Hurtig opladning af din iPhone

Brug hurtig opladning med iPhone 8 eller en nyere model. Du kan lade batteriet på din iPhone op til 50 % på 30 minutter.*

Med hurtig opladning er det nemt og hurtigt at oplade din iPhone 8 eller en nyere model. Din iPhone lades hurtigt op til 50 procent på 30 minutter, når du bruger et Apple USB-C til Lightning-kabel og et af følgende mellemstik:

• Apple USB-C-strømforsyning på 18 W, 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W
  • En tilsvarende USB-C-strømforsyning fra tredjepart, der understøtter USB-strømforsyninger (USB-PD)

Hvis du er i tvivl om, hvilken Apple-strømforsyning du har, skal du kontrollere watt-tallet i bunden af strømforsyningen:

* Test udført af Apple i august 2017 med testmodeller af iPhone X-, iPhone 8- og iPhone 8 Plus-enheder og -software og i august 2018 med testmodeller af iPhone XS-, iPhone XS Max- og iPhone XR-enheder og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A1720 på 18 W, model A1540 på 29 W, model A1882 på 30 W, model A1718 på 61 W og model A1719 på 87 W). Test af hurtig opladning udført med afladede iPhone-enheder. Opladningstiden afhænger af miljøfaktorer, og de faktiske resultater varierer derfor tilsvarende.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.