Brug Pages, Numbers og Keynote med Box

Samarbejd med andre i realtid i Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter, der er gemt i Box. Du kan også få vist eksempelvisninger, redigere og oprette nye dokumenter online på box.com.

Samarbejd i dokumenter ved hjælp af Box med disse Apple-enheder og -softwareversioner:

Hvis du vil samarbejde i Pages-, Numbers- eller Keynote-dokumenter online på box.com, skal du bruge Safari 9.1.3 eller nyere eller Google Chrome til din Mac eller Google Chrome eller Microsoft Edge til din pc.

Kom godt i gang

1. Besøg box.com for at oprette en personlig1 Box-konto. Har du allerede en konto? Hvis ja, skal du gå til næste trin.
  2. Hvis du har en personlig konto, skal du logge ind og derefter klikke på dine initialer i øverste højre hjørne af browseren. Vælg Kontoindstillinger, og vælg derefter Integrationer.
    På virksomhedskonti kan Box Enterprise-administratorer tilgå indstillingerne for Integrationer under Administratorkonsol > Indstillinger > Apps.
  3. Vælg iWork-samarbejde for at slå iWork-samarbejde til.
  4. Vælg iWork-eksempelvisninger, hvis du vil aktivere eksempelvisninger af iWork-dokumenter online i Box.

Samarbejd om et dokument

Når du har indstillet Box og slået iWork-samarbejde til, kan du automatisk redigere et hvilket som helst iWork-dokument, der allerede er gemt i Box, i realtid sammen med andre.

1. For at begynde at samarbejde om et nyt dokument skal du gemme eller flytte dit dokument over på Box:
    • På Mac: Træk dit dokument over på Box-mappen i Finder-indholdsoversigten. Hvis Box ikke findes på Finder-indholdsoversigten, skal du åbne Box-appen fra mappen Programmer.
    • På en iPhone eller iPad: Flyt eller kopier dit dokument over i Box ved at bruge enten dokumentadministration i Pages, Numbers eller Keynote eller appen Arkiver.2
    • På din Box-konto online: Log ind på din konto, og træk derefter dokumentet over på skærmen Alle filer. Eller klik på Upload, vælg Filer, og vælg derefter dokumentet.
  2. Hvis du vil invitere andre, skal du åbne dokumentet i Box-mappen, klikke eller trykke på knappen Samarbejd  og derefter invitere personer via box.com.
  3. Når du har startet samarbejdet, kan du administrere dokumentet:
    • Hvis du vil se, hvem der redigerer dokumentet aktuelt, skal du klikke eller trykke på knappen Samarbejd .
    • Hvis du vil indstille begrænsninger for, hvem der kan se eller foretage ændringer i dokumentet, skal du klikke eller trykke på knappen Samarbejd  og derefter trykke på Delingsindstillinger.

Rediger, når du er offline

Du kan godt redigere et delt dokument, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Ændringer, som du foretager offline, gemmes i mindst 30 dage og overføres automatisk til Box, når du kommer online igen. Andre deltagere kan se dine ændringer, når de er blevet overført. Du kan kontrollere synkroniseringsstatus for dit dokument via dokumentadministration på iPhone eller iPad eller ved at vælge Oversigt > Vis synkroniseringsstatus på en Mac.

Hvis du vil sende en kopi af dokumentet med dine ændringer til en anden, før dine ændringer overføres, skal du trykke på knappen Mere  på iPhone eller iPad eller klikke på Del på Mac og derefter vælge Send en kopi. Hvis du vedhæfter et dokument fra appen Arkiver på iPhone eller iPad eller fra Finder på Mac, medtages dine ændringer ikke. Hvis nogen, som du samarbejder med, sletter et element, et Keynote-lysbillede eller et Numbers-ark, som du har redigeret offline, vil disse ændringer ikke være synlige i dokumentet, når du genopretter forbindelsen til internettet, og dokumentet synkroniseres med Box.

Få vist eksempelvisninger af, rediger og opret iWork-dokumenter online i Box

Du kan få vist eksempelvisninger af, redigere og oprette nye iWork-dokumenter i en browser, når du er logget ind på din Box-konto.3 Du kan gøre følgende på skærmen Alle filer:

• Hvis du vil få vist en eksempelvisning af et iWork-dokument online i Box, skal du vælge dokumentet.
  • Hvis du vil redigere et iWork-dokument online i Box, skal du vælge dokumentet, vælge Åbn på værktøjslinjen og derefter vælge Pages, Numbers eller Keynote online.
  • Hvis du vil oprette et nyt iWork-dokument online i Box, skal du klikke på Nyt. Vælg derefter et Pages-dokument, et Numbers-regneark eller en Keynote-præsentation.

Læs mere

Betingelser og fortrolighed

Når du bruger iWork-samarbejde eller får vist en iWork-eksempelvisning eller ser et iWork-dokument på nettet, opbevares dine arkiver midlertidigt på sikre Apple-servere.

Din brug af iWork-programmerne er underlagt Apples betingelser for brug for iWork på nettet og Apples anonymitetspolitik.

Hvis du har en personlig Box-konto, kan du slå Box-samarbejde og -eksempelvisninger fra på fanen Integrationer under Kontoindstillinger. Hvis du har en Box-virksomhedskonto, bedes du kontakte din organisation.

1. Hvis du vil bruge iWork-samarbejde med en Box-virksomhedskonto, skal din organisation have slået iWork-samarbejde til.

2. Sørg for, at du har føjet Box til dine lokaliteter på din iPhone eller iPad. Når du har tilføjet Box, kan du flytte eller kopiere dokumenter ind i Box ved hjælp af dokumentadministration eller appen Arkiver.

3. Du kan åbne et dokument med en størrelse på op til 1 GB på box.com. Hvis dokumentet er større end 1 GB, skal du bruge Pages, Numbers eller Keynote på iPhone, iPad eller Mac til at gøre det mindre, før du prøver at åbne det på box.com.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.