Om Apple USB-C til Lightning-kabel

Med et USB-C til Lightning-kabel kan du oplade og synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch, oplade din Siri Remote og meget mere.

Du kan bruge et USB-C til Lightning-kabel til følgende:

• Oplade din iPhone, iPad eller iPod touch, når enheden er forbundet til en USB-C-port.
  • Hurtig opladning af din iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad Pro 12,9" (1. generation og nyere modeller) eller iPad Pro 10.5", når den er sluttet til en Apple USB-C-strømforsyning på 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W.
  • Synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch eller importere dine billeder, når enheden er forbundet til en USB-C-port på din Mac eller pc.
  • Oplade en Siri Remote, når den er forbundet til en USB-C-port på en Mac eller pc eller en USB-C-oplader.
  • Oplade Apple-tilbehør som Magic Mouse, Magic Keyboard eller Magic Trackpad.
  • Bruge din iPhone eller iPad til internetdeling, når enheden er forbundet via et USB-C til Lightning-kabel.

USB-C-porten på Apple TV (4. generation) understøtter ikke opladning, og du kan derfor ikke bruge denne port til at oplade Siri Remote. Du kan muligvis ikke oplade din iOS-enhed ved hjælp af en USB-C-strømforsyning, der ikke er produceret af Apple.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.