Om softwareopdateringer til Apple TV 4K og Apple TV HD

Opdag de nyeste funktioner i tvOS, som fås til dit Apple TV 4K og Apple TV HD.

Nyheder i tvOS 12.3

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

• Apple TV App: Den helt nye app Apple TV giver dig et sted, hvor du kan se alle dine foretrukne tv-udsendelser og film på alle dine enheder. Abonner kun på de Apple TV-kanaler, du ønsker. Gennemse tusindvis af titler i iTunes Store, som du kan købe eller leje. Og få anbefalinger til tv-udsendelser og film baseret på alt, hvad du ser.

tvOS 12.2.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktioner:

*Siri og de tilknyttede funktioner kan ikke bruges i alle lande og områder.

tvOS 12.1.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.1.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.0.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.4

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

tvOS 11.3

*Siri og de tilknyttede funktioner kan ikke bruges i alle lande og områder.

tvOS 11.2.6

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2.5

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktioner:

• Apple TV App: Nu tilgængelig i Frankrig, Tyskland og Storbritannien. I USA kan du gennemse den nye fane Sport for at se livekampe og kommende kampe og vælge automatisk at få føjet foretrukne hold til køen og modtage meddelelser.
  • Amazon Prime Video: Nu tilgængelig i App Store til Apple TV. Brug Prime Originals sammen med populære film og tv-udsendelser.
  • Videoafspilning: På Apple TV 4K kan du afspille videoer med deres originale billedfrekvens og dynamisk udsnit.
  • Tilgængelighed: VoiceOver-navigation og forbedringer af læsning, bl.a. VoiceOver-rotoremnet Følg Fokus og muligheden Læs skærm efter et interval, som er tilgængelige i alle navigationsfunktioner. Også forbedret konsistens for indtastning af tekst ved diktering.

tvOS 11.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

tvOS 11

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.