Brug Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulet på Mac Pro (2019)

Læs mere om de mange forskellige skærmopsætninger, der kan bruges med dit MPX-modul på Mac Pro (2019).

Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulet indeholder to AMD Radeon Pro Vega II Duo-grafikprocessorer (GPU-enheder) med 32 GB HBM2-hukommelse hver, fire Thunderbolt 3-porte og én HDMI 2.0-port. Du kan bruge Thunderbolt 3-porte til at slutte skærme og eksterne enheder til din Mac Pro. Når du bruger et Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul med Mac Pro, kan du slutte flere skærme til din Mac Pro via Thunderbolt 3-portene øverst* og på bagsiden af din Mac Pro.

Hvis du bruger Boot Camp og installerer et tredjepartsgrafikkort fra AMD, kan du være nødt til at bruge andre AMD-drivere i Windows.

Om porte og busenheder

No alt supplied for Image

MPX-modulet har to busenheder til sine Thunderbolt 3-porte. Hvis du slutter to 5K- eller 6K-skærme til Thunderbolt 3-porte på dit MPX-modul, skal du tilslutte en skærm pr. bus.

Hvis du slutter en skærm til HDMI-porten på dit MPX-modul, kan Thunderbolt 3-portene på Bus 0 understøtte endnu en skærm i 4K eller lavere opløsning. Hvis du har brug for at sende lyd til en skærm, der er tilsluttet HDMI-porten, og du har andre skærme tilsluttet via Thunderbolt 3, må du ikke slutte en skærm til den Thunderbolt 3-port, der er ved siden af HDMI-porten.

Slut skærme til et enkelt Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul

Du kan tilslutte op til otte skærme via Thunderbolt 3 i følgende konfigurationer:

• Der kan sluttes fire Pro Display XDR-skærme med opløsninger på 6016 x 3384 ved 60 Hz til Bus 0, Bus 1 og til Thunderbolt 3-portene øverst* eller på bagsiden af din Mac Pro. Tilslut en skærm for hver placering.

• Der kan sluttes fire 5K-skærme med opløsninger på 5120 x 2880 ved 60 Hz til Bus 0, Bus 1 og til Thunderbolt 3-portene øverst* eller på bagsiden af din Mac Pro. Tilslut en skærm for hver placering.

• Der kan sluttes otte 4K-skærme med opløsninger på 3840 x 2160 ved 60 Hz til Thunderbolt 3-portene på dit grafikkort og på din Mac Pro.

Slut skærmene til to Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler

Du kan tilslutte op til tolv skærme via Thunderbolt 3 i følgende konfigurationer:

• Der kan sluttes seks Pro Display XDR-skærme med opløsninger på 6016 x 3384 ved 60 Hz til Bus 0 og Bus 1 på hvert kort og til Thunderbolt 3-portene øverst* eller på bagsiden af din Mac Pro. Tilslut en skærm for hver placering.

• Der kan sluttes seks 5K-skærme med opløsninger på 5120 x 2880 ved 60 Hz til Bus 0 og Bus 1 på hvert kort og til Thunderbolt 3-portene øverst* eller på bagsiden af din Mac Pro. Tilslut en skærm for hver placering.

• Der kan sluttes tolv 4K-skærme med opløsninger på 3840 x 2160 ved 60 Hz til Thunderbolt 3-portene på din Mac Pro og på hvert kort.

Infinity Fabric Link er forudinstalleret på dit MPX-modul og tillader op til fem gange hurtigere dataoverførsel mellem GPU-enheder. Så længe Infinity Fabric Link-jumperen er installeret, kan den bruges af programmer, der understøtter Infinity Fabric Link:

No alt supplied for Image

Læs mere

* På rackmonterede modeller er der to Thunderbolt 3-porte på forsiden af Mac Pro.