Genstart din iPhone

Læs mere om, hvordan du slukker din iPhone og derefter tænder den igen.

Sådan genstarter du iPhone X, 11 eller 12

1. Tryk på en af lydstyrkeknapperne og sideknappen samtidig, og hold nede, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde sideknappen nede (på højre side af iPhone), indtil Apple-logoet vises.

Sådan genstarter du iPhone SE (2. generation), 8, 7 eller 6

1. Hold sideknappen nede, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.

Sådan genstarter du iPhone SE (1. generation), 5 eller en tidligere version

1. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde den øverste knap nede, indtil Apple-logoet vises.