Brug skyapps fra tredjeparter i appen Arkiver

Du kan føje dine tredjeparts skytjenester – f.eks. Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drev og meget mere – til appen Arkiver, så du kan få adgang til alle dine arkiver på alle dine enheder.

Sådan føjes apps til lagring i skyen fra tredjeparter til appen Arkiver

1. Download og konfigurer en skyapp fra tredjeparter, f.eks. Dropbox, OneDrive eller Google Drev.

2. Åbn appen Arkiver.

3. Tryk på fanen Gennemse.

4. Tryk på knappen Mereknappen Mere, og tryk derefter på Rediger.

ios15-iphone-12-pro-files-browse-locations
  5. Slå den tredjepartsapp til, der skal bruges i appen Arkiver.

ios15-iphone-12-pro-files-browse-locations-more-edit
  6. Tryk på OK.

7. Kontakt udbyderen af netskytjenesten fra tredjepart, hvis du ikke får vist tjenesten i appen Arkiver.

Flyt arkiver fra en skyapp fra tredjepart i appen Arkiver

1. Find det tredjepartsarkiv, du vil flytte, i appen Arkiver.

2. Hold en finger på arkivet, indtil der vises en menu, og tryk derefter på Flyt.

3. Vælg den mappe, du vil flytte arkivet til.

4. Tryk på Kopier.