Få den nyeste version af iTunes

Her kan du se, hvordan iTunes opdateres til den nyeste version.

Hvis du har installeret iTunes på computeren, skal du følge disse trin for at opdatere til den nyeste version af iTunes.

Hvis iTunes ikke er installeret på computeren, kan du hente den nyeste version af programmet her.

Mac-computer

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg iTunes > Søg efter opdateringer på menulinjen øverst i skærmbilledet.
  3. Brug dialogerne til at installere den nyeste version.

Windows

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Hjælp > Søg efter opdateringer. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se menulinjen.
  3. Brug dialogerne til at installere den nyeste version.

Hvis du ikke bliver bedt om at installere en ny version af iTunes, har du allerede den nyeste version, som dit operativsystem understøtter. Nogle funktioner eller enheder kan kræve en nyere version af iTunes, end computeren understøtter. Se systemkravene på iTunes-overførselssiden.

Læs mere

Her kan du se, hvordan du opdaterer iOS-softwaren på iPhone, iPad og iPod touch.

Her kan du se, hvordan du får softwareopdateringer til Mac-computeren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: