Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin for at genstarte enheden.

Sådan genstarter du enheden

Genstart din iPhone X eller nyere

1. Hold sideknappen nede sammen med en af lydstyrkeknapperne, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke enheden helt.*
  3. Når din enhed er slukket, skal du igen trykke på sideknappen og holde den nede, indtil Apple-logoet vises.

Genstart iPhone 8 eller en tidligere model, iPad eller iPod touch

1. Hold knappen øverst på (eller i siden af) enheden nede, indtil mærket vises.
  2. Træk i mærket for at slukke enheden helt.*
  3. Når enheden er slukket, skal du holde knappen øverst på (eller på siden af) enheden nede igen, indtil Apple-logoet vises.

* Med iOS 11 eller nyere kan du slukke for enheden ved at gå til Indstillinger > Generelt> Luk ned.

Sådan gør du, hvis skærmen på iOS-enheden fryser, eller enheden ikke kan tændes