Opdatering til den nyeste version af iTunes

Læs mere om, hvordan du får den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc.

Hvis du har installeret iTunes på computeren, skal du følge disse trin for at opdatere til den nyeste version af iTunes.

Hvis du ikke har installeret iTunes på computeren, skal du downloade den nyeste version.

Mac

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Søg efter opdateringer.
  3. Brug vejledningen til at installere den nyeste version.

Windows

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Hjælp > Søg efter opdateringer.
  3. Brug vejledningen til at installere den nyeste version.

Hvis du ikke bliver bedt om at installere en ny version af iTunes, har du allerede den nyeste version, som dit operativsystem understøtter. Nogle funktioner eller enheder kræver muligvis en nyere version af iTunes, end computeren understøtter. Se systemkravene på den side, hvor du kan downloade iTunes.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du opdaterer iOS-softwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs mere om, hvordan du opdaterer software på din Mac.

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.