Oplad din iPhone med strømforsyningen til en iPad eller bærbar Mac

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger til iPad og bærbare Mac-computere til at oplade iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods og andre Apple-produkter.

Strømforsyning

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger på 10 W eller 12 W til at oplade iPad, iPhone, iPod, Apple Watch og andet Apple-tilbehør, f.eks. AirPods og Siri Remote. Du skal blot slutte din enhed til strømforsyningen med det USB til Lightning-kabel, det USB-kabel med 30 ben eller den Apple Watch-oplader, der fulgte med din enhed.

Visse USB-C strømforsyninger og Apple USB-C til Lightning-kabel understøtter hurtig opladning af visse iPhone- og iPad-modeller.