allerede er logget ind på iCloud, skal du klikke på Indstillinger. Hvis du ikke er logget ind på iCloud, kan det være, at dit Apple-id automatisk indsættes på skærmen.

Købte AAC-audiofiler, som viser Queen af Shawn Mendes

Søg efter tidligere køb i iTunes

Hvis du tidligere har købt noget i iTunes Store, kan du se, hvilken konto du brugte.

Hvis dit Apple-id er blevet ændret, siden du foretog købet, kan navnet under Filoplysninger ikke bruges.

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på et af dine køb. Du kan finde dine køb i dit bibliotek.
  3. Vælg Rediger > Vis Info.
  4. Klik på fanen Arkiv.
  5. Gå til "købt af". Det Apple-id, der blev brugt til at købe emnet, vises.

Hvis du finder dit Apple-id, men stadig ikke kan huske adgangskoden, skal du nulstille adgangskoden.

Prøv at bruge en anden e-mailadresse

I de fleste tilfælde er dit Apple-id din e-mailadresse.* Prøv først at logge ind med alle tidligere e-mailadresser, du kan have brugt som Apple-id.

Brug af kontosiden til dit Apple-id

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?
  2. Når du bliver bedt om at indtaste dit Apple-id, skal du klikke på Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du slå det op.
  3. Indtast dit fornavn, efternavn og din e-mailadresse. Hvis du skriver den forkerte e-mailadresse, kan du prøve igen med en anden.

Hvis du vil ændre dit Apple-id, efter du har fundet det, anbefaler vi, at du opdaterer det i Indstillinger for alle apps og tjenester fra Apple.

Du behøver kun et enkelt Apple-id. Hvis du bruger flere Apple-id'er, kan det være forvirrende, når du vil have adgang til det, du har købt, eller i øvrigt bruge Apple-tjenester.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

* I Kina og Indien kan du bruge dit telefonnummer som dit Apple-id.