Hurtig opladning af din iPhone

Brug hurtig opladning med iPhone 8 eller nyere model. Du kan genoplade din iPhone op til 50 % på 30 minutter.*

Med hurtig opladning er det nemt og hurtigt at oplade din iPhone 8 eller nyere model. Din iPhone lades hurtigt op til 50 procent på 30 minutter, når du bruger et Apple USB-C til Lightning-kabel og et af følgende mellemstik:

• Apple USB-C-strømforsyning på 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W
  • En tilsvarende USB-C-strømforsyning fra tredjepart, der understøtter USB-strømforsyninger (USB-PD)

Hvis du er i tvivl om, hvilken Apple-strømforsyning du har, skal du kontrollere watt-tallet i bunden af strømforsyningen:

* Test udført af Apple i august 2017 med testmodeller af iPhone X-, iPhone 8- og iPhone 8 Plus-enheder og -software og i august 2018 med testmodeller af iPhone XS-, iPhone XS Max- og iPhone XR-enheder og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A1540 på 29 W, model A1882 på 30 W, model A1718 på 61 W og model A1719 på 87 W). Test af hurtig opladning udført med afladede iPhone-enheder. Opladningstiden afhænger af miljøfaktorer, og de faktiske resultater varierer derfor tilsvarende.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.