Sådan opdaterer du dit Apple Watch

Brug din iPhone til at opdatere softwaren på dit Apple Watch.

Før du begynder

1. Opdater iPhone til den nyeste version af iOS.
  2. Kontroller, at dit Apple Watch er sluttet til opladeren og er mindst 50 % opladet.
  3. Slut din iPhone til et Wi-Fi-netværk.
  4. Placer din iPhone ved siden af dit Apple Watch for at sikre, at de er inden for rækkevidde af hinanden.

Der kan gå fra nogle minutter til én time, før opdateringen er fuldført. Det kan være en god ide at opdatere i nattens løb eller vente til et passende tidspunkt.

Sådan opdaterer du dit Apple Watch

Dit Apple Watch sender dig en meddelelse, når en ny opdatering er tilgængelig. Tryk på Opdater i nat i meddelelsen, og gå derefter til din iPhone for at bekræfte, at du vil opdatere i nattens løb. Når dagen slutter, skal du oplade dit Apple Watch og din iPhone i løbet af natten, så opdateringen kan gennemføres.

Hvis du vil kontrollere manuelt,om der er opdateringer, skal du bruge disse trin:

1. Lad dit Apple Watch være tilsluttet opladeren, indtil opdateringen er gennemført.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  3. Tryk på Generelt > Softwareopdatering.
    Appen Apple Watch, der viser et meddelelsesmærke for en tilgængelig opdatering.
  4. Download opdateringen. Hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til din iPhone eller dit Apple Watch, skal du gøre det.
  5. Vent på, at statuscirklen vises på dit Apple Watch. Der kan gå fra nogle minutter til én time, før opdateringen er fuldført.

Lad dit Apple Watch være tilsluttet opladeren, mens opdateringen fuldføres. Du må ikke genstarte din iPhone eller dit Apple Watch, og du må ikke afslutte appen Apple Watch. Når opdateringen er færdig, genstarter Apple Watch automatisk.

Sådan kontrollerer du kompatibilitet med watchOS 5

watchOS 5 kræver iPhone 5s eller en nyere model med iOS 12 eller en nyere model og Apple Watch Series 1 eller en nyere model.

watchOS 5 er ikke kompatibel med Apple Watch (1. generation). Find din Apple Watch-model.

Hjælp til opdatering

Prøv disse trin:

1. Kontroller, at dit Apple Watch er tilsluttet opladeren
  2. Genstart af dit Apple Watch. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil du får vist mærket Sluk, og træk derefter i mærket. Hold sideknappen inde for at tænde uret igen.
  3. Genstart din pardannede iPhone. Hold knappen Vågeblus til/fra nede, indtil der vises et rødt mærke. Træk derefter i mærket. Hold Vågeblus til/fra nede for at tænde iPhone igen.
  4. Prøv at starte opdateringen igen.

Hvis opdateringen ikke starter, skal du åbne appen Apple Watch på din iPhone, trykke på Generelt > Brug > Softwareopdatering og slette opdateringsarkivet. Prøv at downloade og installere watchOS igen, når arkivet er slettet.

Hvis du har installeret en beta- eller udviklerversion af iOS eller watchOS

1. Du skal fjerne betabeskrivelsen fra enheden inden opdateringen. Sådan ser og fjerner du beskrivelser:
    • Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Generelt > Profiler. Tryk på den betabeskrivelse, du vil fjerne, og tryk derefter på Slet beskrivelse. Indtast adgangskoden til din iPhone, hvis du bliver bedt om det.
    • Åbn appen Indstillinger på din iPhone, og tryk på Generelt > Adm. af beskrivelser og enheder. Tryk på den betabeskrivelse, du vil fjerne, og tryk derefter på Slet beskrivelse. Indtast adgangskoden til din iPhone, hvis du bliver bedt om det.
  2. Når du har fjernet beskrivelserne, skal du genstarte begge enheder og søge efter opdateringen igen.

Hvis du vil fortsætte med at bruge den offentlige version af iOS, skal du installere betabeskrivelsen igen.