Del lyd med AirPods eller Beats-hovedtelefoner

Med den nyeste version af iOS eller iPadOS kan du og en ven lytte til samme lyd fra din iPhone eller iPad via jeres AirPods eller trådløse Beats-hovedtelefoner.

Forudsætninger

Du skal bruge en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste version af iOS eller iPadOS, og I skal begge bruge kompatible trådløse hovedtelefoner.1

Sådan startes deling

1. Forbind dine AirPods eller AirPods Pro, dine AirPods Max eller dine Beats-hovedtelefoner til din iOS- eller iPadOS-enhed.

2. Tryk på knappen AirPlayNo alt supplied for Image i Kontrolcenter på din iPhone eller iPad på låseskærmen eller i den app, hvor du lytter til musik.

3. Tryk på Del lyd.

4. Hvis din ven har AirPods eller AirPods Pro, skal du holde dem tæt på enheden, mens dine AirPods ligger i etuiet med åbnet låg. Hvis din ven har AirPods Max, skal du holde dem tæt på din enhed. Hvis din ven har Beats Wireless-hovedtelefoner, skal de indstilles til pardannelse og holdes tæt på din enhed.

5. Når din vens hovedtelefoner vises på skærmen, skal du trykke på Del lyd.

ios15-iphone13-pro-control-center-audio-card-playing-airpods-max

Sådan betjenes lyd

Du kan ændre lydstyrken og afspille, sætte på pause og stoppe lyden med betjeningsknapperne på låseskærmen eller i Kontrolcenter på din iPhone eller iPad. Træk i lydstyrkemærket for hvert sæt hovedtelefoner, eller træk i lydstyrkemærket nederst for at indstille lydstyrken for begge hovedtelefoner.

Du og din ven kan også indstille lyden med knapperne på jeres hovedtelefoner. Hvis du ændrer lydstyrken direkte med betjeningsknapperne på hovedtelefonerne, påvirker det kun disse hovedtelefoner.

Kontrolcenter på iPhone med Afspiller nu og delt lyd

Sådan stoppes deling

Hvis du vil stoppe med at dele, skal du trykke på knappen AirPlayNo alt supplied for Image i Kontrolcenter på din iPhone eller iPad på låseskærmen eller i den app, hvor du lytter til musik.

Tryk på fluebenetNo alt supplied for Image ud for de hovedtelefoner, du ikke længere vil dele med. Når du stopper med at dele lyd, afbryder du også forbindelsen til det andet sæt hovedtelefoner.

Kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller

• iPhone 8 og nyere modeller

• 12,9" iPad Pro (2. generation) og nyere modeller

• iPad Pro 11"

• iPad Pro 10,5"

• iPad Air (3. generation) og nyere

• iPad mini (5. generation) og nyere

• iPad (5. generation) og nyere

• iPod touch (7. generation)

Find ud af, hvilken model af iPhone, iPad eller iPod du har.

Kompatible hovedtelefoner

• AirPods Max

• AirPods Pro (1. generation) og nyere modeller

• AirPods (1. generation) og nyere modeller

• Powerbeats

• Solo Pro

• Powerbeats Pro

• Powerbeats3 Wireless

• Beats Solo3 Wireless

• Beats Studio3 Wireless

• BeatsX

• Beats Flex

• Beats Fit Pro