Sådan får du adgang til dine Apple Arcade-spildata på tværs af alle dine enheder

Du kan bruge iCloud og Game Center til at holde din status, dine bedste resultater og gemte spil opdaterede på tværs af dine enheder.

Hvis du er logget på samme iCloud- og Game Center-konto og downloader Apple Arcade-spil fra App Store på alle dine enheder, kan du få adgang til dine spil og gemme statussen for dem.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se dine spildata på en enhed

Du skal spiller på én enhed, men ikke på en anden, så skal du muligvis kontrollere dine indstillinger. Sørg for, at du har en iPhone eller iPod touch med den nyeste version af iOS, en iPad med den nyeste version af iPadOS, en Mac med den nyeste version af macOS eller et Apple TV med den nyeste version af tvOS.

Sådan kontrollerer du dine indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at du er logget ind på iCloud med det samme Apple-id, som du bruger på dine andre enheder.

2. Sørg for, at du er logget på Game Center med det samme Apple-id, som du bruger på dine andre enheder. Gå til Indstillinger > Game Center for at se det Apple-id, du bruger med Game Center.

Hvis du stadig ikke kan se dine data, og du spillede på en anden enhed, skal du kontrollere dine data på den anden enhed.

Sådan kontrollerer du indstillingerne på din Mac

Hvis du deler din Mac med andre, skal du sørge for, at du er logget på din Mac med din egen brugerkonto og ikke en andens konto. Sørg derefter for, at du er logget på de samme iCloud- og Game Center-konti, som du bruger med Apple Arcade. Hvis du deler din Mac med andre Apple Arcade-brugere, bør de også bruge deres egen Mac-brugerprofil og deres egne iCloud- og Game Center-konti.

Hvis du stadig ikke kan se dine data, og du spillede på en anden enhed, skal du kontrollere dine data på den anden enhed.

Sådan kontrollerer du indstillingerne på dit Apple TV

Hvis du deler dit Apple TV med en anden person, skal du skifte til din konto, inden du spiller dit Apple Arcade-spil.

Hvis du stadig ikke kan se dine data, og du spillede på en anden enhed, skal du kontrollere dine data på den anden enhed.

Hvis du annullerer Apple Arcade

Hvis du opsiger dit abonnement på Apple Arcade, kan du abonnere igen og stadig få adgang til dine spildata. Hvis du venter for længe, vil nogen af dine spil muligvis ikke længere være understøttet, når du genopretter abonnementet.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Arcade, vil du ikke kunne spille Apple Arcade-spil, hvad enten de er downloadet på din enhed eller ej. Slet appsene, hvis du ikke har brug for dem længere, eller genopret abonnementet for at spille.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.