Log ind på apps med dit Apple-id ved hjælp af app-specifikke adgangskoder

App-specifikke adgangskoder giver dig mulighed for sikkert at bruge dit Apple-id til at logge ind på apps lavet af andre udviklere end Apple.

Nogle apps lavet af andre udviklere end Apple beder dig om at logge ind med dit Apple-id, så appen kan få adgang til oplysninger som mail, kontakter og kalendere, som du gemmer i iCloud. For at hjælpe med at sikre, at din Apple ID-adgangskode ikke kan gemmes eller indsamles af appen, kan du vælge at oprette en Apple ID-adgangskode til kun at bruge med den app.

Du bruger denne app-specifikke adgangskode, når appen beder dig om at logge ind med dit Apple-id.

Hvis du vil oprette og bruge app-specifikke adgangskoder, skal dit Apple‑id beskyttes med tofaktorgodkendelse.

Sådan opretter du en app-specifik adgangskode

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Klik på App-specifikke adgangskoder i afsnittet Log på og sikkerhed.

3. Vælg Generer en app-specifik adgangskode, eller vælg knappen TilføjBlåt plustegn ikon., følg derefter anvisningerne på skærmen.

4. Indtast eller indsæt den appspecifikke adgangskode i appens adgangskodefelt.

Sådan ophæves en app-specifik adgangskode

Du kan have op til 25 aktive app-specifikke adgangskoder. Hvis det er nødvendigt, kan du ophæve adgangskoderne enkeltvist eller på en gang.

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Klik på App-specifikke adgangskoder i afsnittet Log på og sikkerhed.

3. Vælg knappen FjernEt minustegn inde i en cirkel. ud for en adgangskode, som du vil slette, eller på Ophæv alle.

Når du har ophævet en adgangskode, logges den app, der bruger den pågældende adgangskode, af iCloud, indtil du opretter en ny adgangskode og logger ind igen.

Hver gang du ændrer eller nulstiller din primære Apple-id-adgangskode, tilbagekaldes alle dine app-specifikke adgangskoder automatisk for at beskytte din kontos sikkerhed. Du skal oprette nye app-specifikke adgangskoder for eventuelle apps, som du vil fortsætte med at bruge.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.