Om opsigelse af abonnementer i Israel, Sydafrika, Tyrkiet eller Tyskland

I Israel, Sydafrika, Tyrkiet og Tyskland kan du opsige et abonnement med øjeblikkelig virkning.

I modsætning til køb af enkelte emner eller de fleste køb i apps (f.eks. spillepenge som juveler og mønter) fortsætter abonnementer, indtil du vælger at opsige dem. Hvis du ikke opsiger dit medlemskab eller abonnement mere end 24 timer før, din nuværende faktureringsperiode slutter, faktureres du ved starten af hver ny faktureringsperiode.

I Israel, Sydafrika, Tyrkiet og Tyskland har du altid ret til at annullere et abonnement med øjeblikkelig virkning og modtage en forholdsmæssig refundering. Kontakt Apple-support, hvis du vil opsige et abonnement med øjeblikkelig virkning.

Du kan også opsige et abonnement på din iPhone, Mac eller en anden enhed, eller du kan opsige iCloud+ på din enhed. Dette forhindrer fremtidige opkrævninger for abonnementet på din konto. Når du vælger denne mulighed, kan du fortsætte med at bruge abonnementet indtil næste faktureringsdato.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.