Brug Pages, Numbers og Keynote med Box

Samarbejd med andre i realtid på iWork-dokumenter på Box. Du kan også få vist eksempelvisninger, redigere og oprette nye iWork-dokumenter online på box.com.

Du skal bruge nedenstående

Du kan bruge iWork-samarbejde på Box med disse Apple-enheder og -softwareversioner:

Du kan samarbejde online med disse browserversioner:

• Safari 9 eller nyere eller Google Chrome 50 eller nyere til Mac
  • Internet Explorer 11 eller nyere eller Google Chrome 50 eller nyere til Windows-pc

Kom godt i gang

1. Besøg box.com, og opret en personlig1 Box-konto. Har du allerede en konto? Hvis ja, skal du gå til næste trin.
  2. Hvis du har en personlig konto, skal du logge ind og derefter klikke på dine initialer i øverste højre hjørne af browseren. Vælg Kontoindstillinger, og vælg derefter Integrationer.
    På virksomhedskonti kan Box Enterprise-administratorer tilgå indstillingerne for Integrationer under Administratorkonsol > Indstillinger > Apps.
  3. Vælg iWork-samarbejde for at slå iWork-samarbejde til.
  4. Vælg iWork-eksempelvisninger, hvis du vil aktivere eksempelvisninger af iWork-dokumenter online i Box.

1 Hvis du vil bruge iWork-samarbejde med en Box-virksomhedskonto, skal din organisation have slået iWork-samarbejde til.

Samarbejd om et dokument

Når du har indstillet Box og slået iWork-samarbejde til, kan du automatisk redigere et hvilket som helst iWork-dokument, der allerede er gemt i Box, i realtid sammen med andre.

1. For at begynde at samarbejde om et nyt dokument skal du gemme eller flytte dit dokument over på Box:
    • På Mac: Træk dit dokument over på Box-mappen i Finder-indholdsoversigten. Hvis Box ikke findes på Finder-indholdsoversigten, skal du åbne Box-appen fra mappen Programmer.
    • På din iOS-enhed: Flyt eller kopiér dit dokument over i Box ved at bruge enten dokumentadministration i Pages, Numbers eller Keynote eller appen Arkiver
    • På din Box-konto online: Log ind på din konto, og træk derefter dokumentet over på skærmen Alle filer. Eller klik på Upload, vælg Filer, og vælg derefter dokumentet.
  2. Derefter inviterer du personer til at samarbejde på følgende måde:
    • På Mac eller online i Box: Klik på symbolet Samarbejd, og inviter personer via box.com.
    • På iOS: Tryk på symbolet Flere indstillinger, tryk på Samarbejd med andre, og inviter derefter personer.
  3. Når du har startet samarbejdet, kan du administrere dokumentet:
    • Hvis du vil se, hvem der i øjeblikket redigerer dokumentet, skal du klikke eller trykke på symbolet Samarbejd med et flueben.
    • Hvis du vil indstille begrænsninger for, hvem der kan se eller foretage ændringer i dit dokument, skal du klikke eller trykke på symbolet Samarbejd med et flueben, og derefter trykke på Delingsindstillinger.

Rediger, når du er offline

På Mac: Hvis du går offline, mens dokumentet er åbent, kan du fortsætte med at redigere. Når du genopretter forbindelsen, inkorporeres dine ændringer automatisk i dokumentet. Hvis andre samarbejdspartnere har redigeret dokumentet, mens du var offline, kan der blive oprettet en kopi af dokumentet i samme mappe som originalen.

På iPhone, iPad eller iPod touch: Du kan ikke redigere samarbejdsdokumenter, mens du er offline. Hvis du går offline, vil du blive bedt om at gemme en kopi lokalt på din enhed. Når du genopretter forbindelsen, kan du enten overføre den lokale kopi til Box eller kopiere ændringerne fra den lokale kopi og indsætte dem i det originale dokument.

Få vist eksempelvisninger af, rediger og opret iWork-dokumenter online i Box

Du kan få vist eksempelvisninger af, redigere og oprette nye iWork-dokumenter i en browser, når du er logget ind på din Box-konto.2 Du kan gøre følgende på skærmen Alle filer:

• Hvis du vil få vist en eksempelvisning af et iWork-dokument online i Box, skal du vælge dokumentet.
  • Hvis du vil redigere et iWork-dokument online i Box, skal du vælge dokumentet, vælge Åbn på værktøjslinjen og derefter vælge Pages, Numbers eller Keynote online.
  • Hvis du vil oprette et nyt iWork-dokument online i Box, skal du klikke på Nyt. Vælg derefter et Pages-dokument, et Numbers-regneark eller en Keynote-præsentation.

2 Du kan åbne et dokument med en størrelse på op til 1 GB på box.com. Hvis dit dokument er større end 1 GB, skal du bruge Pages, Numbers eller Keynote til Mac eller iOS til at gøre det mindre, før du prøver at åbne det på box.com.

Læs mere

Betingelser og fortrolighed

Når du bruger iWork-samarbejde eller får vist en iWork-eksempelvisning eller ser et iWork-dokument på nettet, opbevares dine arkiver midlertidigt på sikre Apple-servere.

Din brug af iWork-programmerne er underlagt Apples betingelser for brug og anonymitetspolitik for iWork på nettet.

Hvis du har en personlig Box-konto, kan du slå Box-samarbejde og -eksempelvisninger fra på fanen Integrationer under Kontoindstillinger. Hvis du har en Box-virksomhedskonto, bedes du kontakte din organisation.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.