Find arkiver på din iPhone eller iPad i appen Arkiver

Læs mere om, hvordan du finder og redigerer dine arkiver med appen Arkiver.

Sådan finder du dine arkiver i appen Arkiver

1. Åbn appen Arkiver på din iPhone eller iPad. Kan du ikke se det blå symbol for appen Arkiver på hjemmeskærmen? Så skal du bare stryge ned og søge efter appen Arkiver.

Et billede af Søg på en iPhone. Symbolet for appen Arkiver er angivet under Tophit øverst på skærmen.
  2. I appen Arkiver kan du søge efter det ønskede arkiv.

Et billede af appen Arkiver på iPhone, der viser en søgning efter "WIP" og et mappesymbol for "WIP-arkiver" på skærmen nedenfor.

Brug appen Arkiver til at administrere dine arkiver

På din iPhone eller iPad kan du gemme og redigere dine arkiver i appen Arkiver.

Typer af arkiver, der er gemt i appen Arkiver

• Under Lokaliteter, i På min [enhed], kan du finde arkiver, der er gemt lokalt på den enhed, du bruger.

• Under Lokaliteter, i iCloud Drive, kan du finde arkiver og mapper, der synkroniseres til iCloud Drive, herunder Pages, Numbers, Keynote-dokumenter m.m.

• Du kan også finde arkiver i andre skytjenester og apps, som du har oprettet forbindelse til, såsom Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drev m.m.

Appen Arkiver indeholder ikke dit fotobibliotek. Men du kan gemme billeder i appen Arkiver i iCloud Drive eller en anden netskytjeneste.

Adgangskodebeskyttede zip-mapper eller biblioteker understøttes ikke i appen Arkiver.

Sådan redigeres arkiver i appen Arkiver

For at redigere et arkiv skal du blot trykke for at åbne det. Afhængigt af arkivtypen kan du:

• Bruge Markering til at tegne, tilføje tekst, tilføje en underskrift m.m.

• Redigere arkivet i Pages, Keynote, Numbers og andre apps

Du kan også slette arkiver fra appen Arkiver. Ændringer af arkiver gemt i iCloud Drive eller andre skytjenester opdateres automatisk på alle dine enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.