Introduktionsvinduet i Boot Camp viser en knap, som du kan klikke på for at få hjæp og en anden, som du kan klikke på for at fortsætte med installeringen.

Problemfri installering

Du leverer Windows ISO – Boot Camp-assistent udfører alt arbejdet. Du skal bare åbne Boot Camp-assistent og følge instruktionerne på skærmen for at installere Windows på din Intel-baserede Mac.

Sådan kommer du i gang med Boot Camp

Installeringsvinduet i Boot Camp-assistant. Nederst til højre er knappen Installer, og til ventre for den er knappen Gå tilbage.

Brug Windows-apps på din Mac

Findes dit yndlings-MMORPG kun til Windows? Har du alle dine økonomiske data i en økonomiapp, der kun findes på Windows? Har du brug for at teste websider i Windows? Det er ikke noget problem – installer bare Windows på din Intel-baserede Mac med Boot Camp.

Sådan installerer du Windows på en nyere Mac

Sådan installerer du Windows på en ældre Mac

Du kan gennemse Brugerhåndbog til Boot Camp-assistent ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.