Indstil Apple TV Remote på din iPhone eller iPad

Du kan bruge Apple TV Remote i Kontrolcenter til at betjene dit Apple TV eller AirPlay-kompatible smart-tv via din iPhone eller iPad.

Indstil Apple TV Remote i Kontrolcenter

Føj Apple TV Remote til Kontrolcenter

Hvis du ikke kan indstille Apple TV Remote

Indstil Apple TV Remote i Kontrolcenter

1. Åbn Kontrolcenter:

• På iPhone X eller en nyere model eller iPad: Skub op fra skærmens øverste højre hjørne.

• På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.

2. Tryk på knappen Apple TV Remoteknappen Apple TV Remote-knappen. Hvis knappen Apple TV Remote ikke vises, skal du føje Apple TV Remote til Kontrolcenter.

Knappen Apple TV Remote vises nederst i Kontrolcenter på iPhone
  3. Tryk på dit Apple TV eller smart-tv på listen.

4. Følg vejledningen på skærmen for at indtaste en firecifret adgangskode på din iPhone eller iPad, hvis du bliver bedt om det. Hvis du har et Apple TV (3. generation), kan du bruge Siri Remote eller Apple TV Remote til at indtaste din firecifrede adgangskode til dit Apple TV.

Skærmen Skriv kode vises på skærmen Apple TV Remote på iPhone

Når du bruger Apple TV Remote i Kontrolcenter, kan du bruge lydstyrkeknapperne på din iPhone eller iPad til at regulere lydstyrken på dit Apple TV, hvis det er indstillet med en HomePod, soundbar eller andre AirPlay-kompatible højttalere. Hvis dit Apple TV ikke er indstillet med en HomePod, soundbar eller andre AirPlay-kompatible højttalere, skal du bruge lydstyrkeknapperne på den fjernbetjening, der fulgte med dit tv.

Føj Apple TV Remote til Kontrolcenter

1. Gå til Indstillinger på din iPhone eller iPad.

2. Vælg Kontrolcenter.

3. Tryk på knappen Tilføjknappen Tilføj ud for Apple TV Remote.

Knappen Tilføj ud for Apple TV Remote er fremhævet under Flere betjeningsmuligheder

Hvis du vil bruge Apple TV Remote sammen med et AirPlay-kompatibelt smart-tv, skal du føje dit smart-tv til appen Hjem og tildele den til et værelse.

Apple TV Remote i Kontrolcenter understøttes kun af Apple TV 4K, Apple TV HD, Apple TV (3. generation) og AirPlay-kompatible smart-tv'er.

Hvis du ikke kan indstille Apple TV Remote

Prøv disse trin. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

1. Kontroller, at din iPhone eller iPad er på det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller AirPlay-kompatible smart-tv. På din iOS- eller iPadOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi. På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Netværk.

2. Sørg for, at din iPhone eller iPad er opdateret til den nyeste version af iOS eller iPadOS, og at dit Apple TV er opdateret til den nyeste version af tvOS.

3. Genstart dit Apple TV eller dit AirPlay-kompatible smart-tv. Prøv også at genstarte din iPhone eller iPad.

4. Hvis du stadig ikke kan indstille Apple TV Remote, skal du kontakte Apple-support.