Genstart af din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin for at genstarte enheden.

Sådan genstarter du enheden

Genstart din iPhone X eller en nyere model

1. Hold sideknappen nede sammen med en af lydstyrkeknapperne, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke enheden helt.*
  3. Når din enhed er slukket, skal du igen trykke på sideknappen og holde den nede, indtil Apple-logoet vises.

Genstart din iPhone 8 eller en tidligere model eller din iPod touch

1. Hold knappen øverst på (eller i siden af) enheden nede, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke enheden helt.*
  3. Når enheden er slukket, skal du holde knappen øverst på (eller på siden af) enheden nede igen, indtil Apple-logoet vises.

* I iOS 11 eller en nyere version kan du slukke for enheden ved at gå til Indstillinger > Generelt> Luk ned.

Genstart din iPad med Face ID

1. Hold den øverste knap nede sammen med en af lydstyrkeknapperne, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke enheden helt.1
  3. Når din enhed er slukket, skal du igen trykke på den øverste knap og holde den nede, indtil Apple-logoet vises.

Genstart din iPad med knappen Hjem

1. Hold knappen øverst på (eller i siden af) enheden nede, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke enheden helt.2
  3. Når enheden er slukket, skal du holde knappen øverst på (eller på siden af) enheden nede igen, indtil Apple-logoet vises.

1. Du kan også slukke enheden ved at gå til Indstillinger > Generelt> Luk ned.
  2. I iOS 11 eller en nyere version kan du slukke for enheden ved at gå til Indstillinger > Generelt> Luk ned.

Sådan gør du, hvis skærmen på iOS-enheden fryser, eller enheden ikke kan tændes