Om baggrundsprocesser i iTunes til Windows

iTunes til Windows installerer nogle processer, der kører i baggrunden, når softwaren er åben. Læs mere om, hvad hver proces gør.

Proces Funktion
AppleMobileBackup.exe Sikkerhedskopierer data på din iPhone eller iPod touch
AppleMobileDeviceHelper.exe Venter på kommandoer for at hjælpe iTunes med at kommunikere med enheder
AppleMobileDeviceService.exeeller AppleMobileDeviceProcess.exe Sikrer, at iTunes kan genkende iPhone og iPod touch
AppleMobileSync.exe Synkroniserer iPhone- og iPod touch-data med computeren
distnoted.exe Sikrer, at iTunes kan synkronisere med iPhone og iPod touch
iPodService.exe Tillader iTunes adgang til enheder
iTunesHelper.exe Venter på kommandoer for at hjælpe iTunes med at kommunikere med enheder (f.eks. iPod)
MDCrashReportTool.exe Udtrækker lograpporter fra enheden og sender dem til Apple (hvis det er valgt)
mDNSResponder.exe Sikrer, at iTunes kan finde tjenester på det lokale netværk (musikdeling, Apple TV, AirTunes). Kaldes også Bonjour til Windows.
SyncServer.exe Koordinerer synkroniseringsprocesserne
Proces, der afhænger af Sync-konfiguration Funktion
com.apple.IE.client.exe Synkroniserer enheden med Internet Explorer
com.apple.Outlook.client.exe Synkroniserer enheden med Outlook
com.apple.Safari.client.exe Synkroniserer enheden med Safari
com.apple.WindowsContacts.client.exe Synkroniserer enheden med Windows Adressekartotek/Windows Kontaktpersoner
com.apple.WindowsMail.client.exe Synkroniserer med Windows Mail

Afhængigt af konfigurationen vises nogle af disse baggrundsprocesser muligvis ikke. iTunes kan starte andre baggrundsprocesser for forskellige opgaver, f.eks. synkronisering og diagnosticering. Der kan føjes nye funktioner til disse baggrundsprocesser i fremtiden. Du bør ikke slå disse processer fra – selv ikke hvis iTunes ikke er åbnet på computeren.

Læs mere

Hvis du vil sikre, at din Windows-computer har adgang til Apple-tjenester, kan du læse om at bruge Apple-produkter på virksomhedsnetværk og de TCP- og UDP-porte, der bruges af Apple-softwareprodukter.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.