Hvis du har glemt dit Apple-id

Følg disse trin for at finde dit Apple-id.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til alle Apple-tjenester. Hvis du har glemt dit Apple-id eller ikke er sikker på, om du har et, kan du finde ud af det på flere måder. Du kan også nulstille din adgangskode for at få adgang igen.

Se, om du allerede er logget ind med dit Apple-id

Følg disse trin for at kontrollere, om du allerede er logget ind med dit Apple-id på en af dine enheder:

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan finde dit Apple-id under indstillingerne for iCloud eller iTunes & App Store.

iCloud

Apple-id-skærm på iPhone

Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på [dit navn]. I iOS 10.2 eller tidligere versioner skal du trykke på Indstillinger og derefter på iCloud.

iTunes & App Store

Skærmen iTunes & App Store på iPhone, der viser indstillingen Vis Apple-id

Tryk på Indstillinger, tryk på [dit navn] og derefter på iTunes & App Store. I iOS 10.2 eller tidligere versioner skal du trykke på Indstillinger og derefter på iTunes & App Store.

Du kan også prøve disse andre tjenester:

• Tryk på Indstillinger og derefter på Konti & adgangskoder. I iOS 10.3 eller tidligere versioner skal du trykke på Indstillinger, vælge Mail, Kontakter og derefter trykke på Kalendere.
  • Tryk på Indstillinger, vælg Beskeder, og tryk derefter på Send og modtag.
  • Tryk på Indstillinger og derefter på FaceTime.
  • Tryk på Indstillinger, vælg Mail, Kontakter, og tryk derefter på Kalendere.

Hvis du kender dit Apple-id, men ikke kan slå aktiveringslåsen til Find min iPhone fra, kan du læse mere om, hvad du skal gøre

På din Mac

• Gå til Apple-menuen (), åbn Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.
  • Gå til Apple-menuen (), åbn Systemindstillinger, klik på Internetkonti, og kig efter konti med iCloud.
  • Åbn iTunes, vælg derefter Konto, og klik på Vis min konto. Hvis du er logget ind på iTunes med dit Apple-id, vil du kunne se dit kontonavn og din e-mailadresse.
  • Åbn App Store, vælg Butik, og klik derefter på Vis min konto.
  • Åbn iBooks, vælg Butik, og klik derefter på Vis mit Apple-id.
  • Åbn FaceTime, vælg FaceTime, Indstillinger, og klik derefter på Indstillinger.
  • Åbn Beskeder, vælg Beskeder, Indstillinger, og klik derefter på Konti.

På dit Apple TV

• Åbn Indstillinger, vælg Konti og derefter iCloud.
  • Åbn Indstillinger, vælg Konti og derefter iTunes og App Store.

På din pc

• Åbn iCloud til Windows.
  • Åbn iTunes, vælg Konto og derefter Vis min konto. Hvis du er logget ind på iTunes med dit Apple-id, vil du kunne se dit kontonavn og din e-mailadresse.

På nettet

Du kan kontrollere, om du er logget ind med dit Apple-id på iCloud.com eller ved at gå til kontosiden for dit Apple-id. Hvis du ikke er logget ind, kan det være, at dit Apple-id automatisk indsættes på loginskærmen.

Du kan også slå dit Apple-id op ved at indtaste det fulde navn og den e-mailadresse, der er tilknyttet dit Apple-id.

Hvis dit mobilnummer er dit Apple-id, kan du muligvis ikke slå dit Apple-id op.

Fra kontosiden for dit Apple-id

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?
  2. Når du bliver bedt om at indtaste dit Apple-id, skal du klikke på Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du slå det op.
  3. Indtast dit fornavn, efternavn og din e-mailadresse. Hvis du skriver den forkerte e-mailadresse, kan du prøve igen med en anden.

Disse trin vil ikke fungere, hvis dit mobilnummer er dit Apple-id.

Fra iCloud.com

Følg disse trin for at kontrollere, om du er logget ind på iCloud.com:

Gå til iCloud.com. Hvis du allerede er logget ind på iCloud, skal du klikke på Indstillinger.

Købte AAC-lydarkiver, som viser Queen af Shawn Mendes

Søg efter tidligere køb i iTunes

Hvis du tidligere har købt noget i iTunes Store, kan du se, hvilken konto du brugte.

Hvis dit Apple-id er blevet ændret, siden du foretog købet, kan navnet under Filoplysninger ikke bruges.

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på et af dine køb. Du kan finde dine køb i dit bibliotek.
  3. Vælg Rediger og derefter Vis info.
  4. Klik på fanen Arkiv.
  5. Gå til "købt af". Det Apple-id, der blev brugt til at købe emnet, vises.

Hvis du finder dit Apple-id, men stadig ikke kan huske adgangskoden, skal du nulstille adgangskoden.

Prøv at bruge en anden e-mailadresse

I de fleste tilfælde er dit Apple-id din e-mailadresse.* Først skal du prøve at logge ind med alle tidligere e-mailadresser, du kan have brugt som Apple-id.

Hvis du vil ændre dit Apple-id, efter du har fundet det, anbefaler vi, at du opdaterer det i Indstillinger for alle apps og tjenester fra Apple.

Du behøver kun et enkelt Apple-id. Hvis du bruger flere Apple-id'er, kan det være forvirrende, når du vil have adgang til det, du har købt, eller i øvrigt bruge Apple-tjenester.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

* I nogle lande og områder kan du bruge dit telefonnummer som Apple-id.