Sådan indstilles dit Apple TV

Brug denne fremgangsmåde for at komme godt i gang med Apple TV.

Du skal bruge nedenstående

Hvis du sidder fast eller vil gå tilbage til en tidligere skærm under indstillingen, skal du trykke på Menu-knappen på din fjernbetjening. Hvis du vil starte forfra, skal du tage enhedens strømstik ud og derefter tilslutte det igen

Tilslut strøm, og tilslut de enheder, du bruger til hjemmebiograf

Slut strøm til dit Apple TV, og forbind det med dit tv med et HDMI-kabel. På Apple TV 4K skal du sørge for at bruge et HDMI 2.0 eller nyere kabel. Hvis du slutter et Apple TV 4K til en receiver, skal du sørge for, at den også understøtter HDMI 2.0 eller nyere. Slut derefter receiveren til tv'et med et andet HDMI-kabel.

Hvis du vil oprette forbindelse til internettet med Ethernet, skal du slutte dit Apple TV til routeren med et Ethernet-kabel. Du kan også oprette forbindelse til Wi-Fi under indstillingen.

Sådan tænder og parrer du din fjernbetjening

Vælg den indgang på dit tv, som dit Apple TV også er sluttet til. Derefter skal du tænde dit fjernsyn (og receiver eller omskifterboks) for at se indstillingsskærmen til Apple TV. Kan du ikke se indstillingsskærmen?

Hvis du vil parre din fjernbetjening med dit Apple TV, skal du klikke på Touch-overfladen på din fjernbetjening. Hvis fjernbetjeningen ikke kan oprette forbindelse, skal du holde knapperne Menu og Lydstyrke op nede i fem sekunder. Hvis der vises en meddelelse om, at du ikke er tæt nok på, skal du lægge din fjernbetjening oven på dit Apple TV.

Hvis du har et Apple TV (2. eller 3. generation), kan du læse mere om , hvordan du parrer det med Apple Remote (aluminium).

Vælg sprog, og tænd for Siri

Tryk på fjernbetjeningens Touch-overflade for at finde dit sprog og land eller område. Klik på Touch-overfladen for at vælge en mulighed. Hvis du vælger det forkerte sprog, skal du trykke på Menu-knappen for at vende tilbage til den forrige skærm og prøve igen.

Vælg, om du vil bruge Siri, hvis du bliver spurgt om det.

Indstil ved hjælp af iOS-enhed, eller indstil manuelt

Vælg Opsætning med Enhed for at overføre indstillinger fra din iOS-enhed til dit Apple TV, såsom loginoplysninger til iTunes, iCloud og Wi-Fi. Følg derefter den trinvise vejledning på skærmen på din iOS-enhed og Apple TV.

Hvis du ikke kan indstille dit Apple TV med din iOS-enhed, skal du trykke på Menu-knappen på din fjernbetjening for at vende tilbage til den forrige skærm og derefter vælge Indstil manuelt.

Hvis du har et Apple TV (2. eller 3. generation), skal du følge den trinvise vejledning på skærmen for at afslutte indstillingen.

Sådan får du adgang til indhold fra din tv-udbyder

Sådan indstilles En hjemmeskærm for hvert Apple TV

En hjemmeskærm synkroniserer dine apps og hjemmeskærme på tværs af alle Apple TV-enheder, du ejer, ved at logge ind på iCloud. Hvis du ser en meddelelse, der spørger, om du vil bruge En hjemmeskærm, skal du vælge Synkroniser hjemmeskærm.

Hvis du vælger Ikke nu, kan du indstille dette senere i Indstillinger > konti > iCloud > En hjemmeskærm.

Sådan vælger du et værelse

Vælg det værelse, hvor dit Apple TV befinder sig, så bliver det automatisk føjet til appen Hjem på din iOS-enhed. Herefter kan du bruge AirPlay 2 til at afspille musik på alle Apple TV, HomePod og AirPlay 2-kompatible højtalere i huset.

Sådan får du mest muligt ud af dit TV

Hvis du har et Apple TV 4K, der er tilsluttet et 4K-tv, som understøtter HDR eller Dolby Vision, kan du blive bedt om at køre en kort visningstest for disse formater. Følg vejledningen på skærmen for at afvikle testen, og bekræft, at du får vist et klart billede. Få mere at vide om 4K, HDR og Dolby Vision på dit Apple TV 4K.

Afslut

Afslut trinnene på skærmen for at vælge indstillinger for Lokalitetstjenester, skærmskånere og analysedeling. Nu kan du åbne App Store fra din hjemmeskærm, så du kan finde og downloade video- og spilapps – f.eks. Hulu, DirecTV Now, Netflix, NBA, HBO og mange flere.

Få hjælp

• Hvis du sidder fast, skal du trykke på knappen Menu på din fjernbetjening for at gå tilbage til den forrige skærm.
  • Hvis fjernbetjeningen ikke reagerer, skal du holde knapperne Menu og Lydstyrke op nede i fem sekunder.
  • Hvis dit Apple TV ikke reagerer, eller du sidder fast i forbindelse med indstillingen, skal du trække strømstikket fra dit Apple TV ud og derefter tilslutte det igen.
  • Hvis du har et Apple TV (2. eller 3. generation), og har brug for en bekræftelseskode for at logge ind på dit Apple-id, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  • Hvis du har andre problemer, kan du kontakte Apple-support.