Slå lydbeskrivelser til på dit Apple TV

På Apple TV kan du slå lydbeskrivelser til for at få scener i videoer beskrevet.

Hvis der er lydbeskrivelser i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Undertekster. Mens videoen afspilles:

• Apple TV HD: Skub ned på fjernbetjeningens Touch-overflade for at åbne infovinduet, og skub derefter til højre for at åbne vinduet Undertekster. Skub ned, og vælg den ønskede indstilling.
  • Apple TV (2. eller 3. generation): Hold Select nede på fjernbetjeningen i tre sekunder for at åbne fanen Undertekster. Vælg den ønskede indstilling.

Indstil lydindstillinger

Sådan gør du, hvis du vil have videoer til at bruge lydbeskrivelser som standard:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.
  2. Vælg Lydbeskrivelser.

Læs mere

Ikke alle videoer har lydbeskrivelsesspor. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

Nogle websteder og programmer fra andre producenter gør det muligt at tilpasse lydindstillinger for videoer. Hvis der ikke vises kontrolelementer til lyd, når der afspilles video fra et websted, skal du læse dokumentationen eller kontakte udbyderen af webstedet eller udvikleren af programmet for at få flere oplysninger.

Du kan også slå lydbeskrivelser til på andre enheder ved at følge trinnene i artiklerne nedenfor:

Læs mere om, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser i iTunes Store.