Download af iCloud til Windows

Med iCloud til Windows får du billeder, videoer, e-mails, kalender, arkiver og andre vigtige oplysninger med på farten og på din Windows-pc.

Du skal bruge nedenstående

* I Windows 7 og Windows 8 kan du downloade iCloud til Windows på Apples websted

Få mest muligt ud af iCloud til Windows

Når du downloader og indstiller iCloud på en Windows-pc, har du adgang til dine billeder, videoer, e-mails, arkiver og bogmærker på alle dine enheder.

Hvis du har brug for hjælp, kan du se løsninger på almindelige problemer eller læse mere om iCloud til Windows.

Vil du gerne have adgang til de nyeste funktioner i iCloud? Se systemkravene til iCloud. Du kan også læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering. Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.