Om Apple USB-C til Lightning-kabel

Med et USB-C til Lightning-kabel kan du oplade og synkronisere dine AirPods Pro eller din iPhone, iPad eller iPod touch, oplade din Siri Remote og meget mere.

Du kan bruge et USB-C til Lightning-kabel til følgende:

• Oplade dine AirPods Pro eller din iPhone, iPad eller iPod touch, når enheden er forbundet til en USB-C-port.
  • Udfør hurtig opladning af disse iPhone- eller iPad-modeller, når de er sluttet til en Apple USB-C-strømforsyning på 18 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W eller 96 W:
    • iPhone 8, iPhone 8 Plus eller en nyere model
    • iPad Pro 12,9" (1. generation eller nyere)
    • iPad Pro 11"
    • iPad Pro 10,5"
    • iPad Air (3. generation)
    • iPad mini (5. generation)
  • Synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch eller importere dine billeder, når enheden er forbundet til en USB-C-port på din Mac eller pc.
  • Oplade en Siri Remote, når den er forbundet til en USB-C-port på en Mac eller pc eller en USB-C-oplader.
  • Oplade Apple-tilbehør som Magic Mouse, Magic Keyboard eller Magic Trackpad.
  • Bruge din iPhone eller iPad til internetdeling, når enheden er forbundet via et USB-C til Lightning-kabel.

USB-C-porten på Apple TV HD understøtter ikke opladning, og du kan derfor ikke bruge denne port til at oplade Siri Remote. Du kan muligvis ikke oplade din iOS-enhed ved hjælp af en USB-C-strømforsyning, der ikke er produceret af Apple.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.