Om baggrundsprocesser i iTunes til Windows

iTunes til Windows installerer nogle processer, der kører i baggrunden, når softwaren er åben. Læs mere om, hvad hver proces gør.

Proces

Funktion

AppleMobileBackup.exe

Sikkerhedskopierer data på din iPhone eller iPod touch

AppleMobileDeviceHelper.exe

Venter på kommandoer for at hjælpe iTunes med at kommunikere med enheder

AppleMobileDeviceService.exeeller AppleMobileDeviceProcess.exe

Sikrer, at iTunes kan genkende iPhone og iPod touch

AppleMobileSync.exe

Synkroniserer iPhone- og iPod touch-data med computeren

distnoted.exe

Sikrer, at iTunes kan synkronisere med iPhone og iPod touch

iPodService.exe

Tillader iTunes adgang til enheder

iTunesHelper.exe

Venter på kommandoer for at hjælpe iTunes med at kommunikere med enheder (f.eks. iPod)

MDCrashReportTool.exe

Udtrækker lograpporter fra enheden og sender dem til Apple (hvis det er valgt)

mDNSResponder.exe

Sikrer, at iTunes kan finde tjenester på det lokale netværk (musikdeling, Apple TV, AirTunes). Kaldes også Bonjour til Windows.

SyncServer.exe

Koordinerer synkroniseringsprocesserne

Proces, der afhænger af Sync-konfiguration

Funktion

com.apple.IE.client.exe

Synkroniserer enheden med Internet Explorer

com.apple.Outlook.client.exe

Synkroniserer enheden med Outlook

com.apple.Safari.client.exe

Synkroniserer enheden med Safari

com.apple.WindowsContacts.client.exe

Synkroniserer enheden med Windows Adressekartotek/Windows Kontaktpersoner

com.apple.WindowsMail.client.exe

Synkroniserer med Windows Mail

Afhængigt af konfigurationen vises nogle af disse baggrundsprocesser muligvis ikke. iTunes kan starte andre baggrundsprocesser for forskellige opgaver, f.eks. synkronisering og diagnosticering. Der kan føjes nye funktioner til disse baggrundsprocesser i fremtiden. Du bør ikke slå disse processer fra – selv ikke hvis iTunes ikke er åbnet på computeren.

Læs mere

Hvis du vil sikre, at din Windows-computer har adgang til Apple-tjenester, kan du læse om at bruge Apple-produkter på virksomhedsnetværk og de TCP- og UDP-porte, der bruges af Apple-softwareprodukter.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.