Om softwareopdateringer til Apple TV 4K og Apple TV HD

Opdag de nyeste funktioner i tvOS, som fås til dit Apple TV 4K og Apple TV HD.

Nyheder i tvOS 13.3

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13

• Hjemmeskærmen: Se eksempelvisninger af nye film, hitmusik, populære spil og meget mere i fuld skærm, når du markerer apps i den øverste række. Skub opad for at høre lyd og vælge.
  • Multibruger: Få en skræddersyet oplevelse på Apple TV med din egen Kø-liste i appen Apple TV, spillelister i Apple Music og meget mere. Inviter brugere med dit Apple TV eller appen Hjem for at komme godt i gang
  • Kontrolcenter: Hold inde på TV-knappen på Siri Remote for at skifte brugere, ændre lydkilder, få adgang til musik og sæt dit Apple TV på vågeblus.
  • Apple Arcade: Få ubegrænset adgang til over 100 nye spil på dine Apple-enheder. Du får den mest fantastiske, virkelighedstro oplevelse på den store skærm med Apple TV – lige fra medrivende nye verdener til imponerende lydeffekter.
  • Spilcontrollere: Spil med populære spilcontrollere som PlayStation DualShock 4 og den trådløse Xbox-controller med Bluetooth.
  • Apple Music: Lyt til din yndlingsmusik med perfekt synkroniserede sangtekster. Skub gennem sangteksterne, og gå til et hvilket som helst vers i sangen med et enkelt klik.
  • Skærmskånere: Få flotte nye videoer af undervandsoptagelser fra vandområder rundt om i hele verden. Tryk på Siri Remote for at se lokaliteten, eller skub for at se den næste.

tvOS 12.4.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.4

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.3

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

• Appen Apple TV: Den helt nye app Apple TV giver dig et sted, hvor du kan se alle dine foretrukne tv-udsendelser og film på alle dine enheder. Abonner kun på de Apple TV-kanaler, du ønsker. Gennemse tusindvis af titler i iTunes Store, som du kan købe eller leje. Og få anbefalinger til tv-udsendelser og film baseret på alt, hvad du ser.

tvOS 12.2.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktioner:

*Siri og de tilknyttede funktioner kan ikke bruges i alle lande og områder.

tvOS 12.1.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.1.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.0.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.4

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

tvOS 11.3

*Siri og de tilknyttede funktioner kan ikke bruges i alle lande og områder.

tvOS 11.2.6

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2.5

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktioner:

• Apple TV App: Nu tilgængelig i Frankrig, Tyskland og Storbritannien. I USA kan du gennemse den nye fane Sport for at se livekampe og kommende kampe og vælge automatisk at få føjet foretrukne hold til køen og modtage meddelelser.
  • Amazon Prime Video: Nu tilgængelig i App Store til Apple TV. Brug Prime Originals sammen med populære film og tv-udsendelser.
  • Videoafspilning: På Apple TV 4K kan du afspille videoer med deres originale billedfrekvens og dynamisk udsnit.
  • Tilgængelighed: VoiceOver-navigation og forbedringer af læsning, bl.a. VoiceOver-rotoremnet Følg Fokus og muligheden Læs skærm efter et interval, som er tilgængelige i alle navigationsfunktioner. Også forbedret konsistens for indtastning af tekst ved diktering.

tvOS 11.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

tvOS 11

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.