Opdatering til den nyeste version af iTunes

Læs mere om, hvordan du får den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc.

På din Mac

Hvis du opdaterer din Mac til macOS Catalina eller senere, kan du få adgang til dit iTunes-mediebibliotek i appsene Apple Music, Apple TV, Apple Books og Apple Podcasts. Hvis du vil sikkerhedskopiere, gendanne eller synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch manuelt, skal du bruge Finder.

Hvis du ikke kan opdatere til den nyeste version af macOS

Du kan opdatere til den nyeste version af iTunes (op til iTunes 12.8).

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på Opdateringer øverst i vinduet i App Store.
  3. Hvis der er opdateringer til iTunes, skal du klikke på Installer.

På din pc

Hvis du ikke har iTunes installeret på din computer, skal du downloade iTunes fra Microsoft Store (Windows 10). Du kan også downloade den nyeste version af iTunes fra Apples websted

Opdateringer kan foretages på forskellige måder, afhængigt af hvilken version af iTunes du har.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Microsoft Store

Versionerne af iTunes fra Microsoft Store opdateres automatisk, når der udgives nye versioner.

Du kan også søge efter opdateringer i Microsoft Store.

Hvis du har downloadet iTunes fra Apples websted

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Hjælp > Søg efter opdateringer.
  3. Brug vejledningen til at installere den nyeste version.

Hvis det ikke er muligt at vælge Søg efter opdateringer i menuen Hjælp, har du downloadet iTunes fra Microsoft Store.

Læs mere

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.