iTunes til Windows: Fejl -3221 vises, når der oprettes forbindelse til iTunes Store

Nogle brugere af iTunes til Windows med McAfee Personal Firewall Plus installeret på computeren kan få vist en -3221-fejlmeddelelse, når de prøver at åbne iTunes Store i iTunes til Windows.

Hvis det sker, skal du ændre tilladelsesniveauet for iTunes og iTunesHelper for at få fuld adgang.

På den måde får iTunes og iTunesHelper lov til både at sende og modtage data fra iTunes Store.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om at ændre tilladelser kan ses i brugervejledningen til McAfee Personal Firewall Plus.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.