Indstil dit Apple TV

Følg disse trin for at komme godt i gang med dit Apple TV.

Du skal bruge nedenstående

• Personligt internet*
  • Et tv eller en anden skærm med en HDMI-indgang
  • Et HDMI-kabel (til Apple TV 4K skal du bruge et HDMI 2.0-kompatibelt kabel eller nyere)

Hvis du vil indstille dit Apple TV med din iOS-enhed, skal du først gøre følgende på din iOS-enhed:

*Apple TV understøtter ikke offentlige eller abonnementsbaserede netværk, der kræver login.

Vælg dit Apple TV

Indstil Apple TV 4K eller Apple TV HD

Hvis du vil gå tilbage til en tidligere skærm under indstillingen, skal du trykke på Menu-knappen på din fjernbetjening. Hvis du vil starte forfra, skal du tage strømstikket ud af dit Apple TV og derefter tilslutte det igen.

Slut dit tv til, og tænd for det

Slut strøm til dit Apple TV, og forbind det med dit tv med et HDMI-kabel. Hvis du vil se film i 4K HDR på Apple TV 4K, skal du sørge for, at du bruger et HDMI 2.0-kabel eller nyere og har et tv, der understøtter 4K, HDR eller begge. Tænd for dit tv, og vælg den HDMI-indgang, som dit Apple TV er tilsluttet.

Kan du ikke se indstillingsskærmen?

Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk under indstillingen, kan du slutte dit Apple TV til din router med et Ethernet-kabel.

Porte og kabler på Apple TV

Vælg sprog, og tænd for Siri

Tryk på Touch-overfladen på din Apple TV Remote for at finde dit sprog og land eller område. Klik på Touch-overfladen for at vælge en indstilling. Hvis du vælger det forkerte sprog, skal du trykke på Menu-knappen for at vende tilbage til den forrige skærm.

Vælg, om du vil bruge Siri, hvis du bliver spurgt om det.

Læs mere om, hvordan du bruger din Apple TV Remote. Eller find ud af, hvad du kan gøre, hvis din Apple TV Remote ikke virker.

Touch-overfladen på Apple TV Remote.

Fortsæt indstillingen med din iOS-enhed, eller indstil manuelt

Hvis du vil overføre dine indstillinger for Apple-id og Wi-Fi-netværk til dit Apple TV automatisk, skal du vælge ”Indstil med enhed”. Derefter skal du låse op for din iOS-enhed, holde den ved siden af dit Apple TV og følge vejledningen på skærmen til din iOS-enhed og dit Apple TV.

Hvis du ikke ønsker at indstille dit Apple TV med din iOS-enhed, skal du vælge "Indstil manuelt". Følg derefter vejledningen på skærmen til dit Apple TV for at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket i dit hjem, og log på med dit Apple-id.

Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et. Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Log ind med din tv-udbyder

I nogle lande og områder kan du muligvis logge ind hos din tv- eller kabeludbyder på dit Apple TV for at se tv-udsendelser og film, der er inkluderet i dit kabel- eller tv-abonnement.

Vælg indstillinger

Slå ”Samme hjemmeskærm” til for at beholde den samme hjemmeskærm og de samme apps på tværs af alle Apple TV-enheder. Vælg det værelse, hvor dit Apple TV befinder sig, for automatisk at føje det til appen Hjem på din iOS-enhed og Mac. Du kan også tilføje brugere på dit Apple TV

Download apps, og kom i gang med at streame

Når indstillingen er fuldført, får du vist hjemmeskærmen. Herfra kan du se dine foretrukne tv-udsendelser og film og finde flere ting, som du vil elske, i Apple TV-appen. Du kan også downloade spil og apps via App Store.

Det kan også være, at du vil søge efter opdateringer på dit Apple TV.

Læs brugerhåndbogen til Apple TV, hvis du vil vide mere om Apple TV.

Har du brug for hjælp?

Find dit problem herunder, og læs mere om, hvad du skal gøre.

Hvis dit Apple TV ikke kan tændes

Hvis dit Apple TV ikke tænder, ikke viser video eller ikke afspiller lyd, kan du læse om, hvad du kan gøre.

Hvis du ikke kan bruge fjernbetjeningen

Find ud af, hvad du kan gøre, hvis din Apple TV Remote ikke virker som forventet

Hvis du har købt et Apple TV fra nogen, og der ikke fulgte en fjernbetjening med, skal du købe en Apple TV Remote for at indstille dit Apple TV.

Hvis du ikke kan indstille dit Apple TV, eller hvis der vises en fejlmeddelelse

Hvis dit Apple TV pludselig holder op med at reagere under indstillingen, skal du tage strømstikket ud af dit Apple TV og derefter tilslutte det igen.

Hvis du sidder fast på en skærm under indstillingen og ikke kan komme videre, kan du prøve at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk med dit Apple TV, f.eks. via internetdeling på din telefon. Når indstillingen er fuldført, skal du gå til Indstillinger på dit Apple TV og oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket i dit hjem.

Hvis du har andre problemer, kan du kontakte Apple-support.