Slå lydbeskrivelser til på dit Apple TV eller smart-tv

På Apple TV kan du slå lydbeskrivelser til for at få scener i videoer beskrevet.

Hvis der er lydbeskrivelser i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Lyd. Mens videoen afspilles:

• Apple TV 4K eller Apple TV HD: Skub ned på fjernbetjeningens Touch-overflade for at åbne infovinduet, og skub derefter til højre for at åbne vinduet Lyd. Skub ned, og vælg den ønskede indstilling.
  • Apple TV (3. generation): Hold Select nede på fjernbetjeningen i tre sekunder for at åbne fanen Lyd. Vælg den ønskede indstilling.
  • Smart-tv'er: Mens du ser en video i Apple TV-appen, skal du trykke på knappen ned på fjernbetjeningen og derefter vælge Lyd. Vælg den ønskede indstilling.

Indstil lydindstillinger på Apple TV

Sådan gør du, hvis du vil have videoer til at bruge lydbeskrivelser som standard:

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed.
  2. Vælg Lydbeskrivelser.
    tvOS, der viser Lydbeskrivelser fremhævet i menuen Tilgængelighed.

Indstil lydindstillinger i Apple TV-appen på smart-tv'er

Du kan aktivere lydbeskrivelser som standard for Apple TV-appen på dit smart-tv eller en anden streamingenhed:

1. Vælg Indstillinger på menulinjen i Apple TV-appen.
  2. Rul ned, og vælg Tilgængelighed.
  3. Vælg Lydbeskrivelser, og slå dem til eller fra.

Læs mere

Ikke alle videoer har lydbeskrivelsesspor. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

Nogle programmer fra andre producenter tilbyder tilpassede kontrolelementer til lyd for videoer. Hvis der ikke vises kontrolelementer til lyd, når der afspilles video i et program, skal du læse dokumentationen eller kontakte udvikleren af programmet for at få flere oplysninger.

Hvis du vil slå lydbeskrivelser til på andre enheder, skal du vælge en enhed nedenfor og følge fremgangsmåden:

Læs mere om, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser i iTunes Store.