Genstart af iPhone

Læs mere om, hvordan du slukker iPhone og derefter tænder den igen.

Sådan genstarter du iPhone X eller 11

1. Hold nede på en af lydstyrkeknapperne og sideknappen, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde sideknappen nede (på højre side af iPhone), indtil Apple-logoet vises.

Sådan genstarter du iPhone SE (2. generation), 8, 7 eller 6

1. Hold sideknappen nede, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.

Sådan genstarter du iPhone SE (1. generation), 5 eller en tidligere version

1. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises.
  2. Træk i mærket, og vent derefter i 30 sekunder, mens enheden slukker.
  3. Hvis du vil tænde enheden igen, skal du holde den øverste knap nede, indtil Apple-logoet vises.