Oplad din iPhone med USB-strømforsyningen til en iPad eller bærbar Mac-computer

Du kan bruge Apple USB-strømforsyninger til iPad og bærbare Mac-computere til at oplade iPhone, Apple Watch, AirPods og andre Apple-produkter.

Du kan bruge Apple USB-strømforsyningen på 12 W til at oplade iPad, iPhone, Apple Watch og Apple-tilbehør, f.eks. AirPods og Siri Remote. Du skal blot slutte din enhed til strømforsyningen med det USB til Lightning-kabel eller den Apple Watch-oplader, der fulgte med din enhed.

Visse USB-C strømforsyninger og Apple USB-C til Lightning-kabel understøtter hurtig opladning af visse iPhone- og iPad-modeller.

Med strømforsyningen på 35 W med to USB-C-porte kan du oplade to enheder på samme tid.

Strømforsyning