Send en sms til 911 på iPhone eller Apple Watch

Du kan hurtigt sende en sms til 911 i USA med din iPhone eller dit Apple Watch.

Før du begynder

Afsendelse af sms til 911 kræver en iPhone med iOS 13 eller en nyere version eller et Apple Watch med watchOS 6 eller en nyere version. Din iPhone skal have mobilforbindelse. Dit ur skal enten have mobilforbindelse eller være i nærheden af den iPhone, det er parret med.

Du kan udelukkende sende sms'er til beredskabstjenesten på steder, hvor det understøttes. På steder, hvor afsendelse af sms'er til beredskabstjenesten ikke understøttes, modtager du muligvis en automatisk svarbesked, om at sms'en ikke blev leveret.

Sådan sender du en sms til 911 på din iPhone

1. Åbn appen Beskeder.

2. Indtast 911 i feltet Til.

3. Indtast en beskrivelse af din nødsituation i feltet Tekstbesked.

4. Tryk på knappen SendNo alt supplied for Image.

Når du sender en sms til 911, aktiveres nødfunktion for din iPhone i 30 minutter. Hvis du vil deaktivere nødfunktion, skal du genstarte din iPhone.

Med iPhone 14- eller iPhone 14 Pro-modeller kan du sende en sms til 911 via satellitforbindelse, når du ikke har mobil- eller Wi-Fi-dækning.

Sådan sender du en sms til 911 på dit Apple Watch

1. Åbn appen Beskeder.

2. Tryk på Ny besked.

3. Tryk på Tilføj kontakt.

4. Tryk på knappen Numerisk tastaturNo alt supplied for Image, skriv 911, og tryk derefter på OK.

5. Tryk på Opret besked, og tryk derefter på Sms.

6. Skriv en besked med fingeren, tryk på knappen MikrofonNo alt supplied for Image for at diktere en besked, eller skriv en besked med tastaturet.

7. Tryk på OK, og tryk derefter på Send.

Når du sender en sms til 911, aktiveres nødfunktion for dit Apple Watch i 30 minutter. Hvis du vil deaktivere nødfunktion, skal du genstarte dit Apple Watch.

Læs mere

Du kan anvende Nødopkald SOS til hurtigt og nemt at ringe efter hjælp og informere dine nødkontakter.