Visning af fejl 3194, fejl 17 eller "Enheden kan ikke bruges sammen med det ønskede build" i iTunes

Hvis iTunes ikke kan kommunikere med Apples softwareopdateringsserver, kan en af følgende meddelelser blive vist.

• Fejl 17
  • Fejl 1639
  • Fejl 3000-3020
  • Fejl 3194
  • Fejl 3100-3999
  • Enheden kan ikke bruges sammen med det ønskede build

Hvis en af disse meddelelser vises, og du har brug for hjælp til at opdatere eller gendanne iOS-enheden, skal du installere den nyeste version af iTunes og forsøge at opdatere eller gendanne enheden igen. Brug fremgangsmåden nedenfor, hvis du stadig ikke kan opdatere eller gendanne.

Håndtering af TCP/IP-filtrering, firewall eller sikkerhedssoftware

Hvis der er installeret filtrerings-, firewall- eller sikkerhedssoftware til TCP/IP på computeren, skal du prøve følgende fremgangsmåde.

1. Afinstaller midlertidigt eller konfigurer din sikkerhedssoftware.
  2. Sørg for, at du har en fungerende internetforbindelse. Prøv at gå til www.apple.com/dk eller kontakte din internetudbyder for at få mere hjælp.
  3. Gå uden om internetrouteren. Nogle routere kan blokere adgangen fra iTunes til opdateringsserveren. Hvis du bruger en router, som ikke er fremstillet af Apple, skal du prøve følgende:
  • Afbryd forbindelsen til din trådløse router eller din router med kabel, og brug et Ethernet-kabel til at slutte computeren direkte til dit modem.
  • Genstart computeren og modemmet. Kontakt din internetudbyder for at få instruktioner i, hvordan du bruger modemmet.

Når du har bekræftet, at din internetforbindelse virker, kan du prøve at opdatere eller gendanne iOS-enheden igen.

Gendannelse eller opdatering fra en anden computer

Prøv at gendanne eller opdatere på en anden computer med en anden internetforbindelse. Dette er med til at sikre, at der ikke er problemer med computeren, som kan forhindre iTunes i at kommunikere med opdateringsserveren.

Fejl 1639, 3000-3020 og 3100-3999 (med undtagelse af 3194) kan skyldes dine netværksindstillinger. Kontakt din netværksadministrator, hvis din computer bruger et administreret netværk. Proxyservere, firewalls og andre sikkerhedsforanstaltninger på netværket kan medføre disse fejl. Find om nødvendigt en anden netværksforbindelse for at gendanne enheden. Hvis du f.eks. gendanner på arbejdet, kan du prøve at gendanne derhjemme eller på en vens computer og netværk.

Kontrol af værtsarkivet

Når du har opdateret til den nyeste version af iTunes, skal du kontrollere værtsarkivet for at sikre, at computeren kan kontakte opdateringsserveren.

Windows

Hvis du bruger en Windows-computer, skal du følge vejledningen på Microsofts supportwebsted. Nulstilling af værtsarkivet berører softwaretjenester, der er afhængige af omdirigeringer via værtsarkiv. Hvis du kører Windows på en arbejdscomputer, skal du kontakte it-afdelingen for at være sikker på, at programmerne stadig fungerer efter nulstilling af værtsarkivet.

Mac

Følg nedenstående fremgangsmåde, hvis du har en Mac:

1. Vælg Programmer > Hjælpeprogrammer i Finder.

2. Åbn Terminal.

3. Skriv denne kommando, og tryk på Retur:

sudo nano /private/etc/hosts

4. Indtast den adgangskode, du bruger til at logge på computeren, og tryk på Retur. Der vises ingen tekst i terminalvinduet, når du indtaster adgangskoden.

5. Terminal viser værtsarkivet. Hvis du ikke ser et vindue som det viste nedenfor, skal du sikre dig, at du bruger en administratoradgangskode, der ikke er tom.

6. Naviger med piletasterne, og se efter en post, som indeholder "gs.apple.com".

Hvis du ikke ser en post, der indeholder gs.apple.com, har værtsarkivet ikke noget med problemet at gøre. Luk Terminal, og gå videre til næste afsnit af denne artikel: "Håndtering af TCP/IP-filtrering, firewall eller sikkerhedssoftware".

7. Tilføj symbolet # og et mellemrum ("# ") i begyndelsen af posten gs.apple.com.

8. Tryk Ctrl-O for at arkivere arkivet.

9. Tryk på Retur, når du bliver bedt om arkivnavnet.

10. Tryk Ctrl-X for at afslutte redigeringsværktøjet.

11. Genstart din Mac.

Når computeren er færdig med at genstarte, kan du prøve at opdatere eller gendanne iOS-enheden igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.