Download af iCloud til Windows

Med iCloud til Windows får du fotos, videoer, e-mails, kalender, arkiver og andre vigtige oplysninger med på farten og på din Windows-pc.

Sådan får du adgang til dine data på alle dine enheder

Når du downloader og indstiller iCloud på en Windows-pc, har du adgang til dine fotos, videoer, e-mails, arkiver og bogmærker på alle dine enheder. Hvis du har brug for hjælp, kan du se løsninger på almindelige problemer eller læse mere om iCloud til Windows.

Download iCloud til Windows

Sådan samler du alle dine fotos på ét sted

Du kan bruge iCloud-fotobibliotek på din Windows-pc til at downloade alle fotos og videoer fra iCloud til computeren eller overføre dit Windows-billedbibliotek til iCloud. Hvis du slår iCloud-fotodeling til, kan du vælge, hvem du vil dele dine minder med.

Kom godt i gang med iCloud-fotobibliotek:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Indstillinger ud for Fotos.
  3. Vælg iCloud-fotobibliotek.
  4. Klik på OK, og klik derefter på Anvend.

Du kan holde styr på og slette fotos og videoer i appen Fotos på iPhone, iPad, iPod touch og Mac samt på iCloud.com.

Sådan får du mere lagringsplads i iCloud

Du får automatisk 5 GB iCloud-lagringsplads, når du tilmelder dig. Når du vælger en lagringsplan – fra 50 GB til 7,00 kr. om måneden og opefter – får du endnu mere plads i iCloud til at gemme de ting, der er vigtige for dig. Det betyder, at du får ekstra plads til alle dine fotos, videoer, dokumenter og meget mere. Du kan opgradere direkte fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Køb mere iCloud-lagringsplads fra din pc:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads > Vis konto.
  3. Indtast Apple-id-adgangskoden.
  4. Klik på Vis konto, og følg vejledningen.

Læs mere om priserne i dit land eller område på iCloud-lagringsplads.

Sådan får du mest muligt ud af iCloud

Her kan du læse mere om, hvordan du bruger iCloud til Windows til at få adgang til dine arkiver i iCloud Drive, og hvordan du opretter forbindelse til Mail i Outlook. Du kan også se, hvor let det er at dele fotos, kalendere og bogmærker på alle dine enheder. Hvis du når grænsen for din iCloud-lagringsplads, kan vi hjælpe dig med at administrere lagringspladsen, så du altid har den nyeste version af dine vigtigste oplysninger.

iCloud til Windows 5.1 og nyere understøtter Outlook 2016. Opdater iCloud til Windows nu, så du kan få adgang til iCloud Mail samt iCloud-kontakter og -kalendere i Outlook 2016.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.