Opdatering til den nyeste version af iTunes

Læs mere om, hvordan du får den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc.

En MacBook med iTunes åben i biblioteket.

Hvis iTunes er installeret på din computer, skal du vælge din enhed for at opdatere til den seneste version af iTunes.

Sådan gør du, hvis du har en Mac

Hvis du har macOS 10.14 Mojave, følger iTunes med macOS. Du kan få den nyeste version af iTunes ved at opdatere softwaren på din Mac: Gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Softwareopdatering.

Panelet Softwareopdatering i Systemindstillinger på en Mac. På billedet vises

Hvis du ikke kan opdatere til macOS 10.14 Mojave, kan du måske stadig få nogle af opdateringerne til iTunes (op til iTunes 12.8). Åbn App Store på din Mac, og klik derefter på Opdateringer øverst i vinduet App Store. Hvis der er opdateringer til iTunes, skal du klikke på Installer.

Sådan gør du, hvis du har en pc

Opdateringer kan foretages på forskellige måder, afhængigt af hvilken version af iTunes du har. Hvis iTunes ikke er installeret på din computer, skal du downloade den nyeste version på Apples websted eller hente den i Microsoft Store (Windows 10).

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Apples websted

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Hjælp > Søg efter opdateringer.
  3. Brug vejledningen til at installere den nyeste version.

Hvis det ikke er muligt at vælge Søg efter opdateringer i menuen Hjælp, har du downloadet iTunes fra Microsoft Store.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Microsoft Store

Versionerne af iTunes fra Microsoft Store opdateres automatisk, når der udgives nye versioner.

Du kan også søge efter opdateringer i Microsoft Store.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du opdaterer iOS-softwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs mere om, hvordan du opdaterer software på din Mac.

Hvis du ikke bliver bedt om at installere en ny version af iTunes, har du allerede den nyeste version, som dit operativsystem understøtter. Nogle funktioner eller enheder kræver muligvis en nyere version af iTunes, end computeren understøtter. Se systemkrav på downloadsiden for iTunes for at få flere oplysninger om, hvad dit system understøtter.

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.