Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin for at genstarte enheden.

Sådan genstarter du enheden

Genstart iPhone X

1. Hold sideknappen nede sammen med en af lydstyrkeknapperne, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke iPhone X helt.*
  3. Når iPhone X er slukket, skal du igen trykke på sideknappen og holde den inde, indtil Apple-logoet vises.

Genstart iPhone 8 eller en tidligere model, iPad eller iPod touch

1. Hold knappen øverst på (eller i siden af) enheden nede, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke enheden helt.*
  3. Når enheden er slukket, skal du holde knappen øverst på (eller i siden af) enheden nede igen, indtil Apple-logoet vises.

*Med iOS 11 eller nyere versioner kan du slukke for enheden ved at gå til Indstillinger > Generelt> Luk ned.

Sådan gør du, hvis skærmen på iOS-enheden fryser, eller enheden ikke kan tændes