Log på App Store og iTunes Store på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV

Når du er logget ind på App Store eller iTunes Store med dit Apple-id, kan du gennemse og købe apps, musik, film og tv-udsendelser.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som f.eks. App Store, iTunes Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Læs mere om, hvordan du logger på andre Apple-tjenester.

Du har kun brug for ét Apple-id, og når du logger ind med dette Apple-id på alle dine enheder, får du adgang til alle dine køb i iTunes Store.

Få hjælp til problemer med fakturering og abonnement.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Log ind.
  3. Tryk på Brug eksisterende Apple-id, og indtast det Apple-id og den adgangskode, du bruger til iTunes Store.
  4. Tryk på Log ind.

Når du logger ind på iTunes Store, logger du også automatisk ind på apps for App Store, Musik, Apple Books og Podcasts på din enhed.

På din Mac eller pc

Hvis du ikke har iTunes på din computer, skal du hente den seneste version af iTunes. Følg disse trin for at logge ind:

1. Åbn App Store på Mac eller iTunes.
  2. I App Store: Klik på knappen Log ind nederst til venstre.
    I iTunes: Vælg Konto > Log ind på menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet.
    Menuen Konto i iTunes med Log ind valgt.
  3. Indtast det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til App Store og iTunes Store. Tryk på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Log ind.

Du kan også redigere kontooplysninger, ændre din betalingsmetode og se din købsoversigt i App Store og iTunes. Du kan også gennemse og købe indhold, f.eks. musik, film, tv-udsendelser, apps og meget mere.

På en Mac kan du logge på Apple Books med det samme Apple-id, som du bruger i App Store og iTunes. Når du har åbnet Apple Books, skal du vælge Butik > Log ind på menulinjen øverst på skærmen.

På dit Apple TV

Når du logger på iTunes og App Store på dit Apple TV, får du adgang til tv-udsendelser, film eller musik, du har købt i iTunes Store. Hvis du har et Apple TV, kan du også afspille musik med dit Apple Music-abonnement.

Log ind ved at følge disse trin:

1. Gå til startsiden, vælg Indstillinger > Konti > iTunes og App Store.
  2. Vælg Log ind, og log på med dit Apple-id og din adgangskode.

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse på et Apple TV (2. eller 3. generation), skal du muligvis indtaste en bekræftelseskode med din adgangskode. Læs om, hvordan du får en bekræftelseskode.

Hvis du stadig ikke kan logge ind

Hvis du har flere spørgsmål om dit Apple-id, kan du finde flere oplysninger via Apple-support.

Få mere hjælp