Slå lydbeskrivelser til på dit Apple TV

På Apple TV kan du slå lydbeskrivelser til for at få beskrevet scener i videoer.

Hvis der er lydbeskrivelser i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Undertekster. Mens du ser en video:

• Apple TV (4. generation): Skub ned på fjernbetjeningens Touch-overflade for at åbne infovinduet, og skub derefter til højre for at åbne undertekstvinduet. Skub ned og vælg den indstilling, du vil bruge.
  • Apple TV (2. eller 3. generation): Hold Vælg på fjernbetjeningen nede i tre sekunder for at åbne fanen Undertekster. Vælg den indstilling, du vil bruge.

Angiv lydpræferencer

Hvis du vil have, at der skal være lydbeskrivelser på videoer som standard:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.
  2. Vælg Lydbeskrivelser.

Yderligere oplysninger

Ikke alle videoer indeholder spor med lydbeskrivelser. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

Nogle websteder og apps fra andre producenter indeholder tilpassede muligheder for lydindstillinger til videoer. Hvis der ikke vises lydindstillinger ved visning af en video fra et websted, skal du se i dokumentationen eller kontakte udbyderen af webstedet eller udvikleren af appen for at få yderligere oplysninger.

Du kan også slå lydbeskrivelser til på andre enheder ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

Læs, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser i iTunes Store.