Brug Radeon Pro W6800X MPX-modulet på Mac Pro (2019)

Læs mere om de mange forskellige skærmopsætninger, der kan bruges med dit MPX-modul på Mac Pro (2019).

Radeon Pro W6800X MPX-modulet indeholder en AMD Radeon Pro W6800X-grafikprocessor (GPU) med 32 GB GDDR6-hukommelse, fire Thunderbolt 3-porte og en HDMI 2.0-port. Du kan bruge Thunderbolt 3-portene til at slutte skærme og eksterne enheder til din Mac Pro, og du kan også bruge Thunderbolt 3-portene øverst* og bag på din Mac Pro til at tilslutte yderligere skærme.

Hvis du bruger Boot Camp og installerer et tredjepartsgrafikkort fra AMD, kan du være nødt til at bruge andre AMD-drivere i Windows.

Om porte og busenheder

No alt supplied for Image

MPX-modulet har to busenheder til sine Thunderbolt 3-porte. Hvis du slutter to 5K- eller 6K-skærme til Thunderbolt 3-porte på dit MPX-modul, skal du tilslutte en skærm pr. bus.

Hvis du slutter en skærm til HDMI-porten på dit MPX-modul, kan Thunderbolt 3-portene på Bus 0 understøtte endnu en skærm i 4K eller lavere opløsning. Hvis du har brug for at sende lyd til en skærm, der er tilsluttet HDMI-porten, og du har andre skærme tilsluttet via Thunderbolt 3, må du ikke slutte en skærm til den Thunderbolt 3-port, der er ved siden af HDMI-porten.

Slut skærme til et enkelt Radeon Pro W6800X MPX-modul

Hvis du installerer et enkelt Radeon Pro W6800X MPX-modul, kan du tilslutte op til seks skærme via Thunderbolt 3 i følgende konfigurationer.

Tre Pro Display XDR'er med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz tilsluttet som følger:

• En skærm på Bus 0

• En skærm på Bus 1

• En skærm på en Thunderbolt 3-port øverst* eller bag (Apple I/O-kort) på din Mac

Tre 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz tilsluttet som følger:

• En skærm på Bus 0

• En skærm på Bus 1

• En skærm på en Thunderbolt 3-port øverst* eller bag (Apple I/O-kort) på din Mac

Seks 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz tilsluttet som følger:

• To skærme på Bus 0

• To skærme på Bus 1

• To skærme på Thunderbolt 3-portene øverst* eller bag (Apple I/O-kort) på din Mac

Slut skærme til to Radeon Pro W6800X MPX-moduler

Hvis du installerer to Radeon Pro W6800X MPX-moduler, kan du tilslutte op til 12 skærme via Thunderbolt 3 i følgende konfigurationer.

Seks Pro Display XDR'er med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz tilsluttet som følger:

• To skærme: en på Bus 0 på hvert kort

• To skærme: en på Bus 1 på hvert kort

• En skærm på en Thunderbolt 3-port øverst* på din Mac

• En skærm på en Thunderbolt 3-port bag (Apple I/O-kort) på din Mac

Seks 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz tilsluttet som følger:

• To skærme: en på Bus 0 på hvert kort

• To skærme: en på Bus 1 på hvert kort

• En skærm på en Thunderbolt 3-port øverst* på din Mac

• En skærm på en Thunderbolt 3-port bag (Apple I/O-kort) på din Mac

Tolv 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz tilsluttet som følger:

• En skærm på hver Thunderbolt 3-port

Sådan tilslutter du Infinity Fabric Link

Hvis du installerer to Radeon Pro W6800X MPX-moduler, kan du tilslutte dem ved hjælp af Infinity Fabric Link for at øge ydeevnen og opnå hurtigere dataoverførsel mellem GPU'erne:

1. Fjern hætterne fra hvert MPX-modul.

2. Juster stikkene på Infinity Fabric Link-broen med stikkene på MPX-modulerne, og tryk den derefter langsomt ind.

3. Brug en Phillips-skruetrækker, og drej begge skruer mod højre til låst position.

No alt supplied for Image

Infinity Fabric Link-broen til Radeon Pro W6800X MPX-modulet (Model A2666) er ikke kompatibel med tidligere generations Radeon Pro MPX-moduler.

Hvis du bruger Boot Camp og har Infinity Fabric Link-broen installeret, kan Thunderbolt 3-portene på Bus 1 og øverst* på din Mac Pro ikke bruges til at tilslutte skærme.

Læs mere

* På rackmonterede modeller er der to Thunderbolt 3-porte på forsiden af Mac Pro.