Få hjælp til iCloud

Følg disse trin, hvis du har brug for hjælp til at logge på eller bruge iCloud.

Kom godt i gang

1. Kontroller, at din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc har en kraftig internetforbindelse.
  2. På Apple-siden Systemstatus kan du tjekke, at der ikke er afbrydelser eller planlagt vedligeholdelse, der påvirker iCloud på det aktuelle tidspunkt.
  3. Opdater din iPhone, iPad og iPod touch til den nyeste iOS-version, og opdater din Mac til den nyeste macOS-version. Du kan finde flere oplysninger i iCloud-systemkrav.
  4. Sørg for, at du er logget på iCloud med samme Apple-id på alle dine enheder.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor og stadig har problemer, skal du prøve trinnene nedenfor for det, der bedst beskriver din oplevelse.

Jeg kan ikke se muligheden for at indstille iCloud på min iPhone, iPad eller iPod touch

Jeg får vist en besked om mislykket godkendelse, når jeg forsøger at logge ind med mit Apple-id under iCloud-indstilling på min iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til kontosiden for dit Apple-id, og prøv at logge ind. Hvis du ikke kan logge ind, skal du følge de angivne trin for at nulstille adgangskoden til din Apple-id-konto.

Jeg får vist fejlen "Dette Apple-id er ikke understøttet", når jeg forsøger at logge på iCloud fra min iPhone, iPad eller iPod touch

Afhængigt af hvordan dit Apple-id blev oprettet, kan du muligvis ikke oprette en iCloud-konto med dit nuværende Apple-id. Hvis dit Apple-id virker til iTunes Store, App Store, Game Center, FaceTime eller andre Apple-tjenester, burde Apple-id'et også virke til iCloud. Kontakt iCloud-support for at få hjælp.

Jeg kan ikke logge på iCloud på min Mac på grund af en godkendelsesanmodning

Du skal sørge for, at din macOS-brugerkonto har administratorrettigheder. Hvis du er logget på din computer som standardbruger uden administratorrettigheder, får du muligvis vist følgende godkendelsesadvarsel: "Systemindstillinger forsøger at ændre konfigurationen af Bibliotekstjenester". Indtast administratornavn og -adgangskode for at gøre det muligt for Systemindstillinger at ændre konfigurationen.

Sådan logger du på som administrator (OS X Lion 10.7.5 eller nyere):

1. Åbn Apple-menuen (), og vælg Log ud Brugernavn.
  2. Klik på knappen Log ud.
  3. Vælg en brugerkonto med administratorrettigheder på log ind-skærmen.

Jeg kan ikke logge på iCloud på min Mac på grund af en advarsel om, at min e-mailadresse ikke er blevet bekræftet

Gør følgende, hvis du ikke kan logge ind på grund af advarslen "Konto ikke bekræftet – Kontroller din e-mail for at se, hvordan du bekræfter kontoen":

1. Luk og genåbn iCloud-indstillingerne, før du prøver at logge ind på iCloud igen.
  2. Hvis det ikke løser problemet, skal du kontrollere, om der ligger en e-mail med bekræftelse fra Apple i indbakken eller mappen Reklame.
  3. Hvis der ikke ligger en bekræftelses-e-mail i indbakken eller mappen Reklame, skal du klikke på knappen "Send e-mail med bekræftelse igen" i iCloud-indstillingerne.

Jeg får vist en advarsel om forkert brugernavn eller adgangskode, når jeg forsøger at logge på iCloud.com, i iCloud-indstillingerne, i iCloud til Windows eller i en app fra en anden producent

• Sørg for at indtaste hele dit Apple-id, når du logger ind. Hvis dit Apple-id f.eks. er "brugernavn@mig.dk", skal du huske at skrive det hele og ikke blot "brugernavn".
  • Kontroller, om tasten Skiftelås er aktiveret (der skelnes mellem store og små bogstaver i alle adgangskoder).
  • Sørg for at bruge det rigtige Apple-id, som er tilknyttet iCloud, og ikke et andet Apple-id, der bruges til andre tjenester.
  • Hvis du bruger dit Apple-id til at logge på apps fra andre producenter, skal du sørge for, at du har indstillet tofaktorgodkendelse  og logger ind med en app-specifik adgangskode. Hvis du ikke har nogen enheder, der kan opdateres til iOS 9 eller OS X El Capitan, kan du bruge bekræftelse i to trin i stedet.
    Du kan se, om du har tofaktorgodkendelse eller bekræftelse i to trin på din iOS-enhed. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id.
  • Hvis det er nødvendigt, kan du nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

Hvis du bruger det samme Apple-id til iCloud som til andre Apple-tjenester (f.eks. Apple Online Store, iTunes Store eller Mac App Store), ændres din adgangskode til de andre Apple-tjenester også, hvis du ændrer adgangskoden til dit Apple-id. Husk at bruge din nye adgangskode til logge ind på disse tjenester. Du skal også sørge for at generere nye app-specifikke adgangskoder til eventuelle apps fra andre producenter, der bruger dit Apple-id. For eksempel mailtjenester, der ikke udbydes af Apple, men som du bruger til iCloud-e-mail.

Jeg har fået besked om, at jeg har nået eller overskredet min iCloud-lagringskapacitet

Hvis du når eller overskrider iCloud-lagringskapacitet, kan du købe mere lagringsplads eller frigøre plads.

Når jeg er logget ind med mit Apple-id, skal jeg indtaste flere oplysninger

iCloud kan kræve flere oplysninger, der ikke aktuelt er knyttet til dit Apple-id. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste de nødvendige oplysninger for at fortsætte.

Når jeg forsøger at indstille iCloud, får jeg besked om, at iCloud ikke er tilgængelig i mit land eller område

iCloud er ikke tilgængelig i alle lande eller områder. Hvis du er i et land eller område, hvor iCloud kan bruges, og du mener, at denne meddelelse vises ved en fejl, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.