Om softwareopdateringer til Apple TV 4K og Apple TV HD

Opdag de nyeste funktioner i tvOS, som fås til dit Apple TV 4K og Apple TV HD.

Nyheder i tvOS 14.3

• Apple TV-app:1 Find og se nemt alle dine foretrukne Apple Originals på en ny fane, som er dedikeret Apple TV+.
  • Apple Fitness+:2 Hold dig aktiv med en ny fitnessoplevelse på den store skærm – leveret af Apple Watch. Fitness+ giver ubegrænset adgang til træning fra undervisere i verdensklasse, og der tilføjes nye træningsprogrammer hver uge.
  • Apple One:3 Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ og meget mere i ét abonnement. Du kan tilmelde dig ved at gå til Abonnementer i Indstillinger på dine Apple-enheder.

1. Apple TV-appen og funktionerne i Apple TV-appen er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

2. Fitness+ er kun tilgængelig i visse lande eller områder. Se, hvor Fitness+ er tilgængelig.

3. Se, om Apple One er tilgængelig i dit land eller område. Hvis Apple News+ er tilgængelig i dit land eller område, er Apple One Premier-planen også tilgængelig for dig.

tvOS 14.2

• HomePod-hjemmebiograf: Tilslut HomePod til Apple TV 4K for at få stereolyd, surroundsound og Dolby Atmos-lyd. Tilføj en ekstra HomePod for at få et mere fordybende lydbillede med ægte stereolyd.
  • Apple One:* Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ (kommer ultimo 2020) og meget mere i ét abonnement. Del dit abonnement med andre familiemedlemmer. Du har stadig personlig adgang til hver enkelt tjeneste på alle dine enheder. Du kan læse mere ved at gå til Indstillinger > Brugere og konti > [Din konto] > Abonnementer.

Se, om Apple One er tilgængelig i dit land eller område. Hvis Apple News+ er tilgængelig i dit land eller område, er Apple One Premier-planen også tilgængelig for dig.

tvOS 14.0.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 14.0.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 14

• Del lyd: Se film og tv-udsendelser med en ven uden at forstyrre andre omkring dig. Slut to sæt AirPods eller kompatible Beats-produkter til dit Apple TV 4K for at se noget sammen, men med separate lydstyrker.
  • Billede i billede: Se en film, mens du holder dig opdateret med det seneste fra sportens verden, tjek vejret, mens du ser en tv-serie, eller spil et computerspil, mens du ser indhold fra din yndlingsgamer – nu med understøttelse af apps fra andre producenter.
  • Hjem: Få besked, når nogen ringer på døren, og se en livevideo af vedkommende. Du kan også bede Siri om at vise video fra et af dine HomeKit-aktiverede kameraer og aktivere scener i den nye Hjem-visning i Kontrolcenter.
  • Multibruger til spil: Skift mellem brugere i Kontrolcenter for udelukkende at se dine spilfremskridt, præstationer og venner. Fortsæt derefter, hvor du slap, med Fortsæt med at spille i Apple Arcade.*
  • Spilcontrollere: Apple TV understøtter nu endnu flere controllere – bl.a. Xbox Elite Wireless Controller Series 2 og Xbox Adaptive Controllers. Og nu kan du tilmed selv indstille knapfunktionerne for dine controllere under Indstillinger.
  • Skærmskånere: Lad dig opsluge af det ydre rum, gå i luften, eller dyk dybt ned i havet ved selv at vælge de steder, du vil se. Under Indstillinger kan du selv vælge, hvilken slags luftfotos du vil se.
  • AirPlay: Brug AirPlay til at streame indhold fra Fotos-appen på din iPhone til dit Apple TV 4K, så du kan dele dine yndlingsfotos og -videoer i fuld 4K-opløsning.

* Apple Arcade og tilgængelige Apple Arcade-funktioner kan variere alt efter land eller område.

tvOS 13.4.8

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13.4.6

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13.4.5

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13.4

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13.3.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13.3

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 13

• Hjemmeskærmen: Se eksempelvisninger af nye film, hitmusik, populære spil og meget mere i fuld skærm, når du markerer apps i den øverste række. Skub opad for at høre lyd og vælge.
  • Multibruger: Få en skræddersyet oplevelse på Apple TV med din egen Kø-liste i Apple TV-appen, playlister i Apple Music og meget mere. Inviter brugere med dit Apple TV eller appen Hjem for at komme godt i gang
  • Kontrolcenter: Hold inde på TV-knappen på Siri Remote for at skifte bruger, ændre lydkilder, få adgang til musik, og sæt dit Apple TV på vågeblus.
  • Apple Arcade*: Få ubegrænset adgang til mere end 100 nye spil på dine Apple-enheder. Du får den mest fantastiske, virkelighedstro oplevelse på den store skærm med Apple TV – lige fra medrivende nye verdener til imponerende lydeffekter.
  • Spilcontrollere: Spil med populære spilcontrollere som PlayStation DualShock 4 og den trådløse Xbox-controller med Bluetooth.
  • Apple Music: Lyt til din yndlingsmusik med perfekt synkroniserede sangtekster. Skub gennem sangteksterne, og gå til et hvilket som helst vers i sangen med et enkelt klik.
  • Skærmskånere: Få flotte nye videoer af undervandsoptagelser fra vandområder rundt om i hele verden. Tryk på Siri Remote for at se lokaliteten, eller skub for at se den næste.

*Apple Arcade og tilgængelige Apple Arcade-funktioner kan variere alt efter land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

tvOS 12.4.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.4

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.3

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

• Apple TV-appen:* Den helt nye Apple TV-app giver dig et sted, hvor du kan se alle dine foretrukne tv-udsendelser og film på alle dine enheder. Abonner kun på de Apple TV-kanaler, du ønsker. Gennemse tusindvis af titler i iTunes Store, som du kan købe eller leje. Og få anbefalinger til tv-udsendelser og film baseret på alt, hvad du ser.

*Apple TV-appen og funktionerne i Apple TV-appen er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

tvOS 12.2.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktioner:

*Siri og de tilknyttede funktioner kan ikke bruges i alle lande og områder.

tvOS 12.1.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.1.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12.0.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.4

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

tvOS 11.3

*Siri og de tilknyttede funktioner kan ikke bruges i alle lande og områder.

tvOS 11.2.6

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2.5

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 11.2

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktioner:

• Apple TV App: Nu tilgængelig i Frankrig, Tyskland og Storbritannien. I USA kan du gennemse den nye fane Sport for at se livekampe og kommende kampe og vælge automatisk at få føjet foretrukne hold til køen og modtage notifikationer.
  • Amazon Prime Video: Nu tilgængelig i App Store til Apple TV. Brug Prime Originals sammen med populære film og tv-udsendelser.
  • Videoafspilning: På Apple TV 4K kan du afspille videoer med deres originale billedfrekvens og dynamisk udsnit.
  • Tilgængelighed: VoiceOver-navigation og forbedringer af læsning, bl.a. VoiceOver-rotoremnet Følg Fokus og muligheden Læs skærm efter et interval, som er tilgængelige i alle navigationsfunktioner. Også forbedret konsistens for indtastning af tekst ved diktering.

tvOS 11.1

Denne opdatering omfatter generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet samt følgende funktion:

tvOS 11

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.