Om USB-strømforsyninger fra Apple

Denne oversigt hjælper dig med at identificere USB-strømforsyninger fra Apple. Når du skal oplade din iPhone, iPad eller iPod touch, anbefaler vi, at du bruger USB-strømforsyningen og USB-kablet, der fulgte med din enhed. Disse strømforsyninger og kabler forhandles også separat af Apple og autoriserede Apple-forhandlere.

Kundernes sikkerhed har første prioritet hos Apple. Det er derfor, at alle vores produkter – herunder USB-strømforsyninger til iPhone, iPad og iPod touch – gennemgår krævende test af sikkerhed og pålidelighed og er designet, så de overholder myndighedernes sikkerhedsstandarder verden over.

Få flere oplysninger om opladning af din iPhone, iPad eller iPod touch i afsnittet Sikkerhed, håndtering og support i brugerhåndbogen til iPhoneiPad eller iPod.

USB-strømforsyning på 5 W

• iPhone 5 og nyere modeller
  • iPad mini 4
  • iPod touch (5. generation) eller en nyere model
  • iPod nano (7. generation)
  • iPod shuffle (4. generation)

USB-strømforsyning på 10 W

• iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad 2

USB-strømforsyning på 12 W

• iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro 12,9" (1. generation)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad mini (5. generation)
  • iPad (6. generation)
  • iPad (5. generation)

USB-C-strømforsyning på 18 W

• iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro 11"

Apple USB-C-strømforsyningen på 18 W kan oplade din iPhone 8 eller nyere hurtigt.

Læs mere om certificering af USB-strømforsyninger

Ved køb af en iOS-enhed medfølger der altid en Apple USB-strømforsyning, som er certificeret efter officielle sikkerhedsstandarder i de lande og områder, hvor enheden forhandles. Mange af disse lande og områder, herunder USA, anvender sikkerhedsstandarden for Safety of Information Technology Equipment, IEC 60950-1 (Informationsteknologisk udstyr – Sikkerhed).

Apple USB-strømforsyninger er designet til brug med strømkilder med nominel effekt på 100-240 V AC ved 50-60 Hz. Apple USB-strømforsyningen på 5 W og Apple USB-C-strømforsyningen på 18 W af type A (med flade, parallelle stikben) samt strømforsyningerne på 10 W og 12 W (med påsat AC-stik af type A) overholder også standarden IEC/UL 60950-1 til brug med strømkilder med nominel effekt på 115 V AC ved 400 Hz.

Læs mere om USB-strømforsyninger