Opladning af iPhone med strømforsyningen til iPad eller en bærbar Mac

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger til iPad og bærbare Mac-computere til at oplade iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods og andre Apple-produkter.

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger på 10 W eller 12 W til at oplade iPad, iPhone, iPod, Apple Watch og andet Apple-tilbehør, f.eks. AirPods og Siri Remote. Du skal blot slutte din enhed til strømforsyningen med Lightning til USB-kablet, USB-kablet med 30 ben eller Apple Watch-opladeren, der fulgte med enheden.

Apple USB-strømforsyninger på 10 W eller 12 W oplader nogle Apple-enheder og tilbehør hurtigere end en strømforsyning på 5 W. Når du bruger en Apple USB-C-strømforsyning på 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W og et Apple USB-C til Lightning-kabel, kan du hurtigt oplade følgende modeller:

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro 12,9"
  • iPad Pro 10,5"

Læs mere om hurtig opladning af iPhone 8 eller iPhone 8 Plus.

Hvis du er i tvivl om, hvilken strømforsyning der fulgte med din iPad, skal du kigge under bunden af strømforsyningen eller tjekke, hvilken iPad-model du har.

Læs mere om opladning af din iPad