Hurtig opladning af din iPhone

Brug hurtig opladning med visse iPhone-modeller. Du kan oplade din iPhone til op til 50 % batterikapacitet på omkring 30 minutter.

Du kan oplade din iPhone 8 og nyere modeller hurtigt til 50 procent batteri på cirka 30 minutter.1

Hurtig opladning fungerer, når du bruger et Apple USB-C til Lightning-kabel og en af disse strømforsyninger:

• Apple USB-C-strømforsyning på 18 W, 20 W,2 29 W, 30 W, 35 W, 61 W, 67 W, 87 W eller 96 W eller 140 W
  • En tilsvarende USB-C-strømforsyning fra tredjepart, der understøtter USB-strømforsyninger (USB-PD)

Hvis du er i tvivl om, hvilken Apple-strømforsyning du har, skal du kontrollere watt-tallet i toppen eller bunden af strømforsyningen:

En USB-C-strømforsyning på 20 W med certificeringsetiket.

1. Test udført af Apple i august 2017 med testmodeller af iPhone X-, iPhone 8- og iPhone 8 Plus-enheder og -software og i august 2018 med testmodeller af iPhone XS-, iPhone XS Max- og iPhone XR-enheder og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A1720 på 18 W, model A1540 på 29 W, model A1882 på 30 W, model A1718 på 61 W og model A1719 på 87 W). Test udført af Apple i august 2019 med testmodeller af iPhone 11-, iPhone 11 Pro- og iPhone 11 Pro Max-enheder og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A1720 på 18 W, model A1540 på 29 W, model A1882 på 30 W, model A1947 på 61 W og model A1719 på 87 W). Test udført af Apple i februar 2020 med testmodeller af iPhone SE-enheder (2. generation) og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A1720 på 18 W og model A1882 på 30 W). Test udført af Apple i september 2020 med testmodeller af iPhone 12-, iPhone 12 mini-, iPhone 12 Pro- og iPhone 12 Pro Max-enheder og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A2305 på 20 W). Test af hurtig opladning udført med afladede iPhone-enheder. Opladningstiden afhænger af miljøfaktorer, og de faktiske resultater varierer derfor tilsvarende. Test udført af Apple i august 2021 med testmodeller af iPhone 13 mini-, iPhone 13 -, iPhone 13 Pro- og iPhone 13 Pro Max-enheder og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyning (model A2305 på 20 W). Test udført af Apple i februar 2022 med testmodeller af iPhone SE-enheder (3. generation) og software og tilbehør til Apple USB-C-strømforsyning (model A2305 på 20 W). Test udført af Apple i august 2022 med testmodeller af iPhone 14 -, iPhone 14 Plus-, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max-enheder og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyning (model A2305 på 20 W). Test af hurtig opladning udført med afladede iPhone-enheder. Opladningstiden varierer i forhold til indstillinger og miljøfaktorer. De faktiske resultater kan variere.

2. Du skal have en strømforsyning på 20 W eller mere for at kunne oplade din iPhone 12 eller nyere hurtigt.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.