Brug af flere skærme med Mac Pro (2019)

Læs mere om at slutte flere skærme (som f.eks. 4K-, 5K- og 6K-skærme) til din Mac Pro (2019) via Thunderbolt 3 og HDMI.

Du kan slutte op til 12 skærme til din Mac Pro afhængigt af de installerede grafikkort. Hvis du vil finde ud af, hvilke porte du skal bruge til at tilslutte dine skærme, skal du vælge dit grafikkort:

Slut dine skærme til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro

Du kan slutte skærme til HDMI- og Thunderbolt 3-portene på Mac Pro og Radeon Pro MPX-modulet. Hvis din skærm bruger DisplayPort eller HDMI, kan du bruge et Thunderbolt 3-mellemstik til at slutte skærmen til Thunderbolt 3-portene på din Mac Pro.

Hvis du vil bruge Thunderbolt 3-portene øverst og bag på Mac Pro til at tilslutte skærme, skal du have installeret mindst ét Radeon Pro MPX-modul. Hvis der ikke er installeret et Radeon Pro MPX-modul, kan Thunderbolt 3-portene på din Mac Pro kun bruges til data og strøm.

Understøttede skærmkonfigurationer

Mac Pro understøtter følgende skærmkonfigurationer afhængigt af de installerede grafikkort.

6K-skærme

• To Pro Display XDR'er eller 6K-skærme med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz, når de er tilsluttet et enkelt Radeon Pro 580X MPX-modul, Radeon Pro Vega II MPX-modul eller Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul.
  • Fire Pro Display XDR'er eller 6K-skærme med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz, når de er tilsluttet to Radeon Pro Vega II MPX-moduler.
  • Seks Pro Display XDR'er eller 6K-skærme med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz, når de er tilsluttet to Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler.

5K-skærme

• To 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz, når de er tilsluttet et enkelt Radeon Pro 580X MPX-modul.
  • Tre 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz, når de er tilsluttet et enkelt Radeon Pro Vega II MPX-modul.
  • Fire 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz, når de er tilsluttet et enkelt Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul.
  • Seks 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz, når de er tilsluttet to Radeon Pro Vega II MPX-moduler eller Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler.

4K-skærme

• Seks 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz, når de er tilsluttet et enkelt Radeon Pro 580X MPX-modul eller Radeon Pro Vega II MPX-modul.
  • Otte 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz, når de er tilsluttet et enkelt Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul.
  • Tolv 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz, når de er tilsluttet to Radeon Pro Vega II MPX-moduler eller Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler.

Start af din Mac Pro

Ved start af Mac Pro kommer der først billede på en enkelt tilsluttet skærm. Der kommer billede på alle yderligere skærme, når din Mac er færdig med at starte op. Hvis der ikke vises billede på en eller flere tilsluttede skærme efter start, skal du kontrollere, om skærmene og eventuelle mellemstik er tilsluttet korrekt.

Hvis du bruger Boot Camp og installerer et grafikkort fra en tredjepart fra AMD, kan du være nødt til at bruge andre AMD-drivere i Windows.