Opladning af iPhone med strømforsyningen til iPad eller en bærbar Mac

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger til iPad og bærbare Mac-computere til at oplade iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods og andre Apple-produkter.

Strømforsyning

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger på 10 W eller 12 W til at oplade iPad, iPhone, iPod, Apple Watch og andet Apple-tilbehør, f.eks. AirPods og Siri Remote. Du skal blot slutte din enhed til strømforsyningen med USB til Lightning-kablet, USB-kablet med 30 ben eller Apple Watch-opladeren, der fulgte med enheden.

Apple USB-strømforsyninger på 10 W, 12 W eller 18 W oplader nogle Apple-enheder og -tilbehør hurtigere end en strømforsyning på 5 W. Apple USB-C-strømforsyninger på 29 W, 30 W, 61 W og 87 W og Apple USB-C til Lightning-kabler understøtter hurtig opladning af følgende enheder.

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro 12,9" (3. generation)
  • iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro 12,9"
  • iPad Pro 11"
  • iPad Pro 10,5"

Læs mere om hurtig opladning.

Hvis du er i tvivl om, hvilken strømforsyning der fulgte med din iPad, skal du kigge under bunden af strømforsyningen eller tjekke, hvilken iPad-model du har.

Bunden af en strømforsyning

Læs mere om opladning af din iPad