Opdatering til den nyeste version af iTunes

Læs mere om, hvordan du får den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc.

Hvis iTunes er installeret på din computer, skal du vælge din enhed for at opdatere til den seneste version af iTunes.

Hvis iTunes ikke er installeret på din computer, , skal du downloade den seneste version på Apples websted eller hente den i Microsoft Store (Windows 10).

Sådan gør du, hvis du har en Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på Opdateringer øverst i App Store-vinduet.
  3. Hvis der er opdateringer til macOS eller iTunes, skal du klikke på Installer.

Sådan gør du, hvis du har en pc

Opdateringer kan fortages på forskellige måder, afhængigt af hvilken version af iTunes du har.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Apples websted

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Hjælp > Søg efter opdateringer.
  3. Brug vejledningen til at installere den nyeste version.

Hvis det ikke er muligt at vælge Søg efter opdateringer i menuen Hjælp, har du downloadet iTunes fra Microsoft Store.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Microsoft Store

Versionerne af iTunes fra Microsoft Store opdateres automatisk, når der udgives nye versioner.

Du kan også søge efter opdateringer i Microsoft Store.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du opdaterer iOS-softwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs mere om, hvordan du opdaterer software på din Mac.

Hvis du ikke bliver bedt om at installere en ny version af iTunes, har du allerede den nyeste version, som dit operativsystem understøtter. Nogle funktioner eller enheder kræver muligvis en nyere version af iTunes, end computeren understøtter. Se systemkravene på den side, hvor du kan downloade iTunes.

iTunes-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.