Om Apple World Travel Adapter Kit

Du kan bruge et Apple World Travel Adapter Kit til at lade dine Apple-produkter op, når du rejser til forskellige lande eller områder.

Brug Apple World Travel Adapter Kit

Du kan lade din enhed op ved at sætte det korrekte mellemstik på enhedens strømforsyning. Et Apple World Travel Adapter Kit kan bruges med følgende Apple-produkter og strømforsyninger:1

• iPhone, iPad og iPod
  • iPod-strømforsyning (med FireWire-stik)
  • USB-strømforsyning på 10 W og 12 W
  • Apple USB-C-strømforsyning på 29 W til MacBook (Retina, 12", primo 2015) og nyere
  • Apple USB-C-strømforsyning på 61 W til MacBook Pro (13", ultimo 2016, to Thunderbolt 3-porte)
  • Apple USB-C-strømforsyning på 87 W til MacBook Pro (15", ultimo 2016) og MacBook Pro (13", ultimo 2016, fire Thunderbolt 3-porte)
  • Bærbar strømforsyning med coax-stik til iBook og PowerBook
  • MagSafe- og MagSafe 2-strømforsyning til MacBook, MacBook Pro og MacBook Air
  • AirPort Express

Læs mere om, hvor du kan bruge de enkelte adaptere

Kittet indeholder syv adaptere. De fleste adaptere er mærket med en kode på tre tegn, der viser, hvilke lande og områder de kan bruges i. Nogle af adapterne kan bruges i flere lande og områder end angivet.2

Sådan identificeres din adapter:

Australien og New Zealand (AUS)
Beskrivelse: Flade, vinklede stikben

Kina (CHN)
Beskrivelse: Flade, parallelle stikben uden huller

Japan og Nordamerika (USA)
Beskrivelse: Flade, parallelle stikben med huller

Korea (KOR)
Beskrivelse: Runde, tykke stikben

Brasilien (BRA)
Beskrivelse: Runde, tynde stikben

Kontinentaleuropa (EUR)

Beskrivelse: Let vinklede, runde og tynde stikben

Hongkong, Qatar, Republikken Irland, Singapore og Storbritannien (GBR)
Beskrivelse: Tre flade stikben

1. Apple World Travel Adapter Kit er også kompatibel med ældre produkter, der har udskifteligt strømstik.
  2. Landet eller området, som du besøger, oplyser muligvis, at netspændingen ligger inden for enhedens understøttede område, men kontroller alligevel, at den leverede netspænding overholder de angivne specifikationer. Overspænding og strømsvigt kan beskadige elektrisk udstyr.