Brug en Windows-pc til at annullere abonnementer fra Apple

Hvis du ikke har en Apple-enhed, kan du stadig annullere abonnementer fra Apple på en Windows-pc.

Sådan bruger du iTunes til at annullere de fleste abonnementer

1. På din pc: Åbn iTunes. Hvis du ikke har iTunes, skal du downloade iTunes til Windows.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Konto, og vælg derefter Vis min konto. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Klik på Vis konto.
  4. Rul til afsnittet Indstillinger. Klik på Administrer ud for Abonnementer.
  5. Klik på Rediger ud for det ønskede abonnement. Hvis et abonnement ikke findes på listen?
  6. Klik på Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Sådan bruger du iCloud til Windows til at annullere iCloud-lagringsplads

1. På din pc: Åbn iCloud til Windows. Hvis du ikke har iCloud til Windows, kan du downloade iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Klik på Skift aftale om lagringsplads.
  4. Klik på Indstillinger for nedgradering.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.
  6. Vælg en gratis aftale.
  7. Klik på OK.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.