Om USB-strømforsyninger fra Apple

Denne oversigt hjælper dig med at identificere USB-strømforsyninger fra Apple. Der følger USB-strømforsyninger og -kabler fra Apple med mange produkter, og desuden kan de købes separat hos Apple og autoriserede Apple-forhandlere.

Kundernes sikkerhed har første prioritet hos Apple. Det er derfor, at alle vores produkter – herunder USB-strømforsyninger – gennemgår krævende test af sikkerhed og pålidelighed og er designet, så de overholder myndighedernes sikkerhedsstandarder verden over.

Som en del af vores bestræbelser på at nå vores miljømål medfølger der ikke længere en strømforsyning i kassen til iPhone-modeller. iPhone fungerer fortsat med eksisterende strømforsyninger og USB-A til Lightning-kabler som dem, der fulgte med ældre modeller. Nu medfølger det nyere USB-C til Lightning-kabel i kassen til iPhone-modeller. Dette kabel understøtter hurtig opladning og er kompatibelt med USB-C-strømforsyninger og -computerporte, som du muligvis allerede har. Du kan enten bruge et USB-A til Lightning-kabel eller det nyere USB-C til Lightning-kabel til din iPhone.

Du kan bruge en af nedenstående strømforsyninger til at oplade din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din iPod. Du kan også bruge en USB-C-strømforsyning til Mac eller tredjepartsadaptere, der overholder de gældende sikkerhedsstandarder. Få flere oplysninger om opladning af din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din iPod i afsnittet Sikkerhed, håndtering og support i brugerhåndbogen til iPhoneiPad, Apple Watch eller iPod.

USB-strømforsyning på 5 W

De fleste iPhone-modeller fra før iPhone 11 blev leveret med en strømforsyning på 5 W.

USB-strømforsyning på 10 W

Følgende enheder leveres med en strømforsyning på 10 W:

• iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad 2

USB-strømforsyning på 12 W

Følgende enheder leveres med en strømforsyning på 12 W:

• iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro 12,9" (1. generation)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")*
  • iPad Air (3. generation)*
  • iPad mini (5. generation)*
  • iPad (7. generation)*
  • iPad (6. generation)*
  • iPad (5. generation)*

* I nogle lande og områder følger der en strømforsyning på 10 W med denne model.

USB-C-strømforsyning på 18 W

Følgende enheder leveres med en strømforsyning på 18 W:

• iPad Pro 12,9" (4. generation)
  • iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro 11" (2. generation)
  • iPad Pro 11"

Apple USB-C-strømforsyningen på 18 W kan oplade din iPhone 8 eller nyere hurtigt.

USB-C-strømforsyning på 20 W

Der følger en strømforsyning på 20 W med disse enheder:

• iPad mini (6. generation)
  • iPad (9. generation)
  • iPad Pro 12,9" (5. generation)
  • iPad Pro 11" (3. generation)
  • iPad (8. generation)
  • iPad Air (4. generation)

Læs mere om certificering af USB-strømforsyninger

Når der medfølger en USB-strømforsyning fra Apple ved køb af en iOS- eller iPadOS-enhed, er denne strømforsyning altid certificeret efter officielle sikkerhedsstandarder i de lande og områder, hvor enheden forhandles. Mange af disse lande og områder, herunder USA, anvender sikkerhedsstandarden for Safety of Information Technology Equipment, IEC 60950-1 (Informationsteknologisk udstyr – Sikkerhed).

Apple USB-strømforsyninger er designet til brug med strømkilder med nominel effekt på 100-240 V AC ved 50-60 Hz. USB-strømforsyninger fra Apple på 5 W af type A (med flade, parallelle stikben), USB-C-strømforsyninger fra Apple på 18 W og 20 W samt USB-strømforsyninger på 10 W og 12 W (med påsat AC-stik af type A) overholder også standarderne IEC/UL 60950-1 og IEC/UL 62368-1 til brug med strømkilder med nominel effekt på 115 V AC ved 400 Hz.

Læs mere om USB-strømforsyninger