Om USB-strømforsyninger fra Apple

Denne oversigt hjælper dig med at identificere USB-strømforsyninger fra Apple. Der følger USB-strømforsyninger og -kabler fra Apple med mange produkter, og desuden kan de købes separat hos Apple og autoriserede Apple-forhandlere.

Kundernes sikkerhed har første prioritet hos Apple. Det er derfor, at alle vores produkter – herunder USB-strømforsyninger – gennemgår krævende test af sikkerhed og pålidelighed og er designet, så de overholder myndighedernes sikkerhedsstandarder verden over.

Du kan bruge en af nedenstående strømforsyninger til at oplade din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din iPod. Du kan også bruge strømforsyninger fra en anden producent, der overholder gældende sikkerhedsstandarder. Få flere oplysninger om opladning af din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din iPod i afsnittet Sikkerhed, håndtering og support i brugerhåndbogen til iPhoneiPad, Apple Watch eller iPod.

USB-strømforsyning på 5 W

De fleste iPhone-modeller fra før iPhone 11 blev leveret med en strømforsyning på 5 W.

USB-strømforsyning på 10 W

Følgende enheder leveres med en strømforsyning på 10 W:

• iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad 2

USB-strømforsyning på 12 W

Følgende enheder leveres med en strømforsyning på 12 W:

• iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro 12,9" (1. generation)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")*
  • iPad Air (3. generation)*
  • iPad mini (5. generation)*
  • iPad (7. generation)*
  • iPad (6. generation)*
  • iPad (5. generation)*

* I nogle lande og områder følger der en strømforsyning på 10 W med denne model.

USB-C-strømforsyning på 18 W

Følgende enheder leveres med en strømforsyning på 18 W:

• iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPad Pro 12,9" (4. generation)
  • iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro 11" (2. generation)
  • iPad Pro 11"

Apple USB-C-strømforsyningen på 18 W kan oplade din iPhone 8 eller nyere hurtigt.

USB-C-strømforsyning på 20 W

iPad (8. generation) og iPad Air (4. generation) leveres med en strømforsyning på 20 W.

Læs mere om certificering af USB-strømforsyninger

Når der medfølger en USB-strømforsyning fra Apple ved køb af en iOS- eller iPadOS-enhed, er denne strømforsyning altid certificeret efter officielle sikkerhedsstandarder i de lande og områder, hvor enheden forhandles. Mange af disse lande og områder, herunder USA, anvender sikkerhedsstandarden for Safety of Information Technology Equipment, IEC 60950-1 (Informationsteknologisk udstyr – Sikkerhed).

Apple USB-strømforsyninger er designet til brug med strømkilder med nominel effekt på 100-240 V AC ved 50-60 Hz. USB-strømforsyninger fra Apple på 5 W af type A (med flade, parallelle stikben), USB-C-strømforsyninger fra Apple på 18 W og 20 W samt USB-strømforsyninger på 10 W og 12 W (med påsat AC-stik af type A) overholder også standarderne IEC/UL 60950-1 og IEC/UL 62368-1 til brug med strømkilder med nominel effekt på 115 V AC ved 400 Hz.

Læs mere om USB-strømforsyninger