Sådan genstarter du dit Apple Watch

Lær at slå dit Apple Watch til og fra, selvom det ikke svarer.

Apple Watch med visning af sideknappens placering og mærket Sluk.

Genstart af dit Apple Watch

1. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket Sluk.
  3. Når dit ur er slukket, skal du igen trykke på sideknappen og holde den inde, indtil Apple-logoet vises.

Hvis dit Apple Watch oplader, skal du starte med at tage det ud af opladeren. Uret kan ikke genstartes, hvis det oplader.

Skærmbilledet med Apple-logoet.

Tvungen genstart af dit Apple Watch

Gennemtving ikke en genstart af dit Apple Watch, hvis du er ved at opdatere watchOS. Når du kan se Apple-logoet og statuscirklen på dit Apple Watch, skal du lade enheden ligge, indtil opdateringen er gennemført.

Du skal kun tvinge enheden til at genstarte som sidste udvej og kun, hvis den ikke svarer. Hvis du vil tvinge dit Apple Watch til at genstarte, skal du holde sideknappen og Digital Crown inde i mindst 10 sekunder og slippe begge knapper, når Apple-logoet vises.