Indstilling af Safari til altid at åbne samme webside

Brug disse indstillinger til automatisk at få vist den samme side, hver gang Safari åbner.

Indstil Generelle indstillinger

Gå til Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på Generelt for at kontrollere, at du har valgt "Luk vinduer, når et program sluttes". Hvis indstillingen ikke er valgt, åbner Safari kun den angivne side, hvis det var den side, du sidst havde åben i Safari. Læs mere om, hvordan din Mac-computer automatisk genåbner vinduer, programmer og dokumenter.

Sådan indstilles Safari-indstillinger

Åbn Safari, vælg derefter Safari > Indstillinger, og klik på Generelt. Rediger følgende indstillinger:

• Safari åbnes med: Vælg en vilkårlig indstilling bortset fra "Alle vinduer fra sidste session". Hvis du ikke får vist denne menu, skal du kontrollere, at du har fulgt vejledningen i det foregående afsnit.
  • Nye vinduer åbnes med: Vælg Hjemmeside.
  • Hjemmeside: Indtast URL-adressen på den side, som Safari skal vise, når programmet åbnes. Eller klik på Indstil til aktuel side for at bruge URL-adressen for den aktuelt viste side.