Sådan installerer du Safari-udvidelser på din Mac

Safari-udvidelser kan bruges til at tilpasse og forbedre din internetoplevelse på din Mac.

Safari-udvidelser giver Safari større funktionalitet, så du kan bruge internettet, helt som du vil. Udvidelser kan bruges til at se nyttige oplysninger om en webside, se nyhedsoverskrifter, hjælpe dig med at bruge dine yndlingstjenester, ændre websiders udseende og meget mere. Udvidelser er et fantastisk værktøj til at tilpasse din internetoplevelse.

App Store gør det nemt at downloade og installere Safari-udvidelser. Alle udvidelser i App Store er gennemgået, signeret og udbudt af Apple, hvilket betyder, at du kan stole på dem.

Sådan installerer du udvidelser

Begynd med at installere de seneste macOS-opdateringer for at sikre, at Safari er opdateret. Du skal bruge Safari 12 eller nyere for at downloade Safari-udvidelser i App Store.

Sådan finder og installerer du en udvidelse:

1. Åbn Safari, og vælg Safari > Safari-udvidelser på menulinjen.
  2. App Store åbnes herefter på siden Safari-udvidelser som vist ovenfor. Hvis du vil downloade og installere en udvidelse, skal du trykke på Hent eller klikke på prisen. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Klik på Installer.
  4. Når udvidelsen er installeret, skal du klikke på Åbn og følge vejledningen på skærmen stillet til rådighed af udvidelsen.

Vend derefter tilbage til Safari for at slå udvidelsen, som du har installeret, til:

1. Vælg Safari > Indstillinger.
  2. Klik på Udvidelser.
  3. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af udvidelsens navn.

Alle udvidelser, der er installeret gennem App Store, opdateres automatisk.

Sådan deaktiverer eller fjerner du udvidelser

Vælg Safari > Indstillinger, og klik på Udvidelser.

• Hvis du vil deaktivere en udvidelse, skal du fjerne markeringen af udvidelsens afkrydsningsfelt.
  • Hvis du vil fjerne en udvidelse, skal du vælge udvidelsen og klikke på knappen Fjern. Hvis du ikke ved, hvilken funktion en udvidelse har, eller hvis du ikke regner med at bruge den igen, bør du fjerne den.

Læs mere

Safari understøtter ikke længere de fleste typer webtilbehør. Safari er optimeret til indhold, der bruger HTML5-webstandarden, som ikke kræver tilbehør, så websider indlæses hurtigere, der spares strøm, og sikkerheden øges. Hvis du vil forbedre og tilpasse din internetoplevelse, skal du bruge Safari-udvidelser i stedet for webtilbehør.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.