Opdatering til den nyeste version af iTunes

Læs mere om, hvordan du får den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc.

Hvis iTunes er installeret på din computer, skal du vælge din enhed for at opdatere til den seneste version af iTunes.

Sådan gør du, hvis du har en Mac

Hvis du opdaterer din Mac til macOS Catalina, kan du få adgang til dit iTunes-mediebibliotek i appsene Apple Music, Apple TV, Apple Books og Apple Podcasts. Hvis du vil sikkerhedskopiere, gendanne eller synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch manuelt, skal du bruge Finder.

Det skal du gøre, hvis du ikke kan opdatere til den nyeste version af macOS

Du kan opdatere til den nyeste version af iTunes (op til iTunes 12.8).

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på Opdateringer øverst i vinduet i App Store.
  3. Hvis der er opdateringer til iTunes, skal du klikke på Installer.

Sådan gør du, hvis du har en pc

Hvis du ikke har iTunes installeret på din computer, kan du hente det fra Microsoft Store (Windows 10) eller downloade den nyeste version fra Apples websted

Opdateringer kan foretages på forskellige måder, afhængigt af hvilken version af iTunes du har.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Microsoft Store

Versionerne af iTunes fra Microsoft Store opdateres automatisk, når der udgives nye versioner.

Du kan også søge efter opdateringer i Microsoft Store.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Apples websted

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Hjælp > Søg efter opdateringer.
  3. Brug vejledningen til at installere den nyeste version.

Hvis det ikke er muligt at vælge Søg efter opdateringer i menuen Hjælp, har du downloadet iTunes fra Microsoft Store.

Læs mere

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.